Luzăăăr ! Ca nu`s bruta...doar i`am spus ...n`am zis`o intr`un fel anume sau nu mai stiu ce.
Quote:
Originally Posted by eMH
- florynvl (X29 ZMT) : descarci hamachi de aici (il pun eu in postul asta) si dupa aia urmaresti urmatorii pasi :
1. Instalezi Hamachi.
2. Dupa ce iti faci user acolo,il deschizi,si dai click pe triunghiul ala,si click pe Join existing network. Acolo scrii la nume 4tuningu2 si la parola underground2 (nu is alese de mine numele si parola) .
3. Dai click pe pinionul ala de langa triunghi -> Preferences -> Detailed Configuration -> Disable.
4. Intri in My Computer-> Control Panel -> Network and Internet Connections -> Network Connections . Aici dai click sus pe Advanced -> Advanced Settings. Aici o sa iti arate Hamachi si Local Area Connection si inca ceva. Tu dai click pe Hamachi si apoi pe sageata verde din dreapta pana ajunge hamachi sus,primul.
5. Dai un restart si gata
vezi ca ai uitat sa pui hamachi
Te asteptam la NFS !
Vezi ca ai uitat sa pui hamachi !
Quote:
Originally Posted by florynvl (X29 ZMT)
pai am citit pagina anterioara ,am instalat hamachi ,am copiat fisierul server ,dar am ramas in urma de la pasul 3.il rezolv mai tarziu
E usor acolo....daca e ne contactezi pe messenger pe el sau pe mine, dai PM
la intrebarea "a facut cineva atata?" iti raspund cu "am facut eu 4x" si nu vreau sa ma dau mare
sfat 2: incearca cand salvezi pozele,cand dai "save as" unde dai numele pozei,sub asta dai si tu la tipul fisierului jpeg,ca astea bmp sunt mari si degeaba...aceeasi poza,in format jpeg are ~100 kb...
david_tl...nu stiu,ca acuma sunt cu iubita...o responsabilitate in plus...nu mai pot sa ma joc dupa cum am chef !
poate decat seara,sau in week-end-uri