PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
08-12-08, 17:32
|
|
Stage 5
|
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
Quote:
Originally Posted by FLAME
pai am facut pe Parkade Drift 6 1,4 mil de puncte....cu skyline,10 ture si cutie automata ....pe atunci nu puteam juca cu manuala
ps:imi da si mie cineva o salvare cu jocu terminat ca sa am toate hartile descuiate? id:luci_tuning ms....
|
Greu e sa cauti pe Google...ia AICI
|
|
|
08-12-08, 20:33
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Quote:
Originally Posted by Griffo
Greu e sa cauti pe Google...ia AICI
|
ms
|
|
|
09-12-08, 13:40
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
daca vreti o pun eu pe a mea,sa vedeti cum imi fac eu masinile la dyno,si in ce hal alearga (poate sunteti curiosi...)
|
|
|
09-12-08, 17:11
|
|
Echipa de sprijin
Stage 5
Member of: [DACIA] [Echipa de sprijin]
|
nu e nimeni curios
dar m-ai facut pe mine
|
|
|
10-12-08, 16:07
|
|
2 Roti
Stage 5
|
ok,hai ca pun !
mai pe seara te astept la un sincron...eventual cu masinile vopsite la fel,cu aceleasi eleroane,aceleasi prelungiri,aceleasi jante...tot !
ar fi frumos :X
Nu uitati sa schimbati numele salvarii inainte sa va apucati de jucat...
Masinile de drift de acolo sunt Eclipse,EVO si Skyline...fiecare se conduce absolut diferit,nu au nicio treaba una cu alta,si totusi toate aluneca in draci,si cu toate fac puncte multe
|
|
|
12-12-08, 00:35
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Fara suparare,dar sunteti constienti ca drift=steer from the rear=RWD ? Ce tot ziceti voi pe acolo de drift cu eclipse ,evo,skyline? Aia e mai mult powerslide... Si e FOARTE USOR DE FACUT! Drift cu adevarat puteti face in NFSU2 cu : HachiRoku, Supra, Rx7,350z, Miata,Mustang! Atunci sa vezi Drift! Eu cel putin numai asa joc... Am tot invatat cum sa controlez masina and shit...sa fac si faza din tokyo drift, cu o masina in mijloc si eu drift in jurul ei... Cam de cate ori faceti? Eu am reusit si minute in sir,si drifturile executate la centimetri de masina din centru... O sa fac si niste filme sa va arat daca vreti..Numai bine. A nu se interpreta postul meu ca un atac sau ceva
|
12-12-08, 08:29
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Pai asta nu se intelege...initial masinile mele sunt integrale,dar acum (nu stiu de ce) sunt RWD...
Daca incerci la inceput sa faci un Burnout cu evo,de exemplu,poti sa faci si cu e-brake apasat,si apasand sagetile in sus si in jos. Is astea 2 feluri de burnout.
Dupa aia nu mai poti sa faci cu e-brake...fata nu mai trage !!
|
|
|
12-12-08, 14:56
|
|
Stage 5
|
Ti se pare. Poti sa faci burnout si cu frana de mana din cauza fortei brute a masinii... La RWD daca ai rotile virate si apesi brusc acceleratia la max. o sa tinda masina sa intre in spin..pe cand AWD si FWD isi vor pastra trasa cu unele mici devieri dar nesemificative. Drift adevarat=RWD=mai greu decat AWD...te inteleg..faci multe puncte cu awd...acu vreo3-4 ani jucam numai cu eclipse la drifturi pe dealuri...acum doar RWD...too much acceleration=spin ...asta e farmecu...
|
|
|
12-12-08, 17:53
|
|
2 Roti
Stage 5
|
uite,ia salvarea mea (am pus-o mai sus) si incearca sa joci cu una din masinile alea,si spune-mi dupa aia daca au rwd sau nu !!
|
|
|
13-12-08, 00:11
|
|
Stage 5
|
Deci am incercat salvarile,in ideea faptului ca a aparut o anomalie la tine in joc...IN MOD EVIDENT,nu este asa! Skyline,Evo si GSX sunt AWD!! Chestia e urmatoarea: cand faci burn cu awd folosind e-brake,o sa aibe o mica ezitare cand vei incerca burn cu acceleration+brake. opreste masina,da-i neutra,9000rpm, schimbi a intaia si totu merge normal O sa uploadez si eu salvarea mea si vedeti acolo ce si cum..
|
|
|
13-12-08, 16:05
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Ai incercat tu asta cu Evo/Skyline/Eclipse ALE MELE ??
Mie nu mi-a reusit,oricat am incercat.
si ca tot zici tu de RWD,am facut si cu Supra,da' nu am facut mai mult de 200.000
Cu 350Z nu am sarit de 185...
Cand jucam pe hamachi ?
|
|
|
13-12-08, 17:49
|
|
Stage 5
|
deci ca sa intelegeti de la un batran al U2'ului...in U2 faci foarte bine drift adica sideway...ca si in realitate...cu masinile AWD sau 4WD , dar nimic nu se compara cu tractiune spate...iar dragos1989 spunea ceva de donuts in jurul masinilor sau stalpilor...aia e o joaca pentru mine cu 350z cu turbo level1 si ECU level1...pentru ca nu poti face perfect cu o masina prea puternica...exista o parcare cu 4 stalpi...acolo o ora ma joc printre ei de parca as fi MC MATE aka RRM'u sau HAI'u de mori...eu cam asta fac cand nu am ce face...testez masini...pentru un singur stalp merge excelent Mustang'ul pentru ca are un torque anume la o turatie mica si o tin din accelratie...normal pe PlayStation2 ca am butoanele cu anumite trepte si o pot tine la o anumita turatie...pe PC trebuie tastat cu pauza butonul si nu-mi mai place.Cine a jucat pe PS stie
|
|
|
13-12-08, 18:35
|
|
2 Roti
Stage 5
|
NU MA INTELEGETI ~X(
La mine Evo,Skyline,si Eclipse au RWD !!!
Incercati sa faceti burn cu frana de mana,sa vedeti ca nu merge !!
Fata nu trage !!!
|
|
|
13-12-08, 18:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eMH
NU MA INTELEGETI ~X(
La mine Evo,Skyline,si Eclipse au RWD !!!
Incercati sa faceti burn cu frana de mana,sa vedeti ca nu merge !!
Fata nu trage !!!
|
Am inteles...am vazut ca a facut cineva proba la salvarile tale...nu stiu ce sa zic...ia alte salvari de pe net si reinstalezi jocul...cred ca ar fi singura varianta
|
|
|
13-12-08, 19:02
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Pai la inceput si la mine sunt awd,dar dupa ce le fac la dyno,sunt rwd !
Daca vreti va arat un filmulet...un EVO stock,si un EVO facut la dyno
|
|
|
|
|