Fii Antena !
Intri in My Computer,si dai sus pe Tools -> Folder Options -> View -> Show Hidden Files and Folders !! Dai Apply,si OK !!
Dupa aia intri in C:\Documents and Settings\"Numele userului"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 !!
Aici,in folderul NFSU 2 dai click dreapta -> New Folder. Redenumesti folderul nou dupa numele pe care vrei sa il dai la salvare,de exemplu Myky !!
Aici,in folderul Myky bagi salvarea pe care ai luat-o (dupa ce o dezarhivezi) si ii dai rename,si ii pui acelasi nume pe care il are si folderul (adica in cazul de fata tot Myky)
Dupa aia dai un restart,si asta esti
Te asteptam cu noi la NFS !
Si voi,restul,cu ce recorduri va mai laudati ??
Cu placere,si te asteptam printre "nefesisti"
In legatura cu problema mea,cu EVO-ul RWD,si cu celelalte masini...am ramas masca...sa va povestesc !
Am luat evo-ul,am facut burnout,tragea fata.M-am dus,i-am pus tot la performance,tot tragea fata. M-am dus,l-am facut la dyno,tot tragea fata. Deja era enervant. Am intrat intr-un drift,si nu mai tragea fata
Cu absolut aceleasi setari... Deci in mod normal si la mine e 4x4,dar la drifturi e rwd !
Incercati si voi... Mie imi scoate peri albi !
nu conteaza totalul...pt mine e mai important Best Drift Score
In seara asta am jucat si eu mai serios. Ce a rezultat ? In prima poza am facut unul de 172 de mii,si dupa aia imediat unu de 165 de mii.
In a doua poza am facut unul de 198 de mii. In a treia poza am facut unul de 323 de mii,dar l-am pierdut
Imi venea sa plang...cine imi bate recordul ?? 464 de mii e parca cel mai bun scor pe care l-am facut
nu conteaza totalul...pt mine e mai important Best Drift Score
In seara asta am jucat si eu mai serios. Ce a rezultat ? In prima poza am facut unul de 172 de mii,si dupa aia imediat unu de 165 de mii.
In a doua poza am facut unul de 198 de mii. In a treia poza am facut unul de 323 de mii,dar l-am pierdut
Imi venea sa plang...cine imi bate recordul ?? 464 de mii e parca cel mai bun scor pe care l-am facut
pai cam aveai dubii la inceput cand am zis 1,4 mil....la mine totalul conteaza mai mult totalul
Te asigur ca este absolut la fel ca la XP !
Dupa ce dai sa iti arate fisierele ascunse (hidden) o sa le gasesti unde am zis in postul ala ! M-a mai intrebat cineva,si a mers...probabil la tine nu merge pt ca se mai uita si la fata omului :P
Mai baieti...sa lasam un pic drifturile la o parte...ia uitati'va la poza asta...aici sunt sunetele motoarelor...si vad ca sunt mai multe modele...ma gandesc ca au vrut de la inceput cei de la EA sa bage masinile astealalte in joc si apoi s'au razgandit dar sunetele au ramas...am incercat sa schimb sunetele la masinile actuale si la unele am reusit partial iar la unele nici nu se cunoaste...nu a mai incercat nimeni sa faca asta?ca sunt curios ...mi'ar placea sa aud si celelalte sunete dar nu stiu cum sa le bag
Mai baieti...sa lasam un pic drifturile la o parte...ia uitati'va la poza asta...aici sunt sunetele motoarelor...si vad ca sunt mai multe modele...ma gandesc ca au vrut de la inceput cei de la EA sa bage masinile astealalte in joc si apoi s'au razgandit dar sunetele au ramas...am incercat sa schimb sunetele la masinile actuale si la unele am reusit partial iar la unele nici nu se cunoaste...nu a mai incercat nimeni sa faca asta?ca sunt curios ...mi'ar placea sa aud si celelalte sunete dar nu stiu cum sa le bag
si cum ai reusit sa le schimbi la unele masini sunetu???
deci...hai sa revenim la drifturi,ca am facut unu mare !
405.000 e destul ?
si am mai facut unu mic...219.000 dar l-am pierdut...nu am mai jucat de multa vreme cu eclipse
Ala de 405k a durat 1 minut si 21 de secunde. Un tur,daca va uitati l-am facut in 17 sec. Deci daca stam sa ne gandim cam 4 ture si ceva eu tot am tinut masina de-a latu :X
Pe mine tot nu reusesti sa ma intreci la scor
In legatura cu sunetele...am inlocuit sunetul eclipseului cu unul de la s2000...doar intra-1-a se aude mai bine ...dupa ce bag a2-a revine sunetul eclipseului...am inlocuit 3 fisiere...nu stiu care ar mai fi si as vrea sa aflu....voi inregistra maine ....nu prea stiu ce trebuie sa inlocuiesc...ce am facut pana acum e bine dar mai trebuie...sper sa imi iasa pana la urma
Lasa,ma baietel,ca tu ai facut punctele alea multe acum multa vreme
Hai acuma sa ne alergam,sa vedem care face mai mult :P
Pana acum nu m-a facut nimeni (adica asa,constant,ca s-a mai intamplat sa am eu o zi proasta...)
Deci poti sa o iei ca pe o provocare :P