Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Originally Posted by Cipri10
Hai sa incetam cu mistourile
ce sa incetam??? uite dovada de maturitate si desteptaciune din partea lui : "Copile o sa ne intalnim si o sa iti para rau! Crede-ma! " (e din mesajul privat care mi la dat)
hai ma dao pe fata .. esti camatar si in acelasi timp asasin platit..daca nu ma insel ai jucat si ca agentul 007... si acuma miai aflat nr de inmatriculare... oo nu o sa ma opresti pe strada si o sa imi dai cu triunghiu reflectorizant in cap....
Daca aveti chef de scandal atunci ramaneti dracu acasa ori veniti si suntem oameni seriosi, ori daca aveti chef de batai stati acasa si dati-va cu capul de pereti.
ce sa incetam??? uite dovada de maturitate si desteptaciune din partea lui : "Copile o sa ne intalnim si o sa iti para rau! Crede-ma! " (e din mesajul privat care mi la dat)
BAI TAMPITULE TU AI INCEPUT CU INJURII! STAI IN FATA TASTATURII?? IMPLICATE IDIOTULE! IMI SPUI TU MIE CA MA DAU SEF, EU INCERC SA AJUT DIN EXPERIENTA! DAR DACA TU ESTI FRUSTRAT CE VREI SA ITI FAC?
putem sa lasam toate astea la o parte?scopu nostru e sa ne "batem" cu statu nu intre noi
nu deschid cutia pandorei cu cine a inceput si cine a facut..cand va intalniti puteti sa va si bateti dar numai dupa ce terminam ce ne-am propus sa facem..va rog eu frumos
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Originally Posted by djjohnbv
BAI TAMPITULE TU AI INCEPUT CU INJURII! STAI IN FATA TASTATURII?? IMPLICATE IDIOTULE! IMI SPUI TU MIE CA MA DAU SEF, EU INCERC SA AJUT DIN EXPERIENTA! DAR DACA TU ESTI FRUSTRAT CE VREI SA ITI FAC?
stai calm cu inima tiam spus ca nu ma implic pt ca ma supun (cauta in dex daca nu stii) si nu eu sunt cel frustrat ci tu pt cca te ataci ca la gradinita
si cu asta am incheiat ABSOLUT orice discutie...daca mai ai sami spui ceva imi spui in fata cand ne vedem la protest . punct.
stai calm cu inima tiam spus ca nu ma implic pt ca ma supun (cauta in dex daca nu stii) si nu eu sunt cel frustrat ci tu pt cca te ataci ca la gradinita
Daca te supui dute si te culca! tu ma injuri si vrei sa stau calm? Cu asta am terminat cu tine aici pe forum!