| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
07-02-12, 19:32
|
|
Stage 3
|
Machete in lucru - cardone
Va salut!Aici voi prezenta machetele mele in lucru.Prima macheta care incerc sa o modific este o Dacia 12 Gordini.Pentru inceput i-am lasat garda la sol...sper sa va placa voi reveni cu poze pe parcursul lucrari.
PS1:as dori niste sfaturi cu ce as putea modifica la ea
PS2:daca aveti luneta,parbriz,geamuri,laterale pentru macheta PM.Multumesc  .
|
|
|
07-02-12, 19:43
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Re: Machete in lucru-cardone
da ce-a patit macheta asta ? unde is ramele usilor ? manerele usilor spate ? ce e dat pe ea ? da mai multe detalii !
ce procedeu ai folosit pentru a o lasa mai jos ?
|
|
|
07-02-12, 19:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Bine ai venit pe sectiune!
Este 1/18 macheta??
|
|
|
07-02-12, 19:57
|
|
Stage 3
|
Macheta am luat-o de la un coleg...mai bine zis am primit-o acum 2 zile...asa era macheta cand mi-a adus-o.Ca sa o las mai jos am taiat cu un cutter(zonele incercuite) bolturile in care intrau suruburile pentru prinderea punti de caroserie.Sper ca ai inteles.Macheta este 1:18 imi cer scuze ca am omis aces lucru  .
Last edited by cardone; 07-02-12 at 20:01.
|
|
|
07-02-12, 20:08
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cardone
Macheta am luat-o de la un coleg...mai bine zis am primit-o acum 2 zile...asa era macheta cand mi-a adus-o.Ca sa o las mai jos am taiat cu un cutter(zonele incercuite) bolturile in care intrau suruburile pentru prinderea punti de caroserie.Sper ca ai inteles.Macheta este 1:18 imi cer scuze ca am omis aces lucru  .
Attachment 2320799
|
Da da...m-am prins ! O am si eu si vreau sa o cobor putin...cel putin de fata.
Si ce ai de gand cu macheta ? E mult de lucru la ea din cate vad...
|
|
|
07-02-12, 20:16
|
|
Stage 3
|
Pai m-am gandit asa:la interior sa o mochetez,schimbare scaune,sa ii mai adaug unele detalii...iar la exterior,schimbare jante,de gasit geamurile laterale,parbriz,luneta,de astupat busonul de la rezervor,gaurile de la numerele de inmatriculare,o vopsea...deocamdata doar atat...idei vor veni pe parcurs cu ajutorul vostru   .
|
|
|
07-02-12, 20:44
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Pai m-am gandit asa:la interior sa o mochetez,schimbare scaune,sa ii mai adaug unele detalii...iar la exterior,schimbare jante,de gasit geamurile laterale,parbriz,luneta,de astupat busonul de la rezervor,gaurile de la numerele de inmatriculare,o vopsea...deocamdata doar atat...idei vor veni pe parcurs cu ajutorul vostru   .
|
De exemplu...gaurile din spate nu le poti astupa ca sub numar sunt prinderile cu suruburi.
Trebuie sa iti faci tu toate geamurile ca ma indoiesc ca o sa gasesti tu un R12 pentru transplant, si si daca ai gasi...nu s-ar merita ca ar fi prea scump probabil, asa ca singura alternativa pe care o vad este sa te apuci sa-ti fac singur geamurile.
Din cate vad trebuie decapata...nici nu imi dau seama cu ce a fost vopsita...oricum slab de tot.
E de lucru...oricum...sa mergi pe ideea de simplitate si bun gust.
Si eu am in lucru un R12  asa ca iti urez succes la proiect.
O sa fiu pe aici pe aproape sa vad ce mai muncesti.
Bafta !
|
|
|
07-02-12, 20:51
|
|
Stage 3
|
Bafta si tie...am incercat sa fac geamurile din plasticul acela in care bagi actele(plastifiere se numeste procedura)...dar la parbriz se vede foarte urat am sa incerc sa gasesc o masina de transplant...si la numarul de pe spate ai absoluta dreptate cu suruburile....am sa incerc sa lipesc acea bucata de metal de caroserie ca sa nu mai fie nevoie de suruburi...daca sti din ce as putea sa fac geamurile te rog frumos sa imi spui  .
|
|
|
07-02-12, 20:58
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Bafta si tie...am incercat sa fac geamurile din plasticul acela in care bagi actele(plastifiere se numeste procedura)...dar la parbriz se vede foarte urat am sa incerc sa gasesc o masina de transplant...si la numarul de pe spate ai absoluta dreptate cu suruburile....am sa incerc sa lipesc acea bucata de metal de caroserie ca sa nu mai fie nevoie de suruburi...daca sti din ce as putea sa fac geamurile te rog frumos sa imi spui  .
|
De exemplu poti face din plasticul de la carcasele de cd-uri, pentru geamurile laterale fiindca nu-s asa curbate.Pentru cel parbriz si luneta nu stiu ce sa zic...ca ala de cd-uri e cam tare.Poate din plasticul ala transparent de la cutiile de machete...sau tot din cel de la cd-uri, dar indoit la cald.
Vad ca iti trebuie si un volan nou.Sau cel putin sa-l reconditionezi pe asta...Oricum...gandeste-te bine inainte sa te apuci de ea, daca esti in stare sa duci proiectul pana la capat.E un model destul de rar si apreciat...ai vazut si tu la ce pret e o macheta deasta.Pacat ca asta a ajuns in starea asta... 
Oricum...daca lucrezi bine...fara sa te grabesti si faci alegerile potrivite cu ajutorul colegilor de aici...o sa o pui pe picioare !
|
|
|
07-02-12, 22:54
|
|
 Stage 4
|
Parca mai trebuie lasata de fata..sau mi se pare mie?
Bafta in continuare cu modificarile
|
|
|
08-02-12, 12:52
|
|
Stage 3
|
|
|
|
08-02-12, 13:55
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Incearca cu un plastic mai transparent !
Apropo...nu trebuia sa o mai lasi si de spate.Ea e din fabrica mai lasata pe spate decat pe fata...ar fi fost de ajuns sa o aduci la acelasi nivel zic eu.Acum e lasata mai mult pe spate decat pe fata
|
|
|
08-02-12, 15:19
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by FED express
Incearca cu un plastic mai transparent !
|
Nu-i obligatoriu ! dupa o mana/doua de polis geamurile sunt complet transparente
PS - Nu se pot compara cu cele din fabrica,dar cel putin sunt decente
|
|
|
08-02-12, 15:30
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by timitza09
Nu-i obligatoriu ! dupa o mana/doua de polis geamurile sunt complet transparente
PS - Nu se pot compara cu cele din fabrica,dar cel putin sunt decente 
|
Da ma, da' crede-ma...nu toata lumea are la indemana polish-ul.
|
|
|
08-02-12, 16:00
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by FED express
Da ma, da' crede-ma...nu toata lumea are la indemana polish-ul.
|
10 -20 de lei nu e o avere
Ce culoare ai ales pentru macheta ?! Ce culoare ai ales pentru interior ?
|
|
|
|
|