26-12-10, 21:31
|
|
Stage 2
|
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
SPUNEM!!! daca am gasi sponsor pt stickere ce bine ar fi=)). dar nu cred. oricum daca facem mai multe probabil mai mult de 5 lei la fiecare 4 roti nu costa.
|
Omu nu se uita pe luneta! Stickerele PICA! Crede-ma ca nu o sa vina nimeni asa! O sa le punem "avizele" pe parbrize seara! Ne strangem toti intr-o parcare, ne alegem o zona a orasului fiecare si mergem si punem in parbrize! E cea mai buna metoda! Asa am facut si la protestul de acum 2 ani cu taxa de prima inmatriculare si lumea a venit!
|
|
|
26-12-10, 21:32
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by djjohnbv
Omu nu se uita pe luneta! O sa le punem "avizele" pe parbrize seara! Ne strangem toti intr-o parcare, ne alegem o zona a orasului fiecare si mergem si punem in parbrize! E cea mai buna metoda! Asa am facut si la protestul de acum 2 ani cu taxa de prima inmatriculare si lumea a venit!
|
buna varianta asta
|
|
|
26-12-10, 21:34
|
|
Stage 3
|
|
|
|
26-12-10, 21:35
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [PEUGEOT]
|
Nu merita sa ne complica cu stickere. Printat ceva pe A4/A3 in geam la fiecare masina ajunge. Ganditiva totusi ca treaba asta o sa fie facuta undeva in mijlocul zilei si majoritatea lucreaza.
|
|
|
|
|
Stage 5
|
da, n-am zis nu la flyere...dar de ce seara? sa para mai suspect?
eu sunt de acord, si ma mobilizez. metodele de 'promovare' sunt bune.
|
|
|
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by BV83bax
|
Din cate imi aduc aminte s-a intamplat ca nu s-a triplat, cum trebuia sa se intample,!
|
|
|
26-12-10, 21:36
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
da, n-am zis nu la flyere...dar de ce seara? sa para mai suspect?
eu sunt de acord, si ma mobilizez. metodele de 'promovare' sunt bune.
|
Seara pentru ca sunt masinile in parcare!! Seara vine lumea de la munca!
|
|
|
26-12-10, 21:37
|
|
Stage 5
|
esti nebun , ce de-a monede acolo ).marea problema va fi sa facem rost de atatea monede .
in alta ordine de idei , cum ziceau si colegii de mai sus nu trebuiesc autorizatii ca nu facem nimic ilegal.oricum , ce , ei ne cer noua voie sa scumpeasca benzina?avem cred ca printre cele mai mari preturi din europa la carburanti si salariu minim nu e nici macar la 50% din a celorlalti.sa nu mentionez faptu ca mai mult de jumate din carburantii de la noi sunt de pe teritoru tarii pe cand majoritatea europenilor importa,da cu toate astea la noi e mai scump.ei chiar isi bat joc de noi.scumpesc carburantii , tigarile..cu asigurarile isi bat joc de noi si ne jecmanesc de bani , rogvinieta platim si pe drum facem slalom si ne dor pietrele de la rinichi la un drum mai lung , in schimb se ieftinesc obiectele de lux..ca ce p*m toata lumea isi permite in ziua de azi aur si cate-un yacht...
ar trebui sa iasa jumate de romanie in strada si sa-i alerge pe parlamentari...dar pana acolo..trebuie sa incepem de usor de jos
|
|
|
26-12-10, 21:37
|
|
Stage 3
|
Quote:
Din cate imi aduc aminte s-a intamplat ca nu s-a triplat!
|
las ca ne a linistit acum
|
|
|
26-12-10, 21:41
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
esti nebun , ce de-a monede acolo ).marea problema va fi sa facem rost de atatea monede .
in alta ordine de idei , cum ziceau si colegii de mai sus nu trebuiesc autorizatii ca nu facem nimic ilegal.oricum , ce , ei ne cer noua voie sa scumpeasca benzina?avem cred ca printre cele mai mari preturi din europa la carburanti si salariu minim nu e nici macar la 50% din a celorlalti.sa nu mentionez faptu ca mai mult de jumate din carburantii de la noi sunt de pe teritoru tarii pe cand majoritatea europenilor importa,da cu toate astea la noi e mai scump.ei chiar isi bat joc de noi.scumpesc carburantii , tigarile..cu asigurarile isi bat joc de noi si ne jecmanesc de bani , rogvinieta platim si pe drum facem slalom si ne dor pietrele de la rinichi la un drum mai lung , in schimb se ieftinesc obiectele de lux..ca ce p*m toata lumea isi permite in ziua de azi aur si cate-un yacht...
