Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
View Poll Results: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?
|
Da, urasc soferii care fumeaza in timp ce conduc
|
|
24 |
40.68% |
Nu, fiecare e liber sa faca ce vrea in masina sa
|
|
35 |
59.32% |
14-03-08, 10:49
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Re: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?
ce face omul la plictiseala )))))
|
|
|
29-03-08, 15:41
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW]
|
nu neaparat.in masina mea oricum nu fumez si nu se fumeaza.In cea de la job...fara numar
|
|
|
06-04-08, 06:59
|
|
Stage 5
|
radeti voi radeti... dar sa vedeti ce adrenalina ai in tine cand mergi cu 280 km/h (mercedes sl 65 amg) pe autobahn si dintr-o data iti rasar 2 tiruri mergand paralel la 110 km/h sau cat naiba aveau...la cateva sute de metri in fata. In plus, ma si chinuiam sa-mi iau bricheta de langa pedale. Iti trece toata copilaria prin fata ochilor in timp ce franezi.
|
06-04-08, 12:27
|
|
Stage 5
|
)))) tare asta ))))
|
|
|
06-04-08, 13:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
radeti voi radeti... dar sa vedeti ce adrenalina ai in tine cand mergi cu 280 km/h (mercedes sl 65 amg) pe autobahn si dintr-o data iti rasar 2 tiruri mergand paralel la 110 km/h sau cat naiba aveau...la cateva sute de metri in fata. In plus, ma si chinuiam sa-mi iau bricheta de langa pedale. Iti trece toata copilaria prin fata ochilor in timp ce franezi.
|
Stii care e treaba? 1 la mana, mie nu cred ca mi-ar arde sa fumez la 280km/h, deci nu prea as lua mainile de pe volan, sau chiar sa merg cu geamul deschis (sl-ul fiind un roadster daca tragi doua fumuri din tigara esti in ceata totala, nu poti fuma fara geam deschis...la 280 la ora nu e deloc placut sa mergi cu geamul deschis...te rog sa nu spui ca era decapotat)
2 la mana, la cateva sute de metri in fata...pfff...daca ai condus sl amg ai vazut ca are un etrier de frana cat bratul meu...cateva sute de metri? nici o problema...in 200 m te opresti de la 280km/h, si asta linistit bineinteles...
nu stiu frate, prea fabulos ce ne povestesti tu aici
|
|
|
06-04-08, 14:06
|
|
Stage 5
|
aa, si am uitat sa spun...pana si amg-ul e limitat la 250, asta inseamna 260 pe bord
|
|
|
06-04-08, 17:18
|
|
Stage 5
|
word ....true true ))
|
|
|
06-04-08, 20:43
|
|
Stage 5
|
Korne, nu fumam, nici eu nu-mi permit sa fumez la asa viteza. In alta ordine de idei, din cate stiu, limitatorul de viteza e optional...adica optional se poate renunta la el. Ori era decuplat, ori vitezometrul ma mintea cu nerusinare...dar nu sunt singurul care a mers cu 280 km/h cu acea masina.
Cat despre distanta de franare... man masina sa franeze si in 10 m...ca tot ti-e frica
Nu tin sa ma laud ca am mers cu viteza asta, doar dadeam un exemplu.
|
|
|
07-04-08, 00:37
|
|
Stage 5
|
DA, as interzice fumatul la volan. Il urasc X-(. Nu e nimic personal :">
|
|
|
07-04-08, 00:38
|
|
Stage 5
|
corect, se poate renunta la limitatorul de viteza contra unui cost suplimentar. NU, nu te mintea vitezometrul, in general exista o eroare cat de cat fixa la masini de ex la 100km/h majoritatea masinilor arata 103 pe vitezometru. eroarea la 250km/h este de aprox 10km/h... adica iti arata 250 si mergi 241(un exemplu din proprie experienta) iar la 250 majoritatea iti arata 260. si stiu ce surplus de atentie provoaca asa o viteza. deci cu fumatul...e mai bine sa ramana pt etape luuuungi de max 140km/h si pt semafoare...
|
|
|
09-04-08, 02:13
|
|
Stage 5
|
Sunt CLAR impotriva fumatului.
Sa va povestesc o intamplare petrecuta anul asta undeva in Brasov.
