17-10-06, 01:23
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
pt Sandrei.. ma mira.. dar stiu ca oricum ai gusturi.. e adevarat ca am avem multe de impratit.. si ca ne suportam mai greu.. dar la masini ne intelegem, multumesc si din partea team'ului care a lucrat pe matiz.. pt aprecierea munciii
|
|
|
17-10-06, 01:25
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
|
|
|
17-10-06, 01:27
|
|
Stage 4
|
ti-am spus Smoke ca meritai cel mai indraznet proiect nu best tuned
tu poate ai sa-l meriti peste inca un an sau doi
|
|
|
17-10-06, 01:29
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
am avut best exterior pt ca asa a judecat publicu.. cu majoritate covarsitoare...... nu best car.. acum matizu e departe de asa ceva.. dar.. un pic de rabdare
am aproape un an de activitate.. si am avut 2 cupe pe design.. pe matiz si fiat 500.. io sunt multumit.. si crede-ma ca voi veni si cu piese terminate.. fizic.. atat s-a putut.. multumesc oricum.. pt proiect indraznet.. ca am riscat mult prin linie.. unii apreciaza altii nu
|
|
|
17-10-06, 01:39
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by smoke
.. unii apreciaza altii nu
|
intotdeauna o sa fie asa indiferent cat de tare e o lucrare
felicitari smoke si tuturor care au participat la proiect. Au fost multe masini misto si din cj , bc si restul oraselor. Cineva trebuia sa castige si oricare era ala existau nemultumiti.Sincer masinile care le-am apreciat eu cel mai mult n-au castigat nimic.....asta este.Show-ul a fost fain per ansamblu , asteptam si altele
17-10-06, 01:41
|
|
Stage 2
|
Nu pot sa inteleg ce mama dracului va certati ca prostii in targ ??
Fratilor, exista tuning "din 5 cluckuri" adica cel din cataloage si tuning manual facut de omu cu fibra si restu "uneltelor" ! toti sunt oamenii pasionati iar COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI --> niciodata nu va fi multumit fiecare om , NICIODATA! ca e vorba de vre-un posesor care e amic cu un instalator car HI-FI si i-a bagat muzica sa rupa pt. show si ia ceva loc bun la dBDrag sau ca ia premiu o masina cu blana/puf si paint SF in loc la una care avea jante mai tari si body-kit orginal din catalog ASTEA SUNT DIVERGENTE CARE VOR EXISTA INTOTDEUNA de unde : COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI
Iar daca e pana acolo am langa mine o frima care face cupe (preturi intre 18,2 lei si 201,4 lei) nu de alta dar nu cred ca tabla aia pe care scrie premiu si are forma de cupa era chestia la care v-ati gandit cand ati visat noaptea ce modificari o sa-i faceti la febletzea pe 4 roti .
SANDREI ai avut o sclipire de geniu cu categoriiile alea !!!
|
|
|
17-10-06, 01:46
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Momy11
Nu pot sa inteleg ce mama dracului va certati ca prostii in targ ??
Fratilor, exista tuning "din 5 cluckuri" adica cel din cataloage si tuning manual facut de omu cu fibra si restu "uneltelor" ! toti sunt oamenii pasionati iar COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI --> niciodata nu va fi multumit fiecare om , NICIODATA! ca e vorba de vre-un posesor care e amic cu un instalator car HI-FI si i-a bagat muzica sa rupa pt. show si ia ceva loc bun la dBDrag sau ca ia premiu o masina cu blana/puf si paint SF in loc la una care avea jante mai tari si body-kit orginal din catalog ASTEA SUNT DIVERGENTE CARE VOR EXISTA INTOTDEUNA de unde : COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI
Iar daca e pana acolo am langa mine o frima care face cupe (preturi intre 18,2 lei si 201,4 lei) nu de alta dar nu cred ca tabla aia pe care scrie premiu si are forma de cupa era chestia la care v-ati gandit cand ati visat noaptea ce modificari o sa-i faceti la febletzea pe 4 roti .
SANDREI ai avut o sclipire de geniu cu categoriiile alea !!!
|
printre putinele pareri inteligente.. felicitari...
|
|
|
17-10-06, 01:49
|
|
Stage 5
|
acele categorii au existat si la alte show-uri.
|
|
|
17-10-06, 01:52
|
|
Stage 2
|
@smoke
apropos si eu iti zic felicitari pt . Matiz sincer : RUPE !!!! e de film Matizu ala impreuna cu Nissanu 300ZX a lui Vali KID din Arad --> masini de vis .. dar mai sunt si altele
|
|
|
17-10-06, 01:54
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Pentru silviu tun,masina costa 24000cip poti sa te duci la porche sa te uiti si daca gasesti o oferta mai buna,bravo tie.In legatura cu stickerele,afla ca abt face si skoda dragutule,cu s-line astea imi plac mie si mi le am pus pe masina mea nici de cum pe a ta.In legatura cu tuningul si banii bagati de mine cand vrei ne putem vedea si iti fac socotelile per piesa.Tu poti sa crezi ce vrei nu ma deranjeaza,fiecare e liber sa zica ce vrea.Eu iti multumesc pentru ideei si comentarii si astept sa te cunosc.Bafta la tunat!!! si la mai multe premii.
|
|
|
17-10-06, 02:00
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by sonyscorpion
Pentru silviu tun,masina costa 24000cip poti sa te duci la porche sa te uiti si daca gasesti o oferta mai buna,bravo tie.In legatura cu stickerele,afla ca abt face si skoda dragutule,cu s-line astea imi plac mie si mi le am pus pe masina mea nici de cum pe a ta.In legatura cu tuningul si banii bagati de mine cand vrei ne putem vedea si iti fac socotelile per piesa.Tu poti sa crezi ce vrei nu ma deranjeaza,fiecare e liber sa zica ce vrea.Eu iti multumesc pentru ideei si comentarii si astept sa te cunosc.Bafta la tunat!!! si la mai multe premii.
|
Ai dreptate ... abt face si pt skoda (desi pt a ta nu am vazut cel putin nimic pt exterior ... ) dar ... chiar daca ar face ... atata timp cat nu ai abt pe masina de ce ai lipit alea ... sincer nu dau bine ...
|
|
|
17-10-06, 02:04
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by alex MG ZR 160
acele categorii au existat si la alte show-uri.
|
1.Street Cars (masini personale de uz zilnic,doar ale pers fizice)
2.Show cars (masini modificate special pt show si fara folosinta practica,doar ale persoanelor fizice)
3.Masini Demo (masini ale firmelor care doresc sa se promoveze)
astea ???
zi-mi tu la care competitie a mai fost asa ?
poate astea: Best Rims,Best Engine,Best Paint,Best Shine
@sandrei .. ai zis ca "Eu personal as da premii tuturor participantilor daca as avea incasari destule" .... si vis-a-vis ca ai fos nemultumit de metoda de la Oradea unde ai dat bani sa te inscrii si nu ai luat nici macar o diploma de participare(am carton detul , care mai vrea?) vrei sa-ti zic ca acei organizatorii au iesit pe minus , mult minus ...asta ca tot carcotesti p`acilea
|
|
|
17-10-06, 02:13
|
|
Stage 2
|
Last edited by Momy11; 17-10-06 at 02:16.
|
|
|
17-10-06, 02:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Deci la urmatorul Show sper ca organizatorii indiferent de oras..sa adopte ideea pt ca niciodata o persoana fizica nu va avea potentialul financiar sau fizic pt a egala o masina pregatita de o Firma care isi face reclama prin intermediul acesteia! Oradea...e randul vostru la tuning fest acum...sper ca o sa adoptati strategia
Ce fericit sunt ca am reusit sa transformam cearta intr-o discutie constructiva
Last edited by sandrei; 17-10-06 at 02:16.
|
|
|
17-10-06, 02:22
|
|
Stage 2
|
amu nu
vine iarna .. esti lud .. cin` drac sa mai vina amu ...
facem eventual un tiiunninng show cu masini cu lama de zapada , remorce,tractoare,MACARALE, stivuitoare,transpaleti ...
|
|
|
|
|