ar trebui sa iasa jumate de romanie in strada si sa-i alerge pe parlamentari...dar pana acolo..trebuie sa incepem de usor de jos
|
Asta spun si eu!! TREBUIE LEGAL CA SA NU SE INTELEAGA GRESIT MESAJUL! DUPA AIA POATE SA IASA UN RAHAT CAT NOI DE MARE MAI ALES CA O PARTE DIN PRESA POATE SA COMENTEZE SI SA ZICA: UITE HULIGANII CUM AU BLOCAT BENZINARIILE, STRAZILE etc..! De ce sa nu profitam si sa o facem legal?? E mult mai ok asa! Nu trebuie decat sa mergem vreo 2 persoane la primarie, facem lista cu toti care o sa vina cu masinile, nr de inmatriculare si buletin! Atat!
|
|
|
26-12-10, 21:42
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
|
eu zic ca asta ar fi bun ca un fel de emblema a protestului...
e doar o idee care ar fi misto sa o facem
|
|
|
26-12-10, 21:43
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
Ce nu poti intelege ca nu e absolut nimic ilegal in treaba asta ? Vrei sa mai scriem de 1000 de ori ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa alimentezi in 5 minute, sa platesti numai in bani mari si sa speli masina in 2 minute ? Si nu iti interzice nimeni sa mergi cu 30-40 km/h
Daca stateam toti si impingeam masinile ca sa blocam circulatia atunci da era ceva ilegal, dar ce facem e perfect legal.
|
|
|
26-12-10, 21:46
|
|
Stage 3
|
Quote:
Asta spun si eu!! TREBUIE LEGAL CA SA NU SE INTELEAGA GRESIT MESAJUL! DUPA AIA POATE SA IASA UN RAHAT CAT NOI DE MARE MAI ALES CA O PARTE DIN PRESA POATE SA COMENTEZE SI SA ZICA: UITE HULIGANII CUM AU BLOCAT BENZINARIILE, STRAZILE etc..! De ce sa nu profitam si sa o facem legal?? E mult mai ok asa! Nu trebuie decat sa mergem vreo 2 persoane la primarie, facem lista cu toti care o sa vina cu masinile, nr de inmatriculare si buletin! Atat!
|
mai cocos ,dai in mori mamelor lor ,e legal cand ne baga mana in buzunar in fiecare zi??? benzina taxe peste taxe legi aberante si toate rahaturile
raspunsul : da e legal ca e tara lor
|
|
26-12-10, 21:46
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Cipri10
Ce nu poti intelege ca nu e absolut nimic ilegal in treaba asta ? Vrei sa mai scriem de 1000 de ori ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa alimentezi in 5 minute, sa platesti numai in bani mari si sa speli masina in 2 minute ? Si nu iti interzice nimeni sa mergi cu 30-40 km/h
Daca stateam toti si impingeam masinile ca sa blocam circulatia atunci da era ceva ilegal, dar ce facem e perfect legal.
|
Pai si ce vrei, sa mergem doar la benzinarii si sa blocam 1 ora acolo?? Aia e pistol cu apa! Asa nici nu are rost sa facem ceva! Trebuie sa facem treaba asta cu benzinariile, dupa care sa ne adunam intr-un loc spatios, ca o sa mai vina oameni si fara masini, sa vina presa! O facem cum trebuie! Asta nu intelegi tu, ca nu o sa se intample nimic daca ne limitam!
|
|
|
26-12-10, 21:48
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by BV83bax
mai cocos ,dai in mori mamelor lor ,e legal cand ne baga mana in buzunar in fiecare zi??? benzina taxe peste taxe legi aberante si toate rahaturile
raspunsul : da e legal ca e tara lor
|
Pe mine ma tine sa merg in bucuresti! Va tine? Hai sa o facem si pe asta! Mergem peste ei la bucuresti!
|
|
|
|
|