Mergeam fain frumos cu a mea masina pe un drum foarte ingust, Bineeee pana aici toate bune si frumoase.In fata mea dintr-o parcare apare un fund alb de clio iar eu opresc sa ii dau voie sa iasa din parcare pt ca stiu cum e sa nu te lase nimeni.
Aici incepe aventura....da clio cu spatele iesind drept..observa ca nu are loc si intra cu jumate de masina inapoi in parcare dupa care face aceeasi manevra de vreo 2 ori.Imi pierd orice fel de rabdare dar incerc sa ma abtin,lucru care nu il fac si cei 3 conducatori din spatele meu care au inceput sa claxoneze lung. Dupa aproximativ 5,6 minute de manevre in sfarsit clio-ul a plecat.
Merg ce merg in spatele lui pana ce drumul a mai capatat o banda de mers...trec pe banda 2 si ajung la semafor paral cu acel clio,dau sa ma uit cine e in masina si GHICIII? O tanara domnisoara cu semn de incapator care fuma...asta nu e nimic fiecare trebuie sa fie penibil intr-un anumit moment al vietii,asta fiind momentul ei.
Cand deodata observ ca dansa lasa geamul jos si imi face semn si mie sa las geamul sa imi zica ceva,las geamul jos si incepe " bai dobitocule daca te grabeai de ce nu ai trecut sa ma lasi sa ies in liniste,de ce te-ai apucat sa claxonezi ca disperatu?" .Am incercat sa ii explic,ca nu eu claxonam dar nimic a inceput mai departe sa zbiere ca " voi barbatii nu stiti sa aveti rabdare ca va credeti mari soferi ca bla bla " Nu am stiut ce sa fac, sa rad,sa ii spun si eu vreo doua...in fine a trecut si am invatat lectia.
Deci legea corecta ar suna cam asa " se interzice fumatul posesorilor de permis auto cu vechime mai mica de 1 an "
Last edited by apache; 09-04-08 at 02:16.
|
|
|
10-04-08, 00:23
|
|
Stage 5
|
sincer sa fiu nu vad legatura intre faptul ca respectiva duduie nu stia sa conduca , si faptul ca mai si fuma!adica,pana la urma nu conduce cu plamanii sau cu buzele, iar cat invarte ea de covrig acolo ca sa faca manevre poate sa lase tigara in scrumiera din dotare a masinii sau pur si simplu sa o tina in buze )!iar prin faptul ca a lasat geamul jos si a inceput sa tipe la tine din motive necunoscute, te-ai gandit ca poate fuma iarba? )
|
|
|
10-04-08, 00:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fasso
sincer sa fiu nu vad legatura intre faptul ca respectiva duduie nu stia sa conduca , si faptul ca mai si fuma!adica,pana la urma nu conduce cu plamanii sau cu buzele, iar cat invarte ea de covrig acolo ca sa faca manevre poate sa lase tigara in scrumiera din dotare a masinii sau pur si simplu sa o tina in buze )!iar prin faptul ca a lasat geamul jos si a inceput sa tipe la tine din motive necunoscute, te-ai gandit ca poate fuma iarba? )
|
pai are legatura tocmai pentru faptul ca nici nu putea sa conduca si mai si fuma deasta am spus ca ar trebuii interzis numa celor cu vechime sub 1 an...iarba nu cred ca fuma pt ca iarba calmeaza nu agita
|
|
|
15-05-08, 15:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
|
Dupa semnatura deducem ca Mertzul nu era al tau. Ce a spus proprietarul cand a aflat ce-ai facut?....
~Nautilus
|
|
|
16-05-08, 15:34
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
io nu fumez la volan, de fapt, la mine in masina nu se fumeaza. vrei sa fumezi, opresc frumos si fumezi. mie mi se pare o aberatie fumatul in masina, nu suport fumul in ea, mirosu ala imbacsit, scrumiera plina si mizeria de la scrum care cade pe langa, desi sunt si eu fumator. si iti si distrage atentia. se intampla sa-ti pice tigara din mana, te sperii te uiti dupa ea si poc (sau bum )) in ala din fata. iti intra fum in ochi, nu poti sa-i tii deschisi pentru cateva secunde etc.
|
|
|
|
|