maaa grasilor!
nu va mai certati!!
cum v-am promis nu m-am facut de ras si am castigat locul 1 in ungaria best car hi-fi instalation&design!!!!! au fost peste 350-400 de masini participante si prezente la acest eveniment...a fost super cald super fain dragster de 1400 cai putere 400m=3,12 secunde culmea era ca o tipa conducea dragsteru
era deala cu racheta si scotea niste flacari de prajeai porcu din prima
liniute la greu iara si acolo o droaie de tipe cu tupeu la start
EMMA SPL drifting,erau niste trabanturi full bull bar si faceau niste ciocniri periculoase intre ei ,liniute pentru motorete,...majritatea masinilor ce leam vazut faceau 402 m intre 8,9 si 12,5 secunde
vai de capu meu ce mergeau aia scantei ieseau de sub cauciucuri..va dau unb exemplu golf 1 cu motor TDI ROSU turbo si inca ceva pe colo
350 cai, altu dupa o tura de liniutza avea laptop si isi ''tuninga'' sau resoftuia masina !!!1pfoaiiiii!ce vezi acolo si ce civilizatie nu pun mana pe masini nu le bate in tabla in fete de usi nu pipaie ceva deosibit ce civilizat este privitorul..de exemplu la noii cam tre sa fii pe fata ca se imping pipaie etc etc ...infine ,,,a fost coooolll si am fost singuru roman intre toti periculosi aia
mai auzeam pe uni ..baa asta e roman!!!!!!!!!! si radeam de numa