Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
View Poll Results: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?
|
Da, urasc soferii care fumeaza in timp ce conduc
|
|
24 |
40.68% |
Nu, fiecare e liber sa faca ce vrea in masina sa
|
|
35 |
59.32% |
15-10-07, 17:43
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Honda]
|
Re: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?
Chiar azi am auzit la radio ca nenea "Terminator", marele guvernator, a aprobat interzicerea fumatului in masinile in care se afla copii.
|
|
|
15-10-07, 17:56
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
pai ei pot sa faca ce vor...si eu voi face ce vreau...si tot asa
Nu au dreptate, dar atata timp cat sunt la putere...
p.s: ce poza misto ai Dari
|
18-10-07, 23:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dari
Am votat cea de-a 2-a varianta. Nu sunt fumoatoare dar cunosc multe persoane care fumeaza in masina.
Fiecare e indreptatit sa faca absolut ce doreste in masina sa, referitor la fumat. Daca acest lucru il calmeaza, il relaxeaza, atunci dc nu.
Dar...referitor la acest subiect, dezaprob total soferii care fumeaza si arunca mucurile sau chiar si scrumul pe geam. Si mult mai rau e sa isi goleasca toata scrumiera pe geam, in timpul mersului, undeva la 80-90 la ora.
Am patit acest lucru pe pielea mea si am ramas socata.
Unii oameni nu au acest elementar bun simt.
Sau poate ii era greu sa astepte pana la urmatorul peco, sau pana acasa unde ar fi putut goli scrumiera intr-un cos de gunoi.
|
sa golesti scrumiera in peco )buna rau asta!eventual sa mai fie si niste chistoace aprinse!betoon!pana la urma fiecare isi rezerva dreptul de a face exact ce vrea...muschiul lui in masina lui iar daca a aruncat chistocul pe geam sa vina protectia mediului cu SRI-ul,SPP-ul,SWAT-ul,CIA-ul si ce-o mai exista dupa el!nu un copil caruia nu i-a convenit ca i-a aruncat unu un chistoc in fatza ochilor!incetati mah cu aberatii din astea!
|
|
|
18-10-07, 23:57
|
|
Stage 5
|
si inca ceva....daca cumva o sa existe cine stie in ce viitor aceasta lege cu fumatul la volan....cam care credeti voi ca ar fi pedeapsa pt cei care sunt prinsi tutunand in timpul mersului?ii ia permisu nu?sau talonu' ca nah....doar emite noxe!!!noi in tzara asta de doi lei avem nevoie de alte legi mai utile decat tampeniile astea care ne seaca pe majoritatea!spre exemplu taxa de prima inmatriculare?asta nu va intereseaza sa fie scoasa?nu...ca ce ne intereseaza pe noi pe 4 tuning sa vorbim despre masini? )hai ca deja incep sa devin isteric din cauza unor subiecte ridicole,interminabile care oricum nu duc la niciun rezultat!!!
|
|
|
19-10-07, 01:07
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Honda]
|
nu stiu daca ar trebui interzis dar bine nu e ! eu de ex am scapat de cateva ori tigara pe sub scaun si aproape ca a luat foc masina..depinde si de masina desigur dar in masina mea favorita(care nu e f spatioasa) cum un pic nu s atent cum dau cu tigara de ceva si ori cade jarul ori tigara
|
|
|
19-10-07, 14:22
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
DA daca sunt si eu in masina.
NU fiecare face ce vrea in masina lui.
|
|
|
22-10-07, 23:04
|
|
Stage 2
|
pi eu sunt fumatoare...dar nu sunt de acord cu fumatul in masina....pt k se pot produce accidente precum sa strici tapitaria...k poate ai nevoie sa mirosi a parfum inloc sa fii imbaxit in fum si poate mai sunt nefumatori....fiecare e liber sa faca ce vrea...dar mie nu imi place sa fumez la volan ...si in masina in genreal...am avut o perioada cand faceam asta...si nu imi mai indrageam masina
|
|
|
24-10-07, 14:41
|
|
Stage 2
|
masina NU e un loc in care "fac ce vreau in masina mea".
Cand esti in masina CONDUCI si atat. Cu atentie. Nu vorbesti la telefon, nu fumezi, nu te lasi lucrat in poala de blonda saltata de pe centura.
Poti foarte bine face toate lucrurile astea cand ai ajuns la destinatie, sau cu ocazia primei pauze de pe drum.
Eu in masina de exemplu ascult rar muzica. Asta in afara, in oras deloc. Altfel simt ca nu ma concentrez suficient. Dar asta-i valabil doar pentru mine (si relativ discutabil). Partea cu vorbitul la telefon sau fumatul insa e obiectiva. Daca legea nu zice NU, atunci ar trebui sa zica bunul simt NU. Unii au ceva mai putin insa.
|
|
|
24-10-07, 15:32
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aaddrryyss
masina NU e un loc in care "fac ce vreau in masina mea".
