01-12-08, 17:16
|
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Re: Accidente
in ''alte tari'' asigurarea se face pe sofer nu pe masina
|
|
|
01-12-08, 21:16
|
|
 Stage 5
|
wob uiti ca suntem in romania? 
aici este pe masina
|
|
|
02-12-08, 01:43
|
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
de aia am zis ca in alte tari si deaia am zis ca ce s-ar putea face ..
in fine ontopic pls!
vine zapada inghetul frigul
conduceti prudent (stiti voi distanta intre voi si ala din fata ,viteza redusa pe unde mergeti , frana de motor cat se poate ...)
daca altii is mai viteji lasatii sa se omoare
asfalt uscat
|
02-12-08, 10:41
|
|
 Stage 5
|
ontopic, care frig ca asfara sunt 12 grade si trebuie sa creasca temperatura pana la 15 grade :d
poate la iarna :P o sa fie frig
|
|
|
02-12-08, 10:49
|
|
 Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
Quote:
Viteza a băgat trei oameni īn spital
VĀLCELE. Trei persoane au fost grav rănite īn această dimineaţă, după ce şoferul unui BMW care circula cu viteză foarte mare a derapat, a intrat pe contrasens unde a lovit un
Īn urma impactului cele două maşini s-au rostogolit de cāteva ori şi au ajuns īntr-un şanţ de pe marginea şoselei.
Accidentul s-a produs pe DN 1 īntre localităţile Vālcele şi Feleacu. ,,Accidentul a avut loc īn zona unde se construieşte centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, īn Vālcele, iar din primele cercetări se pare că şoferul BMW-ului, care circula dinspre Turda spre Cluj nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a intrat pe constrasens unde s-a izbit de autoturismul Dacia. Conducătorul BMW-ului are 24 de ani, iar şoferul din autoturismul Dacia avea permis de conducere de doar o săptămānă,, a declarat Raluca Seucan, purtător de cuvānt la IPJ Cluj. Martorii spun că şoferii BMW-ului circula cu viteză foarte mare, mai ales īn condiţiile īn care carosabilul era acoperit de polei.
,,Am luat cuţitul şi am tăiat centura de siguranţă de la şofer. Nu l-am putut scoate dintre fiare, era cu băiatul īn maşină, erau tată şi fiu īn Dacie. Īn BMW era doar şoferul şi īn Dacia erau două persoane. BMW-ul venea de la Turda, a derapat şi s-a ciocnit cu Dacia. BMW-ul avea viteză foarte mare,, a declarat martorul care a sunat la 112. Intervenţia pompierilor a fost foarte dificilă, aceştia intervenind cu două autospeciale pentru descarcererarea celor aflaţi īn Dacie, tată şi fiu.
,,Departamentul de pompieri Cluj-Napoca a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerarea a două victime. Pentru aceasta s-a lucrat aproximativ 20 de minute. Au fost două victime īncarcerate īn Dacie şi a fost deosebit de grea intervenţia,, a declarat sublocotenent Ciprian Rus, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.
|
Noh... inca un BMW ... io nu pot sa ii inteleg pe astia care se cred king of the roads ... dar habar nu au sa conduca ...
Cum dracu bmw-u ala nu are esp si ppt si mp3 si avi si .... si cum mai is toate prescurtarile alea de la normele alea de siguranta ?
Sau avea si le-o decuplat? Eu nu pricep cum o putut derapa .. ca acolo e o curba larga.. pe urcare... n-avea cum derapa daca stia conduce
|
|
02-12-08, 11:09
|
|
 Stage 5
|
ce ziceam pe pagina trecuta?
la 24 de ani este cam greu de crezut ca din banii proprii iti poti cumpara o asemenea masina.
cand lucrezi 8 ore pe zii pentru 15 milioane pe luna, cheltui 5 si strangi in fiecare luna 10, te mai gandesti o data daca mergi in cartodrom sa o rupi pe circuit, daca mergi in faget si pe gropile alea sa-i dai in gura de sa-i sara suspensia de la loc...
dar daca masina-i primita de la taticu...apoi ii dau ca si de o rup in 2 primesc alta.
