26-12-10, 20:42
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
Re: Boicot Benzinărie
Nu faci absolut nimic ilegal, mergi legal, alimentezi legal, platesti legal, cureti masina legal ... etc ... nu cred ca e vreo lege care iti zice ca ai la dispozitie 5 minute sa alimentezi, 5 minute sa platesti , si 2 minute sa stergi parbrizul, si nu e nici o lege care te impedica sa mergi cu 30-40 km/h in oras.
Flyere pot sa scot eu o gramada atata timp cat sunt alb-negru, si afise a4.
|
|
|
26-12-10, 20:43
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Cipri10
Nu faci absolut nimic ilegal, mergi legal, alimentezi legal, platesti legal, cureti masina legal ... etc ... nu cred ca e vreo lege care iti zice ca ai la dispozitie 5 minute sa alimentezi, 5 minute sa platesti , si 2 minute sa stergi parbrizul, si nu e nici o lege care te impedica sa mergi cu 30-40 km/h in oras.
Flyere pot sa scot eu o gramada atata timp cat sunt alb-negru, si afise a4.
|
Da, exact cum am spus pe pagina trecuta.
Daca ne poti ajuta cu flyerele e perfect. Eu o sa scot afisele din ziua protestului in format A3. Am incercat cu A4 si pus in geamul masinii nu e prea vizibil.
|
|
|
26-12-10, 20:45
|
|
Stage 2
|
Eu nu am vazut nimic la stiri despre cei din Bucuresti!! De ce??Daca nu o sa avem aprobare o sa atragem altfel de atentie asupra noastra, adica negativa + multe altele! Mai ales ca va trebui sa ne punem niste afise pe capote , pe lunete, pe portbagaj ca sa stie lumea pentru ce protestam si sa ni se alature! Si treaba asta ar trebui facuta dupa 1 Ianuarie! Sa fie chiar in momentul in care vor scumpi, pentru ca o sa fie subiectul cald si in atentia presei!
|
|
|
26-12-10, 20:45
|
|
Stage 5
|
Veniti cu sugestii ce trebe scris pe flyere si eu le scot.
|
|
|
26-12-10, 20:47
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Cipri10
Veniti cu sugestii ce trebe scris pe flyere si eu le scot.
|
Am scris mai jos eu ceva! Mai aduceti si voi ceva imbunatatiri!
|
|
|
26-12-10, 20:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by djjohnbv
Eu nu am vazut nimic la stiri despre cei din Bucuresti!! De ce??Daca nu o sa avem aprobare o sa atragem altfel de atentie asupra noastra, adica negativa + multe altele! Mai ales ca va trebui sa ne punem niste afise pe capote , pe lunete, pe portbagaj ca sa stie lumea pentru ce protestam si sa ni se alature! Si treaba asta ar trebui facuta dupa 1 Ianuarie! Sa fie chiar in momentul in care vor scumpi, pentru ca o sa fie subiectul cald si in atentia presei!
|
E link pe youtube, sunt 2 filmulete chiar. Oricum nu se face inainte de 01.01.2011 . Cel mai bine ar fi dupa inceperea facultatii, ca sa ne strangem mai multi.
|
|
|
26-12-10, 20:52
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sirAdrian
|
Scuze, astea nu le-am vazut! Problema stii care e? Realitatea nu are putere sa faca zanzanie pentru ca nu se uita lumea! Daca nu vine PROTV sau ANTENA nu am facut nimic!!
|
|
|
26-12-10, 20:55
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by djjohnbv
Scuze, astea nu le-am vazut! Problema stii care e? Realitatea nu are putere sa faca zanzanie pentru ca nu se uita lumea! Daca nu vine PROTV sau ANTENA nu am facut nimic!!
|
Pentru inceput e bine. Adica... baiatul (Santos) el a luat initiativa, el a chemat televiziunea...
Incet, incet, lucrurile s-au pus in miscare in toate orasele. Da o raita prin topicurile de aici: https://forum.4tuning.ro/5-comunitati...ng-locale.html si vei vedea ca fiecare comunitate pune planul in aplicare.
Noi poate aducem Nova TV...asa ne-a spus un coleg de-al nostru.
Daca altii au relatii la ProTv, Antena etc. acum e momentul sa le folositi.
|
|
|
26-12-10, 20:58
|
|
Stage 2
|
Asa vom face! BMWclub Brasov din care fac parte si eu si fabio, alt coleg de 4tuning, are deja o lista care se mareste! Vom suna si la ProTV si la Antena! Mai intai sa punem la cale totul si dupa dam zvon la toate televiziunile importante!
|
|
|
26-12-10, 20:59
|
|
Stage 4
|
Perfect! Sa vedem cand alegem data ca ne-am strans cativa.
|
|
|
26-12-10, 21:02
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sirAdrian
Perfect! Sa vedem cand alegem data ca ne-am strans cativa.
|
O sa se adune lumea! Pentru ca nimeni nu mai rezista la scumpiri!
|
|
|
26-12-10, 21:02
|
|
Stage 4
|
Alte poze...
|
|
|
26-12-10, 21:07
|
|
Stage 5
|
Mai ramane sa stabilim o data si sa ne apucam de treaba
|
|
|
26-12-10, 21:08
|
|
Stage 2
|
Ei nu au avut probleme ca au spus ca e protest spontan! Dar noi sa o facem legal ca sa putem sa ne intindem mai mult sa protestam si pentru taxa de inmatriculare ! O sa ne organizam sa iasa cat mai amplu, sa stie fraierii de la conducere ca nu suntem prosti si ca mergem peste ei daca e nevoie!
|
|
|
|
|