Cand esti in masina CONDUCI si atat. Cu atentie. Nu vorbesti la telefon, nu fumezi, nu te lasi lucrat in poala de blonda saltata de pe centura.
Poti foarte bine face toate lucrurile astea cand ai ajuns la destinatie, sau cu ocazia primei pauze de pe drum.
Eu in masina de exemplu ascult rar muzica. Asta in afara, in oras deloc. Altfel simt ca nu ma concentrez suficient. Dar asta-i valabil doar pentru mine (si relativ discutabil). Partea cu vorbitul la telefon sau fumatul insa e obiectiva. Daca legea nu zice NU, atunci ar trebui sa zica bunul simt NU. Unii au ceva mai putin insa.
|
Tu gandesti cand vorbesti? Ce legatura are "bunul simt" cu fumatul la volan? te deranjeaza pe tine cu ceva ca alte persoane fumeaza la volan? te deranjeaza ca isi afuma singuri masina sau ca isi strica plamanii?
Tin sa te anunt ca vorbitul la telefon in timp ce conduci este permis...cu hands free Dar tu probabil, din prea mult "bun simt", nici nu vorbesti cu o alta persoana din masina, sau probabil ca nici nu te uiti in stanga si in dreapta, doar in fata....ca poate iti distrage atentia daca te uiti la indicatoarele de circulatie sau la semafoare daca tie iti distrage atentia si muzica in oras... atunci e grav, poate ar fi cazul sa-ti faci abonament la ratb.
si BA DA, masina este un loc in care fac ce vreau, fara a deranja alte persoane. ai auzit de dreptul de proprietate si de democratie?!? sau inca suntem un stat comunist si nu am aflat eu?!? (intrebari retorice, nu trebuie sa raspunzi)
|
|
|
24-10-07, 15:54
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
despre ce lege vorbim?
|
|
|
24-10-07, 16:18
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwm5
despre ce lege vorbim?
|
titlul nu-ti spune nimic?
"Interzicerea fumatului la volan"... inca nu este lege, nici macar proiect de lege nu cred ca este. Problema e ca a intrat in vigoare in alte state europene si e f posibil sa intre si la noi....ca deh, asta e tot ce ne-a mai ramas de facut in tara asta, in rest totul e perfect.
|
|
|
24-10-07, 16:46
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
deci vorbim despre lucruri ipotetice si ne agitam atat.am inteles acum.bine ca ne aliem cu europa la preturi si lucruri interzise,restul e prea greu pentru noi...oricum,eu nu vad o problema in a fuma si a conduce in acelasi timp,atata timp cat nu fumezi ceva ilegal...daca condusul e ceva atat de complicat si de complex,incat trebuie sa ma concentrez atat de mult,mai bine ma las si-mi iau abonament la ratb...
|
24-10-07, 16:56
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwm5
deci vorbim despre lucruri ipotetice si ne agitam atat.am inteles acum.bine ca ne aliem cu europa la preturi si lucruri interzise,restul e prea greu pentru noi...oricum,eu nu vad o problema in a fuma si a conduce in acelasi timp,atata timp cat nu fumezi ceva ilegal...daca condusul e ceva atat de complicat si de complex,incat trebuie sa ma concentrez atat de mult,mai bine ma las si-mi iau abonament la ratb...
|
e ipotetic acum...dar probabil ca in viitorul apropiat se va aplica si la noi o lege in genul asta.
exact acelasi lucru l-am zis si eu...pt cei cu probleme de atentie si concentrare: abonament ratb, dar si acolo e nasol, ca trebuie sa fii atent la ce statie cobori
|
|
|
24-10-07, 22:35
|
|
Stage 5
|
mi-a placut de baietzelu ala de mai sus cu bunul simt )tatutzu,spune-mi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca vreau eu sa iasa fum de la mine din masina ca in HOW HIGH???la cati prosti si imbecili sunt in ziua de azi pe strazi...eu nu m-as vedea conducand FARA SA FUMEZ!ma linisteste in trafic!ca mai sunt din astia de "nu asculta muzica,nu vorbesc la telefon,n-au nicio treaba cand ii claxonezi,nu mai zic cand le dai flash-uri,care fac stanga cand tu ii depasesti...etc" care iti vine sa ii impusti...dar nu-i poti impusca pt ca totusi...cu o limita....si deci care este metoda la care recurgi??? ----TIGARA---- daca tu esti atat de crispat in trafic incat nu te poti concentra la nimic altceva decat la covrigu de care invartzi si la batzu de care dai in fatza si in spate inseamna ca te enumeri printre cei pe care i-am mentionat mai sus(era o emisiune odata nu stiu daca mai stiti....se numea spaima soselelor...eeehhh cam asa ceva)!numai bine!
|
|
|
26-10-07, 11:29
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Tu gandesti cand vorbesti? Sunt corelate actiunile. Nu se poate altfel.
Ce legatura are "bunul simt" cu fumatul la volan? Hmmm...macar ai ajuns la stadiul in care iti pui intrebarea...Continua sa sapi, raspunsul va veni negresit.
