Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
Fotografiile mele - Sergiu
Fotografiez masini si diverse lucruri de mai mult timp, dar acum putin timp am facut in sfarsit rost de primul D-SLR, lucru care mi-a permis sa am niste fotografii putin mai demne de un topic decat cele cu compactul.
Echipament: Canon EOS 450D + obiectiv Canon EF-S 18-55mm IS f/3.5-f/5.6 + un filtru UV hoya (mai mult pentru protectia obiectivului). Cu timpul voi achizitiona probabil si alte obiective, momentan ma tenteaza ceva ieftin dar interesant. Voi incerca sa upload-ez fotografii noi macar o data pe saptamana. Astept critici si sfaturi cat mai constructive.
Mercedes-Benz E220 CDI:
Macro pe bancnota de 10 lei: (ce altceva puteam posta pe 10.10.10 ?)
Din pacate un depth of field extrem de mic si focalizare doar prin apropiere/departare de langa subiect, din cauza ansamblului optic pe care a trebuit sa-l improvizez pentru a avea o distanta de focalizare atat de mica.
Re: Fotografiile mele - Sergiu
Primele tentative de fotografie din miscare pentru obtinerea motion blur-ului (panning) + Dacia 1100.
Puteam obtine si rezultate (mult) mai bune, dar cum spuneam, au fost sunt primele incercari.
Re: Fotografiile mele - Sergiu
Topicul a stat mort foarte mult timp pentru că nu prea am mai avut ocazia să fac fotografii care să meargă postate aici.
Dar... la ultima vizită peste Prut am făcut fotografii la nişte "clasice" de-ale locului care mi s-au părut interesante şi demne de nişte cadre. Primele două sunt singurele pe care le am din capitală pentru că am fost doar în maşină şi noaptea nu aveam şanse să fac ceva clar din mers, a doua e mişcată dar mi s-a părut interesantă şi cum altele nu am... Următoarele patru sunt "clasicele" şi o machetă, la a doua am încercat un HDR foarte subtil (nu-mi plac cele exagerate).
Nu-i nimic deosebit dar simţeam nevoia să mai postez câte ceva din ce-am mai fotografiat.