Acum 3 zile m-am apucat din nou de Need For Speed Underground 2,si bineinteles,l-am si terminat.Cel mai mult imi plac drift-urile.
Vreau sa stiu si eu care e cel mai mare scor pe care l-ati facut vreodata,si eventual...o poza
Incep eu. Azi pe pista de testare (de la dyno) am facut prima data 240.000,dupa aia 256.000,si dupa aia...tineti-va...342.000.
Masina mea e un Mitsubishi Eclipse,facut la dyno cat mai "de drift"
Am mai avut si un Evo,da' cu ala nu prea ma intelegeam,si m-am dat pe Eclipse
Meserie !! Aproape 528 de mii...Mi se pare mie,sau acolo la sfarsit ai atins peretele ?? (cand ai terminat driftul asta lung)
Si eu tot cu Eclipse am facut. Al tau a durat 1 minut si 59 de secunde,al meu "doar" 1:49...
Cum faci sa filmezi monitorul ??
Eu faceam cu rx7 sau skyline nu mai tin bine minte , parca rx7 (sau 8?) aluneca foarte tare si sunt niste harti cu canyon unde poti iesi de pe drumul principal si ajungi in niste parcari la ceva biserici sau ce sunt alea... daca intri tare acolo poti face foarte multe puncte la o alunecare.. scor personal cam 1mil dar nu am poza.. :P
1 mil ai facut acolo,pe munte ? Curios !
Eu fac pe circuit...Cele mai multe le fac cu masini cu tractiune integrala (momentan Eclipse,inainte EVO),pe circuitul ala de testare pt drifturi,de la Dyno !
Cu masini cu tractiune spate mi se pare cam naspa,ca is greu de controlat in curbele largi. Cu astea 4x4 faci de nu ai nicio greata,unde vrei sa se duca,acolo se duce (daca stii sa o faci la dyno...)
Acum in 3 zile am terminat NFS,data trecuta in ~2 zile si ceva...da' recunosc ca sunt maniac
Incearca si tu pe munte sa vezi ca e usor , doar trebuie sa intri in locurile alea despre care vorbeam , e o harta cu 2 sau 3 parcari dinalea, chiar nu mai stiu exact ca am jucat acum mult timp..
Si pe circuit incearca sa stai cat mai mult pe marginea aia marcata , nu stiu cum sa iti explic.. ai un bonus de puncte..
In 20 min il downloadez si eu ca mi-ai facut pofta.
Pe munte stiu cum zici,si pe circuit,da' ca sa faci cat de cat puncte,tre' sa intri cu viteza. Cand intri cu viteza pierzi repede controlul,si risti mult...Eu prefer sa fac pe circuit,sa merg 2 minute in continuu pe mijlocul pistei,si sa fac 342.000
Stiu ca e in jumatate de cat am spus ca am facut dar o sa mai incerc. (skyline pe lighthouse)
Va pricepeti cu hamachi ? Poate vreti sa facem un drag ceva..
dar nu 500 de mii asa,la un loc,noi vorbeam de 500.000 intr-un singur drift...adica te duci intr-un derapaj,iti da acolo good drift,perfect drift,outrageous,insane,drift king,si dupa aia il tii tot asa,pana scrie acolo un numar cat mai mare
Si ce e ala "hamachi" ??
(scuzati-mi lipsa de cunoastere...)
Hamachi e un program cu care poti creea o retea virtuala, iti ofera posibilitatea de a juca pe LAN.
Aaaa... pai asa maxim 150.000-200.000.. nu am incercat mai mult.