deci achizitionat oltcitul de la DeAgostini
clar culoarea nu imi place dar cum am colectia completa un exemplar o sa ramana asa
Una din machete va fi clar copia mai mica a unuia din oltciturile care le am in curte in speta 11R-ul lui taicameo ... am eu o simpatie mai mare pt aceasta masina fata de al meu OLTCIt... probabil din simplul fapt ca a fost de noua in casa noastra, a fost prima masina la care m-am urcat la volan si multe altele
pt aceasta in plan ar fi :
- o modificare minora a pragurilor(si asa cele ale machetei seamana foarte mult cu unele de fibra)
-aparatori noroi roti fata
-culoare rosie
-vopsire interior in culorile originale (gri)
-modificare volan (mi se pare mie prea lung axul)
-cateva elelente de care nu au avut grija chinezii si anume :
- oglinda pe partea dreapta,
- antena
- redesenarea elementelor de design(manere usi, ornament streasina,chedere geamuri) si desenarea celor care nu au existat pe macheta initiala in speta stropitoarele de parbriz, semnalizatoarele laterale, ornamentul haionului
poze cu stadiul lucrarii mai jos ...si prima problema aparuta ...un defect de turnare la aripa dreapta ... uitandu-ma apoi si la restul exemplarelor de le mai am am costatat ca vopseaua le atenueaza dar nu le ascunde
Imi cer totusi scuze pentru calitatea pozelor ..dar telefonul meu nu stie mai mult...