Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-10-06, 17:40   #121
golf II

Stage 5

golf II's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

sa mai zik si eu k am venit de la suceava si la intrare nu mau lasat sa intru pt k nu aveam kit exterior?????????????????????????????????????????? ??nu stiam k tuning inseamna doar kit exterior......

Car Audio by ACR
web: www.acr-romania.ro
e-mail: acr@acr-romania.ro

YM olariuandrei

yahoo mail: olariuandrei@yahoo.com
tel 0747-809647
golf II is offline  
Old 16-10-06, 17:43   #122
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]

ma intradevar matizu a lovit si a lovit bine asta e matizul a reprezentat CSR'ul si a facut-o ff bine!!!!
respect pt totat echipa care a lucrat la acest proiect( vineri noaptea eu beam ca un porc si baietii lucrau) multi vb de-ampixu dar putini cunos finisajele super masina e under construction!!!!
si pt toti carcotasii asa ca o idee masina pe la 2-3 a ajuns sambata la expo si la ora 12 masina era suflata in spritz chit deci lasati deoparte invidia ca asta a fost!!
si daca era dupa mine la best car votam mercedesu lui flaviu dupa parerea mea o masina superba dar fiecare cu gusturile lui !!!
DaNuTzU' is offline  
Old 16-10-06, 17:51   #123
golf II

Stage 5

golf II's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

mie mia placut espero ala de afara...))))))))))
golf II is offline  
Old 16-10-06, 17:53   #124
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

pentru GOLF II

m-am uitat la masina ta pe pagina https://forum.4tuning.ro/showthread.p...758#post491758 si inafara de jante ....chiar nimic. sa fim seriosi, nu te supara dar au fost masini in parcare mult mai frumoase ca si a ta.
Piry is offline  
Old 16-10-06, 18:07   #125
golf II

Stage 5

golf II's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

poate ei nor fi vrand sa participe.....man nu eram sup k nu ma primit asta este...insa ala nici nu so uitat la masina...are kit exterioir...nu...atunci nu e bine...poate luam eu premiul la modul in care sau dat premiile la voi...))
golf II is offline  
Old 16-10-06, 18:17   #126
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Pt Rellaxx: Iti spun eu Ca ZZ mai are o masina care in materie de muzica poate depasi multe masini din tara..Si tot legat de muzica, sincer nu am auzit cum si ce aveti pe Matiz dar stiu ce are VSA pe Laguna si nu puteti sa spuneti ca nu avem treaba cu sculele de muzica..Si 206 lui Siviu iti spun eu ca tot ce are e original..Oricum, spor la treaba si credeti-ma ca si la masinile astea s-a muncit mult..Voi spuneti ca Matizul a stat 2 ani in garaj..Pai asta nu inseamna nimic, eu nu cred ca s-a muncit 2 ani in fiecare zi la el..
Old 16-10-06, 18:36   #127
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

Am fost si eu la cluj duminica, a fost misto masini faine nu am ce sa zic. matizul nu mi s-a parut nu stiu ce... mi-a placut mercedesul de pe stand si ursuletzul sport. in orice caz masini super faine.felicitari organizatorilor si pe viitor la mai mare...
Old 16-10-06, 18:36   #128
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

matizu 2 ani a tot fost modificat.. aia e drept.. dar ce ati vazut la expo a durat 3 saptamani .. si s-a facut pt CSR , si chiar am prezentat numai un concept.. am castigat pt ca a votat publicul.. si pt ca a atras.. ff multe priviri...

nu e terminat.. abia e inceput.. pt ca a semnat contract cu SmokeDesign pt exterior. si acum toata masina e intrata in remodelare.. promitem surprize placute la next show.. puteti sa ''jurizati'' singuri.. si sa ii cautati hibe..

io unu zic ca a iesit bine si ca a surprins pe multa lume.. nu cred ca e subiect de critica.. poate e de '' bafta baieti si la mai mare''...
smoke is offline  
Old 16-10-06, 19:05   #129
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by smoke View Post
ce ai vazut la matiz s-a facut de la proiect la executie in 3 saptamani.. muzica 2 zile... a fost adus pt ca ne reprezinta.. CSR ca club.. nimeni nu se astepta sa fie atat de bine primit... iar ce zici sa merem prin tara.. hai ma sa fim seriosi.. cand va fi gata.. vedem ce si cum.. era numai concept prezentat la expo.. si matizu avea stand.. pt ca era inchiriat.. pe Emotion Customs. alias AutoMircea pt 2 masini.. vectra si matizu/ io zis sa mai lasati povesile si incercati diplomatia.. ca vor si show-uri pe terenuri neutre.. si povestim si atunci .. io va doresc numai bafta.. si .. incercati sa nu mai puneti numai kituri stock.. si sa incercati piese mai deosebite... si daca voteaza publicu... vindeti-va marfa fratilor prezentati masina la public si asa poate aveti si voturi.. ca nimeni nu vine sa va voteze daca masinile nu cheama.....sau voi nu va aduci voturi.. prin abordarea publicului

