Concursuri si Provocari Concursuri si Provocari |
13-04-11, 22:14
|
|
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Si mie imi pare dubios, dar nu uitati ca totusi ne aflam pe 4tuning.ro si este singura macheta tunata din concurs
|
|
|
13-04-11, 22:16
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Userul SOF320 este descalificat. A publicat fotografia in alta parte.
Last edited by Cozmescu-Alin; 13-04-11 at 22:53.
|
|
|
13-04-11, 22:47
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by machete13
Si mie imi pare dubios, dar nu uitati ca totusi ne aflam pe 4tuning.ro si este singura macheta tunata din concurs
|
Macheta nu conteaza, doar fotografia
|
|
|
13-04-11, 22:54
|
|
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Daca era juriu puteam impune ce sa conteze, altfel utilizatorii voteaza ce le place, daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
Totusi talentul iese in fata intotdeauna , asa ca nu va pierdeti speranta.
|
13-04-11, 22:59
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
|
corect
|
|
|
13-04-11, 23:08
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Daca era juriu puteam impune ce sa conteze, altfel utilizatorii voteaza ce le place, daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
Totusi talentul iese in fata intotdeauna , asa ca nu va pierdeti speranta.
|
Aici se merge mai mult pe "prietenie".....
Exemplu clar.......participantul din Pitesti si votanti din Pitesti .... care intamplator se cunosc intre ei Si de aia cred ca o sa l votez si eu tot pe VASYXPLOD, asta daca in ultima zi o sa mai aive sanse la premiu.....
Data viitoare daca se vrea un concurs FAIR trebuie gandite mai bine votarea , juriul, tema......Eu zic ca aproximativ la fel era rezultatul votului si daca puneam toti concurentii decat o cola alba....fara macheta fara peisaj fara paturi fara calorifere Putini au votat poza in sine......restul obligatii, prietenii , pupincuristi...si asa mai departe....
|
|
|
13-04-11, 23:12
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [VW] [MERCEDES] [KIA] [Competitor CNCA]
|
Eu as propune ca urmatorul concurs sa aiba un juriu secret,care sa nu aiba nici o legatura cu forumul.In felul acesta nu vor mai fi voturi pe prietenii,iar castigatorul va fi desemnat pe merit.
|
|
|
13-04-11, 23:20
|
|
Stage 5
|
Last edited by SOF320; 13-04-11 at 23:22.
|
|
|
14-04-11, 01:04
|
|
Stage 5
|
Ce inseamna sa aive?Nu inteleg de la ce verb vine?
|
|
|
14-04-11, 01:05
|
|
Stage 5
|
|
|
|
14-04-11, 01:07
|
|
Stage 5
|
Ah am inteles.Mai nu te stiam asa religios sau e cu ocazia Sarbatorilor Sfinte Pascale?Oricum felicitari daca esti o persoana credincioasa,sincer sa fiu rar am mai intalnit.
Multumesc pentru lamurire!
|
|
|
14-04-11, 01:09
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Toti moderatorii l-au votat, dar chiar nu conteaza. Oricum majoritatea au votat ori macheta ori omul. Prea putini s-au uitat la poza ...
|
|
|
14-04-11, 01:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Miria
Ah am inteles.Mai nu te stiam asa religios sau e cu ocazia Sarbatorilor Sfinte Pascale?Oricum felicitari daca esti o persoana credincioasa,sincer sa fiu rar am mai intalnit.
Multumesc pentru lamurire!
|
Glumeam Dl Miria...stiti bine ca mi plac intepaturile si caterinca.....si, Da ,sunt un pic si credincios, si cu bun simt cand trebuie.....Numai bine
Quote:
Originally Posted by steaua23
Toti moderatorii l-au votat, dar chiar nu conteaza. Oricum majoritatea au votat ori macheta ori omul. Prea putini s-au uitat la poza ...
|
Exact asta am zis si eu...ca daca postam toti cate o coala alba......tot asta era rezultatul votului.....dar sa nu generalizam...au fost vreo 3 useri care au votat si poza in sine.....si apoi s au uitat la utilizatorul care a postat o....Presupun ca de aia nu te ai inscris...si de aia am postat si eu poza pe alt forum, deoarece nu mi a pasat daca ma descalifica....dupa ce am vazut la votare
|
|
|
14-04-11, 01:38
|
|
Stage 3
|
o poza cu multe voturi, mai mult macheta e votata ca e cmc, numai ca poza asta am mai vazut-o undeva. avea voie sa participe?
|
|
|
14-04-11, 02:14
|
|
Stage 5
|
Aveam voie să modificăm pozele în photoshop din alb negru în curcubeu şi invers ?
|
|
|
|
|