Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati |
18-11-08, 12:36
|
|
Stage 5
|
Re: Tuning sub violenta !
Quote:
Originally Posted by aleks
asta a fost si intrebarea mea: cum pot incapea 40 de agresori intr-un tico mov / albastru, dacia berlina alba. si toyota celica rosie?
sau au venit o parte pe jos, sincronizat cu astia cu masinile? si au plecat tot asa, sincronizat? sau au stat ascunsi pana atunci cu tot cu bate si lanturi, si i-au asteptat pe aia care au venit pe jos? apropo, aveti idee ce inseamna sa te bata 40(patruzeci) de oameni, dezlantuiti, cu bate si cu lanturi? te identifica dupa adn, iar din masini nu mai raman nici placutele de inmatriculare...
nu contest povestea baietilor, si nici suferinta lor, doamne fereste, spun doar ca cifrele sunt putin(mai mult) exagerate, probabil din cauza socului sau a rapiditatii cu care s-au petrecut evenimentele...
|
ce`a mai tare faza povestita de baietii de la benzinarie..e ca unu din e n`a mai avut loc in dacie si a luat`o pe jos la fuga spre piata....dar nu stia nimeni ce`i cu ei...ca..poate se risca unu la o caramida ceva...si...din povestite nu pareau sa fie 40...da oricum erau multi!
ex:-BMW 318is Alb Alpin Coupe stock (...loading!!!) B BKS
Act: BMW 318is Limited Edition M Pack Sedan (BLACK)
|
|
|
19-11-08, 22:01
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [Colectionar Machete]
|
sunt socat de cele auzite,nu credeam ca se poate intampla asa ceva!nu conteaza cati indivizi erau,de fapt erau animale!merita puscarie!
|
|
|
20-11-08, 00:16
|
|
Vicepresedinte Insane Racers
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [INSANE RACERS]
|
Quote:
Originally Posted by MR.STILO
sunt socat de cele auzite,nu credeam ca se poate intampla asa ceva!nu conteaza cati indivizi erau,de fapt erau animale!merita puscarie!
|
si pana la urma tot nu s-a descoperit cine au fost acei agresori ?
Ps: o emisiune la OTV ... poate ar da rezultate )
|
|
|
20-11-08, 13:24
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
sa nu fie cei 40 de hoti ai Elodiei..poate tot ei au furat-o si pe fata asta si au dus-i intr-o pestera secreta.
|
|
|
20-11-08, 19:46
|
|
Stage 4
|
Foarte nefericita intamplarea.. insanatorisre grabnica.. si nu va lasati, scoateti actele medicale necesare si depuneti plangerile de rigoare, nu se stie niciodata pe unde se scapa unu din ei si din gura in gura se afla..
PS. L-am auzit seara asta pe Radio Zu pe unul dintre baietii agresati ca spunea ceva de 50-60 baieti cu bate. De la 3 masini + un om pe jos pana la 50-60 oameni e foarte mare diferenta .
|
20-11-08, 20:07
|
|
Stage 3
|
apropo de imaginat......... 10 secunde de teroare.... tu sa te afli in masina si alti peafara sa\ti faca masina varza........ DA, e ceva de groaza...... DAR imaginativa ca cei de afara sunt cu sabii... SABII....mie asa mi s-a intamplat. erau 3 pers. cu 2 sabii...... mi-au spart parbriz,luneta si un geam lateral si lovituri numai ce colturile masinii. arata mult mai rau decat bmw-ul lui Hai, dar masina e masina si se repara.... tot ce ma bucur e ca am scapat cu o teaca in antebrat si in cap, ca a dat de 2 ori si nam mai stat. mie imi pare rau de cei vatamati, dar cel mai mult de mentalitatea pe care o au romanii, mie rusina ca sunt roman............ insanatosire grabnica.
eu as fi lasat masina asa,lovita, pt exemplu....... si arata beton...
20-11-08, 20:38
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Pare rau pt ce s-a intamplat si pt HAI stiu cum e sa pui suflet intr-o masina si sa o vezi apoi asa .....Trebuie facut cumva sa se alfe cine sunt faptasii sa plateasca pt c au facut!
|
|
|
20-11-08, 21:10
|
|
Stage 2
Member of: [SEAT]
|
ce tigani nenorociti doamne fereste
insanatosire grabita si sper sa ii bage la inchisoare cat mai rapid pe terminatii aia
|
|
|
21-11-08, 00:31
|
|
Stage 5
|
va garantez eu ca in tara noastra oricand cativa baieti cu minte putina insa mari amatori de senzatii tari inarmati cu bate pot lua la bataie pe oricine aflat in masina sau pe langa masina, indiferent ca este singur sau cu inca cativa prieteni si nimeni dintre cei din jur nu va interveni, nu va anunta nimeni politia, iar daca totusi politia afla despre asa ceva cei vinovati nu vot pati mai nimic.
si asta este cel mai grav lucru..un geam spart si o portiera indoita se pot repara..dar bataia primita e pe viata.
|
|
|
21-11-08, 07:53
|
|
Stage 2
|
insanatosire grabnica baieti , ce pot sa spun , nu e corect ce s-a intamplat si nici nu e drept ca niste oameni nevinovati sa fie batuti , din cauza ca au ei chef de scandal , mai ma oftic ca pe masinilie politailor mai scrie "Siguranta si Incredere" pe dracu' ..
|
|
|
21-11-08, 10:55
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by crazy_NRS
insanatosire grabnica baieti , ce pot sa spun , nu e corect ce s-a intamplat si nici nu e drept ca niste oameni nevinovati sa fie batuti , din cauza ca au ei chef de scandal , mai ma oftic ca pe masinilie politailor mai scrie "Siguranta si Incredere" pe dracu' ..
|
Mai cititi si voi de cand este postat articolul... baietii sau insanatosit deja, am eu impresia ...ca au trecut 2 sapt de atuci... ...
|
|
|
21-11-08, 14:21
|
|
AirRide Lover
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [SKODA] [4Rally] [Competitor CNCA] [STREETMANIACS] [AUDI]
|
urarile de bine sunt tot timpul bine venite ce sa mai ... sper ca lipsa asta de "detalii" pe forum este datorita procesului de descoperire a agresorilor ( asta sa nu fiu offtopic de tot )
|
|
|
21-11-08, 20:00
|
|
Porsche Driver
Stage 3
Member of: [PORSCHE]
|
Nimic nu e incredibil: indolenta politiei si animalele conlocuitoare...
Din pacate in romanica nu exista justitie.
Imi imaginez ce simte proprietarul masinii vandalizate....
|
|
|
22-11-08, 14:40
|
|
Stage 5
|
NASOL FRATILOR,nu inteleg care era faza ,toti 40 s-au adunat pentru asa ceva ?adica aveau boala pe ei ,sau ...era doar o intamplare??ca nu inteleg parca totusi sunt prea multi !!nu?
|
|
|
|
|