bine, mai sunt si exceptii care atunci cand isi cumpara o masina ii da in gura de-o nenoroceste in 2 ani apoi o vinde la un pret de nimic si apoi se calmeaza...dar sunt destul de rare cazurile in care sa muncesti xxxx luni poate chiar ani apoi sa o distrugi.
sau mai este o a 3-a varianta aia care atunci cand prind masina pe mana mai i-au 2-3 preteni hai sa va arat cum dau acu epste cap ca tata mi-o lasat masina 2 ore...merem pana la turda ca stiu eu o linie drepta si apoi ne intoarcem in 30 de minute.
kokozula, orice masina ai avea, daca nu stii ce sa faci si o scapi o fractiuna de secunda, poti sa stai linistit ca s-o dus in sant.
pe virajul ala, presupun ca ii langa rompetrol daca nu chiar in benzinarie, daca vii tare, prinzi umpic de gheata masina s-o dus sanie in sant, chiar cu sistemele de protectie.
in prima faza am crezut ca dacia aia ii vw golf 2...dar apoi am vazut ca-i brack cu stopurile negre.
sa vedeti cand da prima zapada in cluj cum se aduna la politie acolo langa cartodrom masinile...
|
|
|
02-12-08, 11:31
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA]
|
Hmda nu tre sa dee prima zpada ca oricum i plin de masini acolo. .am avut ghionionul sa ma aghete un autocar cu remorca si era zi frumoasa afara soare cald.. acuma vreo o luna si ceva si era plin de masini si oameni la constatari
Mai stiu pe unu .. om in varsta de vreo 40 de ani... sia luat un seria 7 nou nout.. .si zice ca in masina aia esti mai sigur ca in apartament.. BULLSHIT !
|
|
|
02-12-08, 12:03
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Eh povesti dacia wrc. Unii oameni chiar se descurca.. sti? nu trebuie sa lucreze de la 20 de ani ca si vanzator wc. Pana la 24 de ani pot sa iti faci bani linistit de seria 5... poate nu cash, dar in leasing fara probleme.
|
|
|
02-12-08, 13:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
pe virajul ala, presupun ca ii langa rompetrol daca nu chiar in benzinarie, daca vii tare, prinzi umpic de gheata masina s-o dus sanie in sant, chiar cu sistemele de protectie.
in prima faza am crezut ca dacia aia ii vw golf 2...dar apoi am vazut ca-i brack cu stopurile negre.
|
Quote:
|
Accidentul a avut loc īn zona unde se construieşte centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, īn Vālcele, iar din primele cercetări se pare că şoferul BMW-ului, care circula dinspre Turda spre Cluj nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat
|
dupa cum se vede si in poza... (ca se vad pilonii de la autostrada) acolo e un loc drept. Deci el venea dispre Valcele inspre cluj.. asa ca singura curba e aia in urcare.. la iesire din Valcele inspre Cluj. Nu stiu cum poti sa scapi masina acolo .. eu aia vroiam sa zic.
|
|
|
02-12-08, 16:39
|
|
 Stage 5
|
ra...dar dar cred ca persoanele alea le poti numara pe degetele de la o mana, nu?
kokozula, ii aia de langa parapet, dar acolo daca nu ma insel ii limita de 70 pe urcare
|
|
|
03-12-08, 09:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
kokozula, ii aia de langa parapet, dar acolo daca nu ma insel ii limita de 70 pe urcare
|
Crezi ca a respectat limita de viteza ? Nu derapa la 70 la ora... iti zic eu  )
|
|
|
03-12-08, 09:42
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
cand vezi asa ceva iti vine sa faci casco ... si cand mergi sa faci casco si te intreaba din cat ii masina ... spui '90 ... nu vor sa o asigure ca ii prea veche ... trist
|
|
|
03-12-08, 14:29
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
nu vad ce legatura are cu casco, doar daca te pui in locul soferului din bmw
|
|
|
04-12-08, 08:58
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
prea multi nebuni cu permis de conducere si casco pt cei care iti avariaza masina si pleaca nu neaparat ca pleznesti tu pe cineva, desi se poate si asta
|
|
|
04-12-08, 12:30
|
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
Member of: [CSR] [VW] [DAEWOO] [SKODA] [RENAULT]
|
Azi pe la 10 accident langa Autoworld spre Floresti..am facut 30 min pana la metro..
|
|
|
|
|