Pai la inceput si la mine sunt awd,dar dupa ce le fac la dyno,sunt rwd !
Daca vreti va arat un filmulet...un EVO stock,si un EVO facut la dyno
DA...chiar te rog...ma gandesc ca la un tuning extrem masina sa devina RWD...ca si in realitate o masina AWD extrem modificata la motor nu mai poate suporta tractiunea integrala si in loc de 50-50 sau 60-40 devine 80-20 sau 90-10...deci e real.
Stai linistit Griffo...nu fug de responsabilitati !
Problema e ca filmele de pe telefonul meu is rasturnate,si cu extensia .mp4 !
O sa le arhivez,si o pun pe forum. Deci o sa fac asa : Ma duc la Car Lot,cumpar un EVO,fac un burnout normal cu el,dupa aia unul cu frana de mana,ma duc la Performance Shop,pun tot ce se poate pune,ma duc si la Dyno,si dupa ce il scot,mai fac un burnout normal,si dupa aia incerc unul cu frana de mana. O sa filmez toata asta
ramane turatia acolo nu scade ,si dupa ce fac burnout ,merge sa fac cerculete in a 6a ,asa in mod normal doar cu a 2a poti face burnul deja in a 3a se opreste .si o poza cu cerculetul in actiune si dupa
Imi cer scuze pentru calitatea imaginii...5X zoom,fara trepied si dupa o lunga absenta de U2...plus ca e prima filmare facuta de pe PS2...o sa ma perfectionez cu timpul
Nu e cine stie ce...doar asa de INTRO.
Dupa o lunga absenta.. revin si eu cu o rugaminte la voi. Spuneti-mi si mie de unde pot lua si eu jocul..ca as vrea sa il downloadez. Stiu sigur ca e undeva pe paginile din urma, dar nu pot sa il caut acuma la ora asta. Daca puteti sa imi spuneti de unde pot sa il iau, si eventual si o salvare ceva, raman dator. Mersi
ramane turatia acolo nu scade ,si dupa ce fac burnout ,merge sa fac cerculete in a 6a ,asa in mod normal doar cu a 2a poti face burnul deja in a 3a se opreste .si o poza cu cerculetul in actiune si dupa
la mine ramane turatia la 1000 rpm(bineinteles mai iese fum) in a 6a...dar cerculete nu merge sa fac
Salut baieti
Am si o mica nelamurile am luat salvarile de pe pagina anterioara dar nu stiu cum sa le bag in joc!
Daca imi puteti da indicatii va sunt recunoscator!
Mihnea