26-12-10, 20:02
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Re: Boicot Benzinărie
1. Adrian (+ 1 prieten)
2. B 83 RMJ
3. Cipri10 (+ inca 3 prieteni?)
4. Robert Coca
5. Fi@tz3l
6. bogdan1991s
7. eddy
8. octavian
9. marius
10. seby
11.costin
12. nini
Am mai vorbit cu cineva si l-am convins.
Maine scot la imprimanta si 30 de afise alb-negru (inca nu stiu daca A3 sau A4)...
Quote:
Originally Posted by Cipri10
Daca nu trebe color fac eu fluturasii.
|
Sunt o idee buna si fluturasii.
|
|
|
26-12-10, 20:04
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
Intai trebe sa stabilim o data cand sa ne intalnim, si facem afise si fly-ere si impartim.
|
|
|
26-12-10, 20:05
|
|
Stage 1
Member of: [Accelarate Club]
|
Am dat si noi drumul la o lista ..BMWclub BRASOV ne strangem minim 10 - 100%
|
|
|
26-12-10, 20:06
|
|
Stage 4
|
Quote:
Intai trebe sa stabilim o data cand sa ne intalnim, si facem afise si fly-ere si impartim.
|
Da...
Afisele le lipim pe geamurile masinilor, iar flyerele le impartim oamenilor.
Dar ca sa le impartim ar trebui sa mergem intr-o parcare, nu-i asa? Ceva gen Real, Metro, Selgros...
Quote:
Originally Posted by FabioBMW
Am dat si noi drumul la o lista ..BMWclub BRASOV ne strangem minim 10 - 100%
|
Foarte bine.
Deci in momentul acesta suntem minim 26.
|
|
|
26-12-10, 20:11
|
|
Stage 5
|
Nu neaparat Real etc, si prin livada, si prin parcari in oras, peste tot. Trebuie vazut si live cati ne intalnim ca pe lista toata lumea se ofera
|
|
|
26-12-10, 20:11
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sirAdrian
Da...
Afisele le lipim pe geamurile masinilor, iar flyerele le impartim oamenilor.
Dar ca sa le impartim ar trebui sa mergem intr-o parcare, nu-i asa? Ceva gen Real, Metro, Selgros...
|
Nu mergem si stam in parcare ca nu o sa vina nici dracu! LE PUNEM IN PARBRIZ LA FIECARE MASINA PE CARE O VEDEM!!
|
|
|
26-12-10, 20:16
|
|
Stage 4
|
Am inteles. Da, e mai bine cum spuneti.
Pana la urma afisele le fac pe A3 ca sa fie vizibile.
Ce text sa fie? "Scadeti pretul combustibililor!" ?
|
|
|
26-12-10, 20:22
|
|
Stage 5
|
Pentru ziua intalnirii da, pentru publicitate nu merge
|
|
|
26-12-10, 20:24
|
|
Stage 2
|
Quote:
Am inteles. Da, e mai bine cum spuneti.
Pana la urma afisele le fac pe A3 ca sa fie vizibile.
Ce text sa fie? "Scadeti pretul combustibililor!" ?
|
Alea le facem pentru oameni! Eu ma gandesc la ceva de genul:
" DACA NU MAI PUTETI SUPORTA HOTIA BENZINARIILOR CARE MARESC PRETUL CONSTANT, VA RUGAM SA FITI ALATURI DE NOI IN DATA DE...... IN LOCUL.... PENTRU A PROTESTA IMPOTRIVA ACESTORA!" Ceva de genul! Mai faceti niste imbunatatiri!
|
|
|
26-12-10, 20:26
|
|
Stage 4
|
Quote:
Pentru ziua intalnirii da, pentru publicitate nu merge
|
Da, pentru protest.
Pentru publicitate inca nu m-am gandit. Si nu stiu daca am resursele sa scot si flyerele.
|
|
|
26-12-10, 20:32
|
|
Stage 2
|
Quote:
Da, pentru protest.
Pentru publicitate inca nu m-am gandit. Si nu stiu daca am resursele sa scot si flyerele.
|
AM O IDEE!!!
AR TREBUI SA MERGEM LA PRIMARIE SA O FACEM LEGAL!!!
NE LUAM APROBAREA, MERGEM LA BENZINARII IAR DUPA VINE FAZA TARE: SA IMPINGEM MASINILE PRIN ORAS!!! ASA, SIGUR O SA ATRAGEM ATENTIA! MACAR SA O FACEM LATA, SA VINA SI TELEVIZIUNILE PENTRU CA MAS-MEDIA FACE TREABA IN TARA ASTA! CE SPUNETI?
Cu fluturasii: o sa scoatem toti care participam, fiecare in parte cate 10, 50, 100 de bucati, fiecare dupa posibilitati!
|
|
|
26-12-10, 20:36
|
|
Stage 4
|
Dar noi nu facem nimic ilegal. Avem voie sa circulam cu 30-40 km/h in oras, iar la alimentare nu spune cat trebuie sa stau, de cat sa alimentez, daca platesc in hartii sau monede, daca imi sterg parbrizul, farurile etc. ...
Aprobarea nu ne-ar ajuta decat in cazul dat de tine: sa impingem masinile prin oras. Dar oricum e mult mai greu si nu putem pe distante mari.
Asa daca mergem cu 30-40 km/h prin oras sigur dam peste cap circulatia si dupa aceea mai stam si in benzinarii...
|
|
|
26-12-10, 20:39
|
|
Stage 2
|
Quote:
Dar noi nu facem nimic ilegal. Avem voie sa circulam cu 30-40 km/h in oras, iar la alimentare nu spune cat trebuie sa stau, de cat sa alimentez, daca platesc in hartii sau monede, daca imi sterg parbrizul, farurile etc. ...
Aprobarea nu ne-ar ajuta decat in cazul dat de tine: sa impingem masinile prin oras. Dar oricum e mult mai greu si nu putem pe distante mari.
Asa daca mergem cu 30-40 km/h prin oras sigur dam peste cap circulatia si dupa aceea mai stam si in benzinarii...
|
Crede-ma ca o sa avem probleme! Orice forma de protest trebuie sa aiba aprobare! Cunosc de cand am fost cu taxa de prima inmatriculare!
Daca nu o sa avem aprobare o sa atragem altfel de atentie asupra noastra, adica negativa + multe altele! Mai ales ca va trebui sa ne punem niste afise pe capote , pe lunete, pe portbagaj ca sa stie lumea pentru ce protestam si sa ni se alature! Si treaba asta ar trebui facuta dupa 1 Ianuarie! Sa fie chiar in momentul in care vor scumpi, pentru ca o sa fie subiectul cald si in atentia presei!
Last edited by djjohnbv; 26-12-10 at 20:43.
|
|
|
26-12-10, 20:40
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by djjohnbv
Crede-ma ca o sa avem probleme! Orice forma de protest trebuie sa aiba aprobare! Cunosc de cand am fost cu taxa de prima inmatriculare!
|
Cei din Bucuresti nu au avut si s-au intalnit si cu Politia si cu BGS-ul si li s-a spus clar ca atata timp cat respecta regulile nu le trebuie hartii de la Primarie.
Asta o spun din surse sigure si care au fost confirmate.
|
|
|
26-12-10, 20:40
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan] [RENAULT] [4Rally]
|
Foate buna initiativa si ideea ! Pacat ca masina mea e in construcite...dar o sa trimit alti prieteni
|
|
|
|
|