Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-10-06, 00:21   #166
silviu_tun

Stage 4

Default Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

Sandrei stii ca apreciez foarte mult tuningul de calitate si mai stiu ca esti unul din cei care stie ce inseamna sa il si ai pe cel bun si de calitate ( un kit original care sa fie si frumos , niste roti bune, o vopsea buna) nu ce vorbesc unii care le platesc parintii internetul si telefonul mobil si banii de benzina care sa vina si sa faca comentarii gratuite
vreau sa vad multi din astia care au luat cuvantul in seara asta ca se duc prin tara si cheltuie cateva sute de euro pe benzina , cazare mancare, cluburi, polish,si altele
respect
Old 17-10-06, 00:23   #167
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Habar nu ai cat de aproape de adevar esti silviule (legat de dacia)....habar nu ai cred ca ai rade o saptamana daca ti-as spune ! gandeste-te ca a avut ban de 2 ori pe forum
Old 17-10-06, 00:32   #168
BH-15-RIC

Stage 5

BH-15-RIC's Avatar

silviu_tun , sau sandrei , nu cred ca asta e foarte important caci nu cred ca vreti sa stiti cam cit am cheltuit anul acesta la showurile din UNGARIA la care am participat caci nu are nici un rost , ce e important e ca trebuie sa participam la toate showurile care se tin caci numai asa vom avea la un moment dat public care sa nu mai voteze la BEST CAR masini stoc ,caci de ex dincolo niciodata nu va avea sanse nici macar un LAMBORGHINNI , caci ei au invatat deja sa stie cu ce se maninca tuningul si la anul chiar ar fi bine sa participam cit mai multi dincolo la showuri caci am avea si noi numai de invatat !!!!!!!!!!!!!!!!

BH-15-RIC is offline  
Old 17-10-06, 00:41   #169
GEF style

Stage 4

GEF style's Avatar

Member of:
[CSR]

daca matizul a facut atat tam-tam la primul show la care a participat dupa ce am terminat-o (ce ne-am propus EXTERIOR aproape, Interior SUPER STREET 3-4) ma intreb ce se va intampla la urmatorul show cand vom reusi sa terminam toata masina... nu ma intereseaza criticile aduse machetutzei ...am facut matizul asa cum imi place mie si nu sunteti voi curiosi de ce a stat masina 2 ani in lucru (acolo is alte chestii) sau alte chestii de genu. va mai sta poate inca atata dar cand va fii gata va garantez ca va fi ceva cat se poate de original si cat se poate de impresionant.

MULTUMESC SMOKE DESIGN, ReLLaXX, Lajoo, UFO si CSR-ului pt ajutor si sunt bucuros ca publicul cel putin a apreciat matizul cum se cuvine
Old 17-10-06, 00:45   #170
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by BH-15-RIC View Post
silviu_tun , sau sandrei , nu cred ca asta e foarte important caci nu cred ca vreti sa stiti cam cit am cheltuit anul acesta la showurile din UNGARIA la care am participat caci nu are nici un rost , ce e important e ca trebuie sa participam la toate showurile care se tin caci numai asa vom avea la un moment dat public care sa nu mai voteze la BEST CAR masini stoc ,caci de ex dincolo niciodata nu va avea sanse nici macar un LAMBORGHINNI , caci ei au invatat deja sa stie cu ce se maninca tuningul si la anul chiar ar fi bine sa participam cit mai multi dincolo la showuri caci am avea si noi numai de invatat !!!!!!!!!!!!!!!!
aici ai dreptate si silviu are dreptate.Ca de mers mergem,vedem,facem si de aceea avemdrept de cuvant! bani pe drumuri dam,masinile au de suferit dupa drumurile astea prin tara (de ex la 4tuning day oradea am crapat barra,etc) bani pe cazari,etc.Sa nu mai aud pe nimeni sa zica ca matizul e praf pt ca e un concept f interesant si frumos,sa intelegem ca nu a avut vreme sa il termine pt show sa intelegem ca a meritat premiu pt idee si design( e prima oara cand ii laud pe baietii care nu ma suporta..dar acum merita).Sa nu mai aud pe cineva sa zica ca tuningul original e naspa si cel in garaj e de baza ca ne facem de rusine.Sa nu mai aud pe careva sa creada ca un gf5 gti ca a lui zozo asa iasa din fabrica si sa se intrebe de ce participa la best exterior . Si astea fiind spuse,cred ca ne=am mai civilizat putin azi . iar in vara sa atacam ungaria cu un super matiz,super golf 5 ,super pg 206 , super samurai ,etc.
La mai putine kitsch-uri baieti numai bine.
sandrei is offline  
Old 17-10-06, 00:48   #171
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Sandrei ai uitat de bunul nostru prieten VSA ..numai bine si felicitari..
cristi_407 is offline  
Old 17-10-06, 00:56   #172
sonyscorpion

Stage 5

sonyscorpion's Avatar

Member of:
[Honda]

loooooooooooooool, dar cata invidie pe aici loooooooooool nu pot sa cred ca am bagat 14.000 in skoda aia si multi ........ de pe aici zic ca este interior stock si exterior nu stiu cum. Pai data viitoare o sa imi pun o blana de oaie si o sa o dau cu spray peste poate asa tuning o sa va placa.Va dau un link ca sa vedeti un pic si sa va stergeti mizeria de pe ochi care nu va lasa sa vedeti decat zorzoane si clopotele invelite in blana de oaie albastra sau de gen.

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/25376-masinutele-mele-skoda1-skoda-2-a.html

Deci ,fiti calmi si ne vedem data viitoare si va astept fata in fata pentru comentarii ca sa va si arat ce si cum.
sonyscorpion is offline  
Old 17-10-06, 01:08   #173
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Stai linistit ca nu e nimeni invidios pe tine.Masina ta este frumoasa.nu a negat absolut nimeni acest lucru.parerile sunt impartite,gusturile nu se discuta,etc.nu a jignit nimeni masina ta,pt ca este o masina pe care intr-adevar s-a lucrat si care impune respect si nu batjocura. dar Daca ma intrebi pe mine personal ce masina ar fii trebuit sa castige best car, eu as fii ales alta,dar asta e ...gusturile sunt gusturi.nu putem fii toti impacati
sandrei is offline  
Old 17-10-06, 01:09   #174
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Sandrei ai uitat de bunul nostru prieten VSA ..numai bine si felicitari..
Vsa is GAy a recunoscut public
sandrei is offline  
Old 17-10-06, 01:12   #175
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

sonyscorpion ... am si eu o intrebare ... de ce scrie pe masina ta abt ... daca nu ai nimic abt pe ea ...
Si deasemenea ai si sigle cu Sline ... desi nu e audi ...
Sa nu mai zic de stickerele cu insemne japoneze...

Masina e frumoasa ... dar ... chestiile de mai sus o strica f tare ... si pt chestia asta eu sincer ca organizator nici nu te-as fi primit ...

La matiz ... sincer imi place.... poate nu e terminat ... dar arata f bine ...
Daca merita sau nu sa castige ... nu stiu ...

Sonyscorpion ... sper sa nu sari ca ars acum ... dar ... sincer ... arata bine masina si nu imi explic nevoia de a o strica prin aceste detalii ....
SFW is offline  
Old 17-10-06, 01:13   #176
silviu_tun

Stage 4

iar eu o sa-mi pun mai multe stikere cu s-line si abt pe kitul de carzone iar Z Z o sa-si puna numai stikere autostyle-skodatuning pe golf
bafta
sper ca pana la editia urmatoare sa dai jos toate alea.
apropo daca urmaresti cat de cat evolutia tuningului - nu se mai poarta cromul de mult tare..............mai ales in combinatie cu eleroane si altele.
ia aminte de la mai multi cunoscatori care au remarcat asta.
sincer la interior mai frumos arata unele taxiuri din Bacau.
Bafta la scoala ca inca esti la gradinita............
silviu_tun is offline  
Old 17-10-06, 01:16   #177
silviu_tun

Stage 4

14000 cred ca acostat toata masina cu tot cu plinul facut?
silviu_tun is offline  
Old 17-10-06, 01:16   #178
silviu_tun

Stage 4

sau ai luat-o la oferta si cu un an de asigurare gratis?
silviu_tun is offline  
Old 17-10-06, 01:19   #179
silviu_tun

Stage 4

imi pare rau dar ca dotari nu e rea masina, dar nu poti totusi sa iei premiu cu niste adaosuri de 500 de euro maxim
silviu_tun is offline  
Old 17-10-06, 01:22   #180
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

din ce vad in comentarii.. pt matiz parerile sunt impartite.. io va multumesc.. ca atat de tare.... i-a ros pe unii sa vb despre matiz WOW!!!!!.. pt mine barfa e reclama.. nimeni nu are idee cati bani au intrat in masinutza aia.. nici timp.. nici nervi... io sincer.. v-as sugera sa fiti un pic.. mai atenti in afirmatii.. tuningul e mare.. are multe inclinatii... si.. va promit.. pe cei ce nu suporta matizu ca ar trebui sa mai ganditi..... masina aia in 2 ani.. a mancat pe putin 15000 de E in bani.. materiale concepte.. etc.. nu mai vb ca e masina ieftina.. numai muzica de show.. este peste 150 de mil.. fara manopera.. un pic de respect.. io am prezentat un concept.. se pare ca a prins bine.. un pic de respect pt munca noastra.. ca nu tin minte sa fi comentat ceva.. de ce ati muncit voi...

all the best from SmokeDesign, Smoke out
smoke is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -