Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-10-06, 23:38   #241
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

Quote:
Originally Posted by sandrei View Post
cam are dreptate BADEA Soundidentity...nu o sa mai fie pana la anul nimica prin zona
bai BADEA ITI SOPTESC CEVA fiind mandru de o chestie ca orice se organizeaza prin tara asta sunt printre primi invitati:vineri si sambata mai exact 27 28 octombrie xxx tuning expo la MALL bucuresti cu fetitze goale etc etc problema e ca nu pot participa sau onora chiar toate invitatiile !!!!!!!!!!!!!!haideti in ungaria!!!!!!!!!!!!!

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline  
Old 21-10-06, 17:19   #242
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

cristi_407:

Sa zicem ca am habar de masinile care merita ascultate in tara. Daca ZZ stie atat de multe despre muzica atunci putea sa recunoasca utilitatea matizului si sa nu bata campii cu "viori si piane". Sa nu incurcam merele cu perele daca tot suntem "cunoscatori". Consider ca am acordat maxim de respect in discutie. Nu ceream nimic mai mult. Iti dau dreptate, hai sa vb de masini, nu de oameni.

silviu_tun... Prinde-ti barile in asa fel incat sa nu cada la gropi....ca sa poti circula cu ea, ca presupun ca de aia e facuta. Cat despre muzici in masini si role in parc.... nu baga mana in foc.

Piry: Nu fi agresiv si nu mai bate campii cu "ruptul membranelor". Stiu ca da frumos la public dar nu-i cazul. Am cautat frecventa de rezonanta si am dat cu 2 difuzoare la putere mica. Intreadevar nu erau rodate. I-am explicat si la Vlad care a fost problema dar presupun ca la ora la care ai scris postul nu stiai. Duminica au mers aprox 500 W pe 4 difuzoare toata ziua, deci tot la rodat. Poate azi aflam ce pot si va tinem la curent.

Sandrei: Din pozitia de moderator m-am implicat. Discutam de masini si nu de oameni, de fapte implinite si nu de utilitati ascunse. Am avut o contra tocmai din cauza tonului abordat si nu din cauza masinii in discutie. Nu ai vazut si nu o sa vezi nicaieri sigla mea pe Matiz. Si nici discutii inutile pe tema asta. N-am nevoie de reclama si nu-mi sprijin munca in cazul de fata. Nu e nevoie. Studiaza-mi activitatea pe forum si o sa vezi ca nu gresesc. Apreciez atitudinea ta fata de subiect in schimb. Ar putea si altii sa invete in asa fel incat eu, "pe nedrept", sa nu mai intervin. Aparam un punct de vedere. Adica o idee de principiu. Dar pana la urma presupun ca ai inteles.

ZZ: Ai si tu dreptatea ta. Daca nu se poate altfel, fiecare cu a lui. Treaba cu Alpine-ul in 98 nu ma impresioneaza. Da' fie si asa ca rau oricum nu e. Sa-ti dea domnu' noroc de o linie F1 ca sa avem motive de mandrie la nivel national. Nu am fost absolut deloc ironic... chiar mi-as dori asa ceva in tara. Apreciez si faptul ca apreciezi calitatea auditiei. Cand ai cu cine si de ce, e laudabil. Chestie de detaliu.

Macar libertate in exprimare sa avem. Numai bine!

PS: Sandu.... n-am nici buletin. Nu pot sa vin la unguri. Da' la fetite pot sa merg.
Old 21-10-06, 23:23   #243
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by ReLLaXX View Post
cristi_407:

Sa zicem ca am habar de masinile care merita ascultate in tara. Daca ZZ stie atat de multe despre muzica atunci putea sa recunoasca utilitatea matizului si sa nu bata campii cu "viori si piane". Sa nu incurcam merele cu perele daca tot suntem "cunoscatori". Consider ca am acordat maxim de respect in discutie. Nu ceream nimic mai mult. Iti dau dreptate, hai sa vb de masini, nu de oameni.

silviu_tun... Prinde-ti barile in asa fel incat sa nu cada la gropi....ca sa poti circula cu ea, ca presupun ca de aia e facuta. Cat despre muzici in masini si role in parc.... nu baga mana in foc.

Piry: Nu fi agresiv si nu mai bate campii cu "ruptul membranelor". Stiu ca da frumos la public dar nu-i cazul. Am cautat frecventa de rezonanta si am dat cu 2 difuzoare la putere mica. Intreadevar nu erau rodate. I-am explicat si la Vlad care a fost problema dar presupun ca la ora la care ai scris postul nu stiai. Duminica au mers aprox 500 W pe 4 difuzoare toata ziua, deci tot la rodat. Poate azi aflam ce pot si va tinem la curent.