P.S:
zi-mi o masina care a avut atata lume in jur in 2 zile.. mai mult ca matizu????? ....
UN MIC ARGUMENT!!!
eu fiecare al 3-lea vizitator il trageam de pe masina ...mai ii si injuram mai ii alungam ca romunu inca nu are civilizatia corespunzatoare sa i se prezinte o masina tuningata fara sa o pipaie sa baia in usi capota bord se prinde de basi ii mangaie ii strange de membrane etc etc ....am zis sa nu ii limitez la cordoane dar intr-un final trebuie iar amplasarea masini nu eu am facut-o acolo am fost pus si chiar sa dau bine in spate (AUZI RELAX ) iar eu m-am conformat ...oricum m-am distrat cu baieti nostri dar putin speram la mai multe deobicei 99% nu vin acasa cu mana goala ..... nu stiu ce are lumea cu matizul lui mirciu dar chiar e coool eu l-am prins in mai multe faze de lucru si niciodata nu a fost kitch eu ce nu apreciam sincer si fara jignirii skoda octavia 2 ...un interior nu are expus pe net si e locul 2....inseamna ca bine zici tu RELAX ca de la intrare pana inauntru a uitat lumea de polo...poate asta e explicatia ...dar noah asta e ..

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline  
Old 16-10-06, 19:17   #130
Kalosul

Stage 2

Kalosul's Avatar

Exclamation Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

Degeaba...Matizu' RULZ!!!...cristi_407: Poate aveti voi masina care sa depaseasca majoritatea masinilor, in materie de muzica...dar daca ai auzit ca matizu avea muzica pusa de 2 zile, de ce nu ti-ai dat seama ca tot ce era pe acolo, era in rodaj. Sau la voi nu se poarta obiceiu' cu rodajul?Voi le dati blana cum le aruncati acolo in portbagaj si mila Domnului cu ele?
Si legat de bodykitul de la Matiz...i custom built...Baietii se straduiesc saptamani,chiar luni la o asemenea creatie...spre deosebire de altii( nu dau nume )care in 2 minute comanda de pe net un bodykit si il pun pe masina si...ETETE!!!Is mare tuner!!!De ce nu m-a votat nimeni?...stii vorba: Dupa razboi sunt multi eroi Asa ca eu zic sa mai vorbim despre matiz cand o sa-l vezi gata... Felicitari CSR si bravo Matizuculeeee
Kalosul is offline  
Old 16-10-06, 19:30   #131
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Nu am nici un dubiu de ce muzica are dar Relaxx a zis de ZZ ca nu se pricepe la muzica si ca nu stie ce e ala du Db drag si etc..Nu trebuie sa ne legam aiurea de om daca nu il cunosti..Hai sa vorbim de masini nu de oameni
cristi_407 is offline  
Old 16-10-06, 19:34   #132
silviu_tun

Stage 4

ca sa revin
1 - tot ce ai vazut pe masina era original
2 - la bara fata nu era desprind decat un surub care s-a desfacut de la drumurile voastre de R A H A T ( hai in Bacau sa vezi strazi )
3 - daca ai fi participat si tu la evenimente si intalniri profesioniste ai fi vazut ca atat eu cat si polo din Oradea am fost prezenti mai la toate ( nu ca voi care faceti intalniri in spatele blocului ) - mergeti la astfel de intalniri ca sa vedeti cine o sa va aprecieze
Old 16-10-06, 19:42   #133
silviu_tun

Stage 4

cand Z Z avea muzica pe masina voi va plimbati cu rolele prin parc
cat despre kit-ul exterior, roti, toba, stopuri, motor erau impecabile.
va mai spun odata pacat de voi ca bagati bani inutil intr-o masina.
silviu_tun is offline  
Old 16-10-06, 19:52   #134
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

VA AVERTIZEZ, inchid topicul daca nu discutati civilizat

KALOSUL nu mai fa afirmatii gratuite numa asa de dragul de a vorbii si a face pe desteptul, cand tie nici vopseaua pe permis nu s-a uscat bine. jignesti niste oameni pe care nici nu-i cunosti.

Lasa povestile cu rodajul ca la DB DRAG io rupt membranele.

mai KALOSUL, tu ce BODY KIT COMANDAT DE PE NET ai pe masina?

cirsti ai perfecta dreptate. sa vorbim despre masini si nu oameni.

iar in general silviu si restul oamenilor din alte orase, nu mai invinovatiti CLUJUL sau ORGANZATORII sau STAFFUL pentru unele incidente sau discutii in contradictoriu intre voi. am vazut "clujul de cacat" "nu mai mergem la cluj" etc etc. evident ca peste tot oriunde si oricant vor exista cateva nemultumiri. asta ati stiut de la inceput ca, publicul voteaza. e prima oara cand s-a facut pe acest sistem (turbo) la cluj. nu aveam nici noi de unde sa stim ce si cum iasa.
Piry is offline  
Old 16-10-06, 19:52   #135
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

ca de obicei o groaza de comentari legate de jurizare. e inutil acum poate erau masini mai bune si in show inscrise si poate si afara in parcare erau masini frumoase.
cea ce conteaza mai mult acum este ca fiecare sa se organizeze mai bine pt urmatorul show si in felul asta toti o sa avem de castigat, poate asa si publicul o sa invete sa aprecieze mai mult.
alex MG ZR 160 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -