Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 08-04-10, 09:22   #1801
mafiozzo

Stage 5

mafiozzo's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
Default Re: Accidente

si-au revenit dupa amenintarea cu csa, s au razganidt in privinta uzurii si a crescut suma de bani
mafiozzo is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 09:38   #1802
tigermotorsport
Cluj Street Racing Member

Stage 5

tigermotorsport's Avatar

Member of:
[Opel]
[CSR]

la cat?
tigermotorsport is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 11:30   #1803
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Cum adica? de cand? Pe polita lui scrie ca asigura pana la 500 nu stiu cat de milioane. Tu trebuie sa le zici clar. ba toti, mie mi se falfaie, eu ma duc cu ea in service, nu ma duc la reprezentanta, ma duc la un service ok, cu preturi ok, ei mi-o fac ca noua, si voi imi platiti. cum adica iti pun ei conditii in cat sa iti repari masina?? daca i-au asigurat masina lui ala sa isi asume responsabilitatea.
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 12:18   #1804
elnino

Stage 4

elnino's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Doar ca pozele si notele inspectorului de daune de la constatare sunt foarte importante pentru ca serviceul, fie el si partener cu asiguratorul, trebuie sa primeasca accept la devizul de plata din partea companiei de asigurari. Asadar ce are asiguratorul pe foaie notat de catre inspector cand ti-a vazut masina trebuie sa fie cam ce trebuie sa faca serviceul.

Daca lui inspectorul ii pune daune in valoare de 2000 lei, iar serviceul cheltuie 5000, s-ar putea ca masina sa ramana in service mult timp....

LE: mai nou se noteaza si timpul de executie a reparatiei care este estimat de catre inspector si in functie de asta, asiguratorul o sa accepte suma ceruta de catre service

Last edited by elnino; 08-04-10 at 12:20.
elnino is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 12:36   #1805
vali_cd

Stage 3

vali_cd's Avatar

e absolut aberant sa iti impuna asiguratorul unde sa iti repari masina.
cred ca cea mai buna modalitate e sa o repari intr-o reprezentanta, astfel vei stii ca s-au folosit piese originale. Si asiguratorul nu va putea spune ca sunt preturi umflate, pentru ca sunt originale, au cea mai buna calitate si nu te doare pe tine capul cat costa. Nu e de acord, eu zic sa mergi la reprezentanta sa iti fac constatare de daune. Acolo la constatarea de daune va fi chemat si agentul constatator al asiguratorului. Daca nu vrea, fara discutie plangere la OPC si CSA. Ei te sperie cum ca nu iti dau masina, bla bla. Eu am masina noua care a fost un pic atinsa. Am mers ata la reprezentanta unde pt ca s-a stricat intaritura spoilerului si ca s-a rupt un pic a facut constatare reprezentanta, l-a chemat pe asigurator si asta a fost tot. Total deviz 3000 RON. Pt o simpla bara indoita. E drept ca si mie cei de la reprezentanta mi-au sugerat sa accept sa fie dezdoita. Nu am acceptat si m-am ales cu o bara intaritoare noua, in loc de una reparata, fapt ce nu m-a intristat deloc.
Ia legatura cu CSA cat de repede posibil, nu mai astepta sa iti suna asiguratorul tot felul de aberatii. Ia si un contract de RCA si vezi ce scrie in el. Si nu te lasa calcat in picioare doar pt simplul fapt ca ai dacie. Si Dacia trebuie reparata si facuta ca noua daca se strica.
Old 08-04-10, 14:07   #1806
mafiozzo

Stage 5

mafiozzo's Avatar

Member of:
[DACIA]

azi am dus masina la un service in someseni la aulic ceva in genu, urmeaza sa faca ei deviz si trimite prin mail la asigurari, de acolo in colo eu l e am zis ca nu`s curios io imi vreau masina ca inainte si punct, am plangerea complectata ptr csa daca incep iarasi cu figuri, o trimis la csa si cu asta basta, nu imi mai bat eu capu ca asigurarile vor sa ma intzepe sau nu stiu eu ce cu toate ca mie si aripa stanga mi frecata umpic de la accident, da la aia am inchis eu ochii
Old 09-04-10, 11:34   #1807
CristianD
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Vezi ca este ceva lege cu 15 zile in care tre sa te despagubeasca. Suna la CSA si intreaba cum sta treaba mai exact. Io am intentat proces contra vinovatului (asigurat la BCR), sper ca el sa cheme in garantie BCR-ul si sa plateasca, doar ca dosar bagat in martie este judecat (prima infatisare si e clar ca se lungeste/amana) in noiembrie. Asiguratorii folosesc toate portitele pt a amana platile sau chiar pt a scapa de ele. Nu e vina mea ca asiguratul lor este neatent, eu nu trebuie sa sufar cu nimica. Asa trebuie sa pui problema.
Succes
CristianD is offline   Reply With Quote
Old 09-04-10, 15:42   #1808
mafiozzo

Stage 5

mafiozzo's Avatar

Member of:
[DACIA]

termenul de despagubire este de 10 zile, dupa care se percepe o penalizare de 0.1% din suma, adica daca tre sa ma despagubeasca cu 1000 lei ptr fiecare zi intarziata il va costa pe asigurator 10 lei
Old 09-04-10, 17:21   #1809
licu1

Stage 4

Quote:
Originally Posted by elnino View Post
Ar trebui sa facem un topic nou despre asiguratori. Sa nu mai facem off aici.

A mea intra in service luni la "Complex Service ML", colaboratori cu Allianz-Tiriac. O sa revin cu impresii despre ei.
la complex ML mi-am vopsit si eu loganul integral pe CASCO si sunt destul de multumit dar se putea si mai bine

Bafta
licu1 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-10, 18:00   #1810
elnino

Stage 4

elnino's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Uite aici cum se rezolva cazul "Ucigasul Porsche Cayenne"

citez Adevarul
"O noua alcoolemie a fost depusa astazi la dosarul in care omul de afaceri G.Hilote este judecat pentru ucidere din culpa. Potrivit unei expertize medico-legale, efectuata de IML Cluj, alcoolemia este de doar 0,65-0,75 la mie. Noua valoare a alcoolemiei ar putea determina o pedeapsa mai blanda (...) In 19 oct 2009 Hilote, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, a izbit frontal un autoturism. Toti trei pasagerii acestuia, mama, tata si fiica, pierzandu-si viata."

Last edited by elnino; 15-04-10 at 18:06.
elnino is offline   Reply With Quote
Old 15-04-10, 18:39   #1811
mafiozzo

Stage 5

mafiozzo's Avatar

Member of:
[DACIA]

pai dupa atata timp normal ca se tot scade inca cateva luni si nu era deloc beat, romania asta, defapt, politia asta...
Old 16-04-10, 18:43   #1812
-LEXION-

Stage 5

http://www.stiridecluj.ro/social/accident-autostrada-a3
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 16-04-10, 19:18   #1813
Dolce CST
VW Driver

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[VW]

Quote:
Originally Posted by elnino View Post
Uite aici cum se rezolva cazul "Ucigasul Porsche Cayenne"

citez Adevarul
"O noua alcoolemie a fost depusa astazi la dosarul in care omul de afaceri G.Hilote este judecat pentru ucidere din culpa. Potrivit unei expertize medico-legale, efectuata de IML Cluj, alcoolemia este de doar 0,65-0,75 la mie. Noua valoare a alcoolemiei ar putea determina o pedeapsa mai blanda (...) In 19 oct 2009 Hilote, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, a izbit frontal un autoturism. Toti trei pasagerii acestuia, mama, tata si fiica, pierzandu-si viata."
Ioi ca iti vine sa te dai cu capu de pereti cand vezi asa ceva .. astia cu bani isi pot permite sa scape mai "ieftin"..dar oamenii de rand daca fac ceva asemanator...a 2-a zi ii vezi in puscarie ! se proste lumea pe zi ce trece...tot mai multa lume se baga pe accesu interzis si daca ii loveste cineva care merge pe sens unic...striga..injura..sau chiar sar la bataie:-j oameni si oameni...
Dolce CST is offline   Reply With Quote
Old 21-04-10, 12:22   #1814
Dolce CST
VW Driver

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[VW]

http://www.stiridecluj.ro/social/acc...ste-ranit-grav

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...00421-08292851

: cry: Cei care stau pe Str Horea sau prin zona garii..ii vorba de un baiat Varto...
Dolce CST is offline   Reply With Quote
Old 21-04-10, 12:28   #1815
vladigrec

Stage 5

Member of:
[ALFA ROMEO]

ft nasol ...
vladigrec is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -