![]() |
La BMW compromisuri exista de cand s-a infiintat firma...mai ales la interiorul ala de GOLAN, KIA, ieftineli din astea cu LED-URI PORTOCALII...DOAMNE CICA PREMIUM...IN VARIANTA FULL NICI NU AJUNGE LA DEGETUL MIC AL UNUI INTERIOR MEDIU DE AUDI, MERCEDES SAU CHIAR LEXUS...2 banalitati de ceasuri de bord cu design ultra vechi si ace naspa rau...la motoare nu fac compromisuri dar exista o vb:POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL...cand o sa puna pe 90% din masini LSD atunci BMW o sa fie tare...pana at:"ultimate driving machine" nu iti da nici o senzatie nici optica nici la condus...doar ca te faci cocalar la volanului unui bmw si "te vede lumea" cand faci scart de neam prost! PATETIC...SCARTUL E PT FRAIERI !!!
Ma intreb oare cand a fost ultima data cand a castigat BMW: WORLD DESIGN OF THE YEAR SAU BEST COCKPIT IN HIS CLASS?!!! CAND?:))) AHHH AM UITAT CA LABA TRISTA ALA DE BANGLE E VENIT DIN EPRUBETA:)))CHIAR DAK A DEMISIONAT TOT A SCOS ULGIEST DRIVING MACHINES...:D |
Re: BMW a īnregistrat cele mai mai pierderi din ultimii 7 ani!
Quote:
Ia zi-mi si mie ce intelegi tu prin compromis si da-mi exemple concrete cand BMW a recurs la asa ceva. Sa-ti dau eu exemplu? Audi a vrut sa faca R8 V12 TDI dar a fost anulat din cauza curenta de criza. Asta-i un compromis ;) Next order of business... Ceasuri de bord. Dupa cate vad esti un mare fan Audi. Ai putea te rog frumos sa-mi zici ce culoare au ceasurile de bord, acele etc? Verzi? Albastre? Turqouise? Ceasuri de bord cu design ultra - vechi zici?. Nu conteaza ca-s restilizate sau ca asa este modelul lor exclusiv si distinctiv. Eu zic sa renunte la designul ceasurilor de bord curente si la grilele fata sau la Hofmeister kink daca tot am ajuns aici. Intrebare. Tu si Porsche 997 tot ultra vechi il vezi? Traditie mon ami! Traditie. Hai ca nu mai continui ca poate o sa scap ceva de rau de Audi si sincer nu am chef deoarece respect marca si sunt un fan al acesteia. Si chiar daca n-as fii, cred ca stiu cand sa ma opresc. O singura chestie:Daca 335i ar avea LSD, cati ar mai cumpara M3? ;) Gandeste-te. BMW nu-s asa tampiti cum ii vezi tu. |
nu-s tampiti dar unele masini sunt execrabil de urate si proaste :)
|
Omule cand conduci zi de zi sau macar iei contact cu un Mercedes sau Audi si ajungi si la interior ai sa intelegi ca acel cockpit ultra futuristic din Audi cu ceasuri de bord luminate in alb si ace rosii inseamna cu adevarat lux sportiv, iar in Mercedes simti acel aer aristocratic foarte bine proportionat si cu materiale de varf...unde ai vz u interior marfa in bmw? Pai bai frate pana si in X5 si noul seria 7 se observa cu ochiul liber calitatea pielii indoielnice fata de categoria premium din care face parte si mai rau decat atat si imbinarile sau mai bine spus spatiul lasat liber dintre imbinari, mai accentuat in X5 unde daca esti atent vei observa un ditamai spatiul neimbinat corespunzator in partea pasagerului din dreapta in zona airbag-ului asa ca nu inteleg de ce te ataci cand eu stiu si majoritatea fanilor bmw stiu ffff bine si o recunosc pe bune ca interiorul de bmw e patetic de simplu si comun si nu arata a premium! Iti arat sute de teste si iti demonstrez face 2 face ca bmw nu face masini, face doar motoare, stau fff prost la capitolul design, nasol rau la interior si la calitatea fabricatiei iar atata timp cand Mercedes reuseste sa obtina acceleratii fara pierderi de putere incluzand sau nu LSD, BMW DE CE NU POATE?!DE CE TREBUIE SA DERAPEZE CAND SCOTI ESP?!HAI SA ITI FAC UN TEST CU UN MERCEDES VS BMW, SPATE CONTRA SPATE sa vezi si tu ca nu stii ce vb! Cauta si pe youtube mai exact cum pleaca un M5 stock contra un E63AMG stock ca sa nu ma leg de 4WD Quattro de pe Audi care il zapaceste la pus puterea la sol! Mai ai ceva de zis?! Si inca ceva...LA VITEZE MARI IN BMW NU SIMTI NIMIC MAI MULT DKT SIMTI IN AUDI SI MERCEDES, NU EXISTA APROAPE NICI O DIFERENTA...asa ca acel slogan "ultimate driving machine" e doar o minciuna de marketing! De ajuns pt inteligenta ta?
|
Quote:
|
Tocmai ce am venit cu argumente ca am luat contact cu toate brandurile si cu ff multe modele comparative si stiu exact cum este realitatea...calitatea unui bmw nu este premium si nici design-ul nu este premium!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
BMW vinde mai bine ca oricine din acelasi segment de piata chiar daca are pierderi cum au toti de altfel argument . Interioarele de audi sunt frumoase pacat ca nu tin la fel de mult ca urateniile din BMW. Ai grija la audi sa nu ti se ia pe deget vopseaua aia infecta cu care machiaza plasticele de VW sa le vanda la pret de premium. Nici acum nu ati invatat ca designul nu se discuta. Nu oricine isi permite un BMW nou iar dintre cei care si-l permit nu am auzit pe nimeni sa spuna ca arata invechit sau ca e urat. Eu am dubii ca tu ai testat vreodata un BMW contra Audi contra Mercedes din aceeasi clasa. Iti atasez un interior frumos de BMW. Si te rog sa vi cu argumente/ poze cu pielea de calitate proasta din noua serie 7 :lol: si lufturile din x5 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Oboseala am fost la automobile Bavaria la mn in oras si am facut drive test si cu X5 si cu noul seria 7 asa ca stiu EXACT CUM E IN INTERIOR, ba chiar iti argumentez niste detalii pe care tu uiti sa le spui: CAND APRINZI OCHII CARIATI ANGEL CACA EYES CEASURILE DE BORD SE FAC ALBE, CAND APRINZI FAZA SCURTA SE FAC LA LOC PORTOCALII CA DE LOGAN DE ***... PIELEA DE PE VOLAN, SCAUNE, ETC NICI MACAR NU INTRA IN CLASA UNUI S KLASS, UNDE CHIAR AM STAT SI AM CONDUS, SA NU MAI ZIC DE A8 CARE ZAPACESTE MAI ALES CA AUDI EXCLUSIVE ESTE SINGURUL PROG DIN LUME CARE ITI POATE OFERII ABSOLUT TOT CE VREA CLIENTUL, NEEEXISTAND LIMITA... In spate in seria 7 alta probleme...TRAPA DE *** DE PE USI PT DEPOZITARE DIVERSE NU SE INCHIDE USOR, AM INCERCAT CU DEALER-UL SA INCHIDEM SI ABIA AM REUSIT ASTA DENOTA CALITATEA INDOIELNICA A BMW-URILOR...INCA CEVA DADEAM CU CAPUL DE PLAFON LA 190 CAND IN S KLASS SAU RELAXAT SI SIMT SPATUL DIN JURUL MEU, LA FEL SI IN A8! DIRECTIA AIA DE RAHAT ACTIVE STEERING SCARTAIE LA MANEVRE DE PARCARE, SE AUD POCNELI IN DREPTUL ROTILOR FATA...DACA NU CREZI DU-TE SI TESTEAZA TU PE PIELEA TA SERIA 7 SI NU MA INVATA TU PE MINE CEEA CE STIAM DEJA, IAR CA DESIGN INTERIORUL ESTE PATETIC DE SIMPLU SI VOLANUL URAT IN DRACI FATA DE COMPETITIA DE LA A8 SI S, A8 AVAND 5 ANI PE PIATA SI TOT RAMANE MUUULT PESTE NOUL SERIA 7, IAR DACA STAM SA NE GANDIM IN TOAMNA VIN NOUA GENERATIE A8! Aceste detalii nu aveam cum sa le stiu daca nu intram in contact cu maj bmw-urilor! Ba chiar iti pot spune ca prietena mea are BMW SERIA 3 inainte de facelift, adik nou si e FULL si tot nu e impresionant, ba chiar am ramas surpins sa aud si sa vad si pe lista ca era full cu navigatie dvd etc si arata la fel de nasol si ieftin...BMW ARATA SI SE SIMTE CA MASINA IEFTINA! CE POT SA SPUN E CA SE APROPRIE LA CONDUS DE AUDI SI MERCEDES DAR ATAT!!! DESIGN ZERO, MATERIALE ZERO, SIGURANTA ZERO...SI NU MA FACE SA COMPAR RS-URI CONTRA M, UNDE RS-URILE SUNT MUUULT MAI RAPIDE CA M-URI SI CHIAR MUULT MAI SCUMPE SI EXCLUSIVISTE FIIND CHIAR LIMITED EDITION, ASTA INSEAMNA CU ADEVARAT PREMIUM! RS4 NU SE FABRICA SI NU EXISTA PE PIATA ASA CA NU AUD DIN PARTEA UNUI CIUDAT CA TINE CA M3 FACE RS4 CAND ACUM IN VARA VA APAREA RS5 SA SE BATA IN CLASA SA, ASA CA TE ROG NU INCERCA SA MA IEI PE MN CU OCOLISURI, BA CHIAR ITI SPUN CA AM CONDUS SI RS4 B7 SI E MUUULT PESTE NOUL M3 CARE STA FFF PROST LA CAPITOLUL SUNET,SUNA CA RASNITA, BINE DAR PREA ASCUTIT SI NU GRAV SI PUTERNIC CA RS SAU AMG!!! Mai ai ceva de zis?! Intreaba-ma orice ca stiu absolut orice detaliu si iti demonstrez ca am condus la bmw-uri de mi s-a acrit!
