Nu e terminat! Astazi dimineata trebuit sa salvez toate pozele sa fac un tabel sa le urc toate in decurs de 2 ore inainte de liceu, acum am si eu o aniversare si la noapte pe la 1-2 cand ma intorc promit ca le fac. Maine dimineata puteti vota.
Ce aniversare tata? le vreun tigan ?? ca cica azi e ziua rromilor
Hai solo fara numar....distractie
tinand cont ca are scoala pe cap si aniversare este de iertat!
haus haus..
Aline vreau sa te aduca taxiul acasa dupa buletin.......vreau sa nu mai stii de tine....sa te faci praffffff...... asta e seara ta.......Sa'nceapa nebunia lu Salam.....Daca te supara careva la aniversarea asta da le WARNING !!!
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [MERCEDES] [Street Zone]
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Quote:
Originally Posted by SOF320
Aline vreau sa te aduca taxiul acasa dupa buletin.......vreau sa nu mai stii de tine....sa te faci praffffff...... asta e seara ta.......Sa'nceapa nebunia lu Salam.....Daca te supara careva la aniversarea asta da le WARNING !!!
Fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, pe sistem Bi-turbo
Da ce pe sistem esti Sofule.Le cam stii cu genul asta de manifestari intersociale.App salamul are nebunie?Sincer eu stiam ca se face cancer de la nitriti si conservanti nu stiam ca poti si innebuni.Ciudat!
Da ce pe sistem esti Sofule.Le cam stii cu genul asta de manifestari intersociale.App salamul are nebunie?Sincer eu stiam ca se face cancer de la nitriti si conservanti nu stiam ca poti si innebuni.Ciudat!
Manele ascult doar euforic.... dar nu sunt genul meu....Oricum de salam cred ca stie oricine.....Sa'nceapa nebunia lu' Florin ca sa nu se mai creeze confuzii
poate e vreo pacaleala tarzie, de 1 aprilie. pacat ca unii au scos ceva poze frumoase si unii nu au tinut cont de tema concursului. S-a suparat finantatorul concursului. sa vedem ce-o fi de concursul asta pana la sfarsit.