Nu e numai de pierderi, ca oricum ii doare undeva la ce incasari au(pierd cateva sute de lei.., la cate .... de miliarde fac pe zi in toata tara)! Toata faza e sa fim auziti si sa adunam cat mai multa lume si sa iasa ca suntem foarte suparati ca altfel nu o sa se faca nimic!
pierderile sunt nesemnifivative vorbim de afaceri de zeci de milioane de euro...e doar o forma de protest... si nu o sa rezolvam nimic ... doar cu bata .. tre sa se intample ceva la nivel national pt a se schimba ceva ... muncitorimea din uzine nu prea mai exista... studentii sunt baza... si ei nu fac nimic se complac in situatia asta de rahat... ce tre' sa invete dragii nostrii guvernanti este frica de mase...pana nu se trezeste un " boc" sau o "udrea" cu o grenada in cutia postala nu o sa sechimbe nimic
pierderile sunt nesemnifivative vorbim de afaceri de zeci de milioane de euro...e doar o forma de protest... si nu o sa rezolvam nimic ... doar cu bata .. tre sa se intample ceva la nivel national pt a se schimba ceva ... muncitorimea din uzine nu prea mai exista... studentii sunt baza... si ei nu fac nimic se complac in situatia asta de rahat... ce tre' sa invete dragii nostrii guvernanti este frica de mase...pana nu se trezeste un " boc" sau o "udrea" cu o grenada in cutia postala nu o sa sechimbe nimic
fara presa nu ma bag. am vreo 900 bucati monede de 1 ban. cam 9 lei. daca are vineva chef sa mearga sa alimenteze cu ei ii dau cu cea mai mare placere!!!
Daca ai fi citit un pic mai jos ai fi vazut ca o sa chemam toata mas-media importanta!
eu cred ca cea mai buna metoda de a strange oameni, sunt stickerele pe masini! pui pe luneta ceva (nu foarte mare) care sa fie scurt si la obiect.
Omu nu se uita pe luneta! O sa le punem "avizele" pe parbrize seara! Ne strangem toti intr-o parcare, ne alegem o zona a orasului fiecare si mergem si punem in parbrize! E cea mai buna metoda! Asa am facut si la protestul de acum 2 ani cu taxa de prima inmatriculare si lumea a venit!
SPUNEM!!! daca am gasi sponsor pt stickere ce bine ar fi=)). dar nu cred. oricum daca facem mai multe probabil mai mult de 5 lei la fiecare 4 roti nu costa.