Te deranjeaza pe tine cu ceva ca alte persoane fumeaza la volan? te deranjeaza ca isi afuma singuri masina sau ca isi strica plamanii?
Cand asta se reflecta in modul lor de a conduce, DA !
Tin sa te anunt ca vorbitul la telefon in timp ce conduci este permis...cu hands free
Daca ai si fuma cu hands free n-as mai avea nimic de obiectat. Ai avea ambele maini pe covrig.
Dar tu probabil, din prea mult "bun simt", nici nu vorbesti cu o alta persoana din masina,
In functie de circumstante, DA, asa fac. Prefer sa las interlocutorul vorbind la parbriz si sa fiu atent ce mama dracului urmeaza sa faca imbecilul din fata care din cauza ca avea mana scoasa pe geam afara cu tigara, n-a mai avut maini disponibile sa semnalizeze.
sau probabil ca nici nu te uiti in stanga si in dreapta, doar in fata....ca poate iti distrage atentia daca te uiti la indicatoarele de circulatie sau la semafoare aici aberezi rau daca tie iti distrage atentia si muzica in oras... atunci e grav, poate ar fi cazul sa-ti faci abonament la ratb. Nu interpreta cum vrei tu. Nu am zis ca imi distrage atentia. Vreau doar sa ma concentrez suplimentar pentru situatii imbecile din trafic. E ceva rau in asta ?
si BA DA, BA NU !!! masina este un loc in care fac ce vreau, fara a deranja alte persoane. ai auzit de dreptul de proprietate si de democratie?!? sau inca suntem un stat comunist si nu am aflat eu?!? (intrebari retorice, nu trebuie sa raspunzi)
Masina e a ta,OK. Daca stai cu ea parcata poti sa-ti zbori si creierii in ea, nu ma deranjeaza. Ai ce drepturi vrei tu in ea, ca e A TA !!!
Dar drumul pe care mergi cu ea NU MAI E AL TAU. Democratie-nedemocratie, trebuie sa respecti niste reguli. Ti-e mai usor sa le respecti cand ai 2 maini la dispozitie, exact ca si cu telefonul.
|
Quote:
Originally Posted by fasso
mi-a placut de baietzelu ala de mai sus cu bunul simt )tatutzu, "baietzel" si "tatutz" esti tu. Ce, daca fumezi asta iti da dreptul sa te vezi superior in vreun fel semenilor tai ? Vezi ca realitatea privita prin fum de tigara apare un pic deformata. spune-mi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca vreau eu sa iasa fum de la mine din masina ca in HOW HIGH???
Again, ma deranjeaza ca nu-ti tii mainile prin preajma volanului, semnalizatorului, si ma dernjeaza cum incepi sa dansezi pe stada ca vezi doamne ti-a cazut un bob de jaratec intre picoare. Si ma mai deranjeaza cand stai cu mana scasa pe afara cate o juma de metru de trebuie sa virez in extremis ca sa nu te pleznesc.
la cati prosti si imbecili sunt in ziua de azi pe strazi... bizar, eu categoriile astea de oamnei le identific frecvent cu majoritatea fumatorilor la volan si vorbitorilor la telefon fara hands free. eu nu m-as vedea conducand FARA SA FUMEZ!ma linisteste in trafic!
Nu, nu, nu...uite, aici e o problema mare. "Tatuzule", si "baietzica"...daca simti ca nu poti altfel, te duci frumos la numarul 9 si-ti rezolvi problemele cu tartacuta. Eu sunt perfect calm la volan fara sa fumez, si asta e o stare incontestabila de normalitate. Ma apuca groaza cand ma gandesc la cum te comporti tu pe sosea daca ai uitat pachetul acasa
ca mai sunt din astia de "nu asculta muzica,nu vorbesc la telefon,n-au nicio treaba cand ii claxonezi hehe...uite, vezi ? o ratiune de a tine muzica oprita in oras. Daca chiar fac o greseala, vreau sa aud cand ma claxoneaza lumea sau urla la mine, in felul asta macar ne mai coordonam un pic si nu nu tamponam. nu mai zic cand le dai flash-uri,care fac stanga cand tu ii depasesti...etc" care iti vine sa ii impusti...dar nu-i poti impusca pt ca totusi...cu o limita....si deci care este metoda la care recurgi??? ----TIGARA---- Nu rezolvi nimic. Situatia ramane neandreptata, calmarea aia e doar de aparenta, si colac peste pupaza ramai si fara o mana. Daca mai stai si cu ea pe afara....daca tu esti atat de crispat in trafic incat nu te poti concentra la nimic altceva decat la covrigu de care invartzi si la batzu de care dai in fatza si in spate inseamna ca te enumeri printre cei pe care i-am mentionat mai sus(era o emisiune odata nu stiu daca mai stiti....se numea spaima soselelor...eeehhh cam asa ceva)!numai bine!
|
Randul asta e scris ca sa fie permisa afisarea post-ului
|
|
|
|
|