Sandrei: Din pozitia de moderator m-am implicat. Discutam de masini si nu de oameni, de fapte implinite si nu de utilitati ascunse. Am avut o contra tocmai din cauza tonului abordat si nu din cauza masinii in discutie. Nu ai vazut si nu o sa vezi nicaieri sigla mea pe Matiz. Si nici discutii inutile pe tema asta. N-am nevoie de reclama si nu-mi sprijin munca in cazul de fata. Nu e nevoie. Studiaza-mi activitatea pe forum si o sa vezi ca nu gresesc. Apreciez atitudinea ta fata de subiect in schimb. Ar putea si altii sa invete in asa fel incat eu, "pe nedrept", sa nu mai intervin. Aparam un punct de vedere. Adica o idee de principiu. Dar pana la urma presupun ca ai inteles.

ZZ: Ai si tu dreptatea ta. Daca nu se poate altfel, fiecare cu a lui. Treaba cu Alpine-ul in 98 nu ma impresioneaza. Da' fie si asa ca rau oricum nu e. Sa-ti dea domnu' noroc de o linie F1 ca sa avem motive de mandrie la nivel national. Nu am fost absolut deloc ironic... chiar mi-as dori asa ceva in tara. Apreciez si faptul ca apreciezi calitatea auditiei. Cand ai cu cine si de ce, e laudabil. Chestie de detaliu.

Macar libertate in exprimare sa avem. Numai bine!

PS: Sandu.... n-am nici buletin. Nu pot sa vin la unguri. Da' la fetite pot sa merg.

daca vrei la fetitze atunci dute saptamana viitoare la MALL BUCURESTI in parcare si seara in incinta MALL direct vor fi masini fetitze fara fustitze etc etc

o sugestie pentru toti participanti tuning la evenimente!!!! teoretic si practic toti meritam sa fim premiati pentru felul in care aducem alta imagine masinilor noastre si putem fi mandri ca totusi suntem copetitivi,sunt grele deciziile unui juriu ales si ma gandesc ca la acest eveniment a fost mai simplu asemenea jurizare pentru ocolirea oricarei discutii ca nu ai cui sa reprosezi nimic;iar cand esti jurizat de cei competenti macar stii ca ai lipsuri si te mai poti corecta,dota,etc etc...dar macar atunci stii ca in proportie de 80-90% esti punctat per general....sincer sa fiu cand e juriu nu am fost dezamagit niciodata la asemenea votare de public nu am mai participat pentru ca la toate evenimentele au fost voturi publice de spectatori dar aceea a fost doar o singura masina ...oricum a fost ok a trecut ne-am distrat si sa vedem ce va mai veni eu la dimineatza merg in ungaria dupa budapesta la un nou show si ultimul din acest an este showul de inchidere a tuningului din 2006 pe ungaria....vor fi multe programe liniutze drifting dragstereee mai multe show&shine car hifi&multimedia best car best club best paint ..best dupa best tot ce misca in ungaria va fi acolo daca reusesc sa obtin un merit acolo unde participa peste 250 300 de masini voi fi foarte mandru ....o data am trait senzatia asta la unguri deplin premiat sper sa mai am si a 2 a oara sansa asta sa va zic ceva baietii asta o fac in primul rand pentru clubul nostru din oradea W.S.R. si reprezint si romania totodata....si sper din tot sufletul sa nu ma fac de ras revin cu poze luni de la acest eveniment ok? salutare baieti !!!!
SoundIdentity is offline  
Old 22-10-06, 02:30   #244
alexufo
Cluj Street Racing Member

Stage 5

alexufo's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]
[PEUGEOT]
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexufo is offline  
Old 22-10-06, 02:51   #245
aokimare

Stage 5

aokimare's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Bafta mare...si sa nu uiti de poze...
ZZ: am citit aprecierile tale si multe din ele sunt corecte...eu am doar o intrebare...de ce nu pui la Golf ceva jante adevarate???
Masina e super beton dar ii lipsesc jantele...sunt faine si alea de GTI dar ...cred ca ma intelegi...
sorry daca sunt off topic

ORICINE VREA CEVA CU MINE POATE SA MA SUNE
DACA NU RASPUND POATE SA INCERCE DIN NOU
0722277200

Machetele mele
aokimare is offline  
Old 22-10-06, 17:39   #246
Momy11

Stage 2

totusi rezultatele totale nu se publica ?
adica locu 1,2,3 la interior de ex. si tot asa.....
Momy11 is offline  
Old 22-10-06, 23:48   #247
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

oficial (ne merge bine) il rugam pe SFIGMO sa posteze rezultatele pentru show cat si pentru db drag.