|
@ PvDTranceAddicted
Eu nu vreau sa se ajunga iar la o disputa BMW vs Audi. (later edit: prea tarziu :lol:) Ci doar vroiam sa-ti mai tai din ,,dispretul" tau fata de BMW Apoi revenind la ceasurile de bord. Audi le-a avut si complet iluminate in rosu fara acele accente de alb.O disputa a ceasurilor de bord :lol: Anyway... Din tot ce ai afirmat de la interior(cum percepi tu calitatea) pana la designul exterior al masinilor ramane la latitudinea fiecaruia. De exmplu eu percep interiorul unui BMW ca unul bazat pe sportivitate iar pe al unui Mercedes, bazat pe confort. Interiorul unui BMW este mai agresiv(si nu pentru oricine) Apoi: Tu macar citesti tot ce scriu? Singurul lucru care l-am mentionat despre diferential a fost o comparatie intre 2 modele BMW. :???: Asta-i adevarata strategie de marketing in cadrul firmei. Lipsa LSDurilor pe toate masinile non - M. Iar ,,feelingul" transmis de masina este din nou discutabil. Pe mine Audi ma lasa rece. E ,,no fun" iar singura salvare ramane quattro pentru ca spre incapatanarea lui s-a vrut singura din acest trio fara tractiune spate. PS: postul anterior era pentru dolb. |
Ce intelegi tu prin "no fun"? EU IN BMW N-AM SIMTIT NIMIC MAI MULT DKT IN AUDI SAU MERCEDES LA SENZATIE DE VITEZA SAU ACCELARATIE, BA MAI MULT IN ML 320CDI EDITION 10 AL UNUI AMIC SIMTI DE CEL PUTIN DE 2X MAI MULTA SENZATIE FATA DE BMW X5 3.0D CONDUS LA DEALER, ASA CA E DOAR MINCIUNA DE MARKETING CA IN BMW SIMTI CA, CONDUCI! Mi se pare mult prea patetic ca cineva neavand contact cu toate 3 marcile sa zica ca bmw se conduce cel mai bine si crede-ma sunt obsedat de acceleratii si viteza, mi se par cele mai importante la o masina premium. dar bmw nu mi-a oferit nimic fata de audi sau mercedes! Asa ca "what's the deal"?! Ce pana mea simti u in bmw cand conduci? Ahhh tu faci gogosi in parcari de *** nu?! De-ai e mai "fun" bmw fata de audi si mercedes?! Asta e motivul? Mai gandeste-te scartul cretin e deranjant prostesc si nu te face sa simti cu adevarat ca u chiar conduci...POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!
|
Quote:
Quote:
|
Pai si cu audi sau mercedes ce faci?Doar te uiti la ele?Nu le conduci?! Sau tu te gandesti la costuri de combustibil si sau revizii?! La noi e taranimea maxima cu banii de motorina si revizii ca taranii ca sa impresioneze cu "achizitia in leasing sau credit pe 7-10 ani" nu numai ca aia chiar nu merg si fac l...a pe bulevard de dim pana seara dar fac cheta si pt combustibil si imi spui u mie driving experience DIESEL?:)) CA 99% DIN DOBITOCI AU MASINI PREMIUM DIESEL...ADIK TDI=TRACTOR DIESEL CU INJECTIE:))) Masini premium trebuie sa existe doar cu motoare pe benzina dak esti pasionat de condus si vrei cu adevarat senzatii si sunetul motorului sa fie in tandem cu abilitatile fiecaruia de pilot, sa nu mai zic de aprecierea cunoscatorilor! Cati oameni isi iau masini premium pe benzina avand in vedere ca PREMIUM=LUX adik ai bani si nu te uiti la costul combustibilului...ca altfel alegeai alta clasa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning