Quote:
Originally Posted by promo
vad ca nimeni nu se plange de faptul, ca nu ai voie sa participi cu poze cu care ai participat la alte concursuri in trecut..... lucru aberant si discriminator atata timp cat AICI pe 4tuning este primul concurs......
printre cei discriminati pot aminti pe : steaua23/eu/darkside/modell colector/ciprian/....si poate mai sunt...
|
Quote:
Originally Posted by GrAnDe
Are dreptate promo
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Eu nu īnţeleg ceva. M-a scos din concurs că poza care am pus-o era la "machetele mele"...
Păi ce treabă are una cu alta...
|
Quote:
Originally Posted by promo
sponsorul concursului e pretentios rau !!
|
Quote:
Originally Posted by sergini0
Ce farmec ar mai fi avut concursul dacă participam cu fotografii postate deja pe forum sau īn altă parte?
Avem voie să intervenim la fundal? pānă īn ce limită sunt aceste "editări excesive"? adică ţin de glow-uri şi alte efecte din acestea de prost gust sau sunt restricţionate şi intervenţiile asupra tot ce nu ţine de machetele din fotografie?
|
Domnilor,
In regulament sunt precizate clar toate nelamurilire dumneavoastra. Tema concursului este FOTOGRAFIA. Mie mi se pare destul de clar. Iar in legatura cu exclusivitatea fotografiilor deasemenea si aceasta este prezentata in regulament. Acesta este regulamentul, cui nu-i convine poate foarte bine sa nu participe, nu este obligatoriu.
Iar Sergiu sa iti raspund la intrebare si aici, fotografiile pot fi modicate gen contrast/luminozitate/putin(foarte putin) blur si cam atat. Fara luminite,copacei si ingerasi....