sfigmo, in caz ca nu le mai ai, poate le poti re-calcula....please?
Piry is offline  
Old 23-10-06, 16:53   #248
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by aokimare View Post
Bafta mare...si sa nu uiti de poze...
ZZ: am citit aprecierile tale si multe din ele sunt corecte...eu am doar o intrebare...de ce nu pui la Golf ceva jante adevarate???
Masina e super beton dar ii lipsesc jantele...sunt faine si alea de GTI dar ...cred ca ma intelegi...
sorry daca sunt off topic
Vezi ca jantele sunt schimbate...nu sunt de Gti....

Si chiar ca sunt de calitate fatza de cele de pe skoda (made in china ) sau decat cele de pe matiz
-ZZ- is offline  
Old 23-10-06, 21:18   #249
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pt cei care vb ca si-o i-au la un matiz.. degeaba.. vb.. documentatie:

'' Speedline srl is the world's most prestigious manufacturer of alloy wheels. It is a preferred supplier to the biggest and best names in the automotive industry for original equipment alloy road wheels, manufacturing 4 million wheels each year. This has been achieved through the use of advanced technology to produce the most technically advanced products to industry leading quality standards.

These standards are constantly being pushed to new limits with more new technology and continuous improvement programmes within all areas of the business and are constantly monitored under the ISO9001, QS9000 and EAQF94 quality assurance accreditation.

Speedline's motorsport heritage has evolved over many years through association with many of the sport's well known categories in Formula 1, World Rally Championship, Super Touring and GT Racing.

Speedline Corse continues to achieve recognised worldwide success at all levels and is committed to extend this success to strengthen the image of Speedline and its motorsport partners.

Speedline wheels are manufactured to the highest specification based on standards set by the world's leading car manufacturers. Incorporating the latest in low pressure casting, heat treatment and paint technology, Speedline Corse products offer an unparalleled level of durability and finish.''
smoke is offline  
Old 23-10-06, 21:33   #250
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

si imagini pt cei de gradinita
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	z_2109.jpg
Views:	68
Size:	13.7 KB
ID:	166206  
smoke is offline  
Old 23-10-06, 21:54   #251
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

speedline SRL ?
Piry is offline  
Old 23-10-06, 22:27   #252
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

smoke, parca ai zis ca ne lasi
-ZZ- is offline  
Old 23-10-06, 22:54   #253
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

-ZZ-... te las... ai voie sa inghiti in sec. Poti macar sa-ti scuzi greseala, ca sa nu-i spunem altfel.
smoke is offline  
Old 23-10-06, 23:52   #254
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

maaa grasilor!nu va mai certati!!cum v-am promis nu m-am facut de ras si am castigat locul 1 in ungaria best car hi-fi instalation&design!!!!! au fost peste 350-400 de masini participante si prezente la acest eveniment...a fost super cald super fain dragster de 1400 cai putere 400m=3,12 secunde culmea era ca o tipa conducea dragsteru era deala cu racheta si scotea niste flacari de prajeai porcu din prima liniute la greu iara si acolo o droaie de tipe cu tupeu la start EMMA SPL drifting,erau niste trabanturi full bull bar si faceau niste ciocniri periculoase intre ei ,liniute pentru motorete,...majritatea masinilor ce leam vazut faceau 402 m intre 8,9 si 12,5 secunde vai de capu meu ce mergeau aia scantei ieseau de sub cauciucuri..va dau unb exemplu golf 1 cu motor TDI ROSU turbo si inca ceva pe colo 350 cai, altu dupa o tura de liniutza avea laptop si isi ''tuninga'' sau resoftuia masina !!!1pfoaiiiii!ce vezi acolo si ce civilizatie nu pun mana pe masini nu le bate in tabla in fete de usi nu pipaie ceva deosibit ce civilizat este privitorul..de exemplu la noii cam tre sa fii pe fata ca se imping pipaie etc etc ...infine ,,,a fost coooolll si am fost singuru roman intre toti periculosi aia mai auzeam pe uni ..baa asta e roman!!!!!!!!!! si radeam de numa
SoundIdentity is offline  
Old 24-10-06, 00:26   #255
aByS
Banned

Stage 4

aByS's Avatar

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity View Post
maaa grasilor!nu va mai certati!!cum v-am promis nu m-am facut de ras si am castigat locul 1 in ungaria best car hi-fi instalation&design!!!!! au fost peste 350-400 de masini participante si prezente la acest eveniment........
Super tare,

Ceva poze???
aByS is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -