Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Sondaje Auto

Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea

View Poll Results: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?
Da, urasc soferii care fumeaza in timp ce conduc 24 40.68%
Nu, fiecare e liber sa faca ce vrea in masina sa 35 59.32%
Voters: 59. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 29-03-10, 11:44   #136
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Re: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?

Quote:
Originally Posted by ZaNe94 View Post
da, cred ca da, exista posibilitatea sa scapi srum pe picioare si sa te sperii, sa te friga, sau sa ai un accident si sa ai masina pe gaz si sa iti bubuie daca se sparge rezervorul ala.
te uiti la prea multe sf-uri...
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 05-04-10, 12:42   #137
bz-04-uvx
Dacia Driver

Stage 4

Member of:
[DACIA]
Default Re: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?

sunt nefumator...dar nu vad o problema in cei ce fumeaza la volan....cum a mai zis si cineva mai sus....daca esti nefumator si nu ai habar sa conduci tot provoci accidente...nu am auzit sa fi provocat vreun fumator accident de masina din cauza ca "a tras un fum"
Old 05-04-10, 21:27   #138
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by bz-04-uvx View Post
nu am auzit sa fi provocat vreun fumator accident de masina din cauza ca "a tras un fum"
depinde din ce
fasso is offline   Reply With Quote
Old 05-04-10, 22:00   #139
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

e o masura absurda. nu fumez dar oricum.
imediat o sa se interzica sa asculti muzica la volan ca iti distrage atentia. sa fim seriosi.
Spark is offline   Reply With Quote
Old 06-04-10, 20:23   #140
bz-04-uvx
Dacia Driver

Stage 4

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by fasso View Post
depinde din ce
asa e...in mod normal se fumeaza tutun...acum daca sunt dati pe etnobotanice....se schimba datele problemei
bz-04-uvx is offline   Reply With Quote
Old 06-04-10, 20:37   #141
ZaNe94

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Sasha View Post
te uiti la prea multe sf-uri...
poate ca ai dreptate, dar e posibil daca ai pantaloni scurt ?, sunt care se panicheaza, sunt care nu. dar sunt si care delireaza rau la bautura si care nu, da tot se interzice condusu in stare de ebrietate ?.
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-10, 23:19   #142
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

fratilor...hai sa fim sinceri...avem alte griji pe cap in momentul de fata cum ar fi drumurile jalnice care ne-au impanzit tara, gaborii care si-au "tras" radare super tari si super gay, etc. Chiar nu e nevoie in momentul de fata de luarea unei astfel de masuri tampite.
fasso is offline   Reply With Quote
Old 09-04-10, 01:13   #143
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

pana la urma si daca s-ar interzice fumatul in masina, cine ar respecta? chiar zilele astea am patit sa-mi cada jarul exact intre picioare, normal ca din instinct m-am uitat dupa el, dar deja imi arsese scaunul, mi-a pus unul frana in fata si era cat pe ce sa dau de belele.... Dar daca stam sa ne gandim bine, iti poate distrage atentia o multime de lucruri in trafic, o gagica buna, o masina mai frumoasa, etc etc... Deci ar fii ceva care n-ar folosii la nimic.
Old 09-04-10, 02:58   #144
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Interzicerea fumatului ar fi o masura (extrem) de buna, nu doar in Romania si nu doar la volan. My 0.02$ (de nefumator).
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 09-04-10, 10:19   #145
ZaNe94

Stage 5

esti un fan al prohibitiei? (glumesc stai calm :P)
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-10, 15:20   #146
Mr.Trouble

Stage 1

Si eu fumez la volan si avand in vedere ca merg cu 20-30 km/h cand fumez o tigare la volan si scrumand pe geam mi se par aberari ce zicea cineva pe aici ca poti face accident daca fumezi la volan.
Mr.Trouble is offline   Reply With Quote
Old 12-09-10, 10:08   #147
nicholas

Stage 4

nicholas's Avatar

Ar fi benefic pentru sanatatea celor care fumeaza.
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 14-09-10, 15:18   #148
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by nicholas View Post
Ar fi benefic pentru sanatatea celor care fumeaza.
sigur ai citit titlul topicului?
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 14-09-10, 15:30   #149
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Mi se pare o idee buna! Vrei sa fumezi, fa-o acasa, la servici, unde vrei tu... nu in masina in timp ce conduci! Hai sa si bem la volan, doar pt ca asa-mi place mie...

Quote:
Originally Posted by Spark View Post
e o masura absurda. nu fumez dar oricum.
imediat o sa se interzica sa asculti muzica la volan ca iti distrage atentia. sa fim seriosi.
Cand asculti muzica la volan nu e necesar sa stai cu o mana pe Player... pe cand tigarea te distrage, in sensu ca trebuie sa fii atent cand cade scrumu (adica sa nu cada), si e oarecum incomod la condus pt ca iti ocupa jumate de mana.... Asa foarte bine sa nu mai dea amenda pt vorbitu la telefon in mers, ca ala e mai inofensiv decat tigarile, ca nu curge nimic din el...
Oricum, masina e pt deplasare, sau uneori conduci ca sa te relaxezi, dar asa cum nu amesteci condusul cu telefonul, mancatul, si alte chestii, n-ar trebui nici cu fumatul. De ce sa fiu eu pagubit pt viciul tau? (ma refer la accidentele provocate de distragerea atentiei de catre tigari).

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 20-09-10, 14:10   #150
GADEA

Stock

in italia cel putin chestia asta e interzisa fumezi la volan platesti .... am patito chiar eu akum 2 zile conduceam masina sefului meu si miam aprins o tigara si sincer creca e cea mai scumpa tigara care am fumato vreo data
amenda e de la 85 de euro si se ridica pana la 350 de euro eu fiind incepator miam luat 170 ca asa e legslatia incepatorii platesc mai mult norocu meu e cas la prima abatere ca de nu imi luam 350 deci e buna sau nu deducetii voi ptr mn nu prea e ca ma cam ars la buzunar
GADEA is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -