Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-10-06, 19:56   #136
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]
Default Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

nu cred ca cineva a ramas cu un gust amar in gura dupa eveniment.

poate ca publicul e prost si nu a votat cum trebuie, poate ca p;arty-ul nu a fost cum multi s-au asteptat (eu m-am simtit excelent), poate ca ZZ nu stie ce ii aia muzica, poate ca matizu pica in bucati, poate ca oradea e nemultumita....important e sa ne bucuram de experienta dobandita, si de clipele traite.
Piry is offline  
Old 16-10-06, 19:56   #137
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Oricum, de votat a votat publicul si nu trebuie sa invinuim organizatorii, din ce am auzit eu, a fost un super show..Nu cred ca e nimeni suparat, fiecare e mandru de munca lui..Nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar la best interior si exterior se putea mai bine alege (ma refer la publicul care a votat) Felicitari inca odata..
Old 16-10-06, 20:41   #138
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by silviu_tun View Post

2 - la bara fata nu era desprind decat un surub care s-a desfacut de la drumurile voastre de R A H A T ( hai in Bacau sa vezi strazi )
Domnu inginer ! compari BACAUL cu CLUJUL?
sa nu mai pun la socoteala ca e o distanta si ''surubul '' putea sa pice oriunde pe drumurile de <<R@hat>> ale Romaniei !
ce faci la 180-200 pe autostrada daca se desfac asa usor ''suruburile '' la bari?

Putina diplomatie !

MANEVRA a fost organizata de clujeni e normal sa fie mandrii de ce a iesit
E normal ca cei din ''afara '' sa vada doar partile proaste
Felicitari de la mine am inteles ca a iesit bine si sper sa se ajunga la un nivel unde ORGOLIILE PERSONALE si comportamentul de TURMA v-or fi depasite!

succes CSR !
succes TIME SQUAD!
Felicitari tuturor

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline  
Old 16-10-06, 21:18   #139
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by golf II View Post
sa mai zik si eu k am venit de la suceava si la intrare nu mau lasat sa intru pt k nu aveam kit exterior?????????????????????????????????????????? ??nu stiam k tuning inseamna doar kit exterior......
exact din motivu ala nu mi-au primit si mie masina, amu beu de nacaz

Quote:
Originally Posted by -ZZ- View Post
Mda...Bacaul va saluta,dar nu mai vine a doua oara .....
ti-am zis de la inceput sa nu vi da' nu m-ai ascultat

smoke, bravo tata, nu ma asteptam da' ai reusit sa o scoti si pe asta cumva
sfigmo si time squad, felicitari, primu salon de gen din cluj, ne-ati dezvirginat...

csr... de csr nu mai zic nimic "mere-tz' in amaru' vost' "

pentru bacau, trist dar adevarat... intrabarea mea ii cand da steaua gol pe ghencea va mirati?

Last edited by tekno; 16-10-06 at 21:32.
tekno is offline  
Old 16-10-06, 21:31   #140
alexufo
Cluj Street Racing Member

Stage 5

alexufo's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]
[PEUGEOT]
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

piry in sfarsit ai spus ceva inteligent si te respect pt asta
alexufo is offline  
Old 16-10-06, 21:34   #141
alexufo
Cluj Street Racing Member

Stage 5

alexufo's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]
[PEUGEOT]
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

si sa nu uit vlad pe toti niciodata nu o sa poti sa ii satisfaci..mie mi-a placut felicitari.......
alexufo is offline  
Old 16-10-06, 21:35   #142
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

multumesc, pai spune si tu ceva inteligent
Piry is offline  
Old 16-10-06, 22:00   #143
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

TRIST faptul ca apar tot timpul oameni care nu sunt satisfacutzi, dar totusi e ceva normal ... unii chiar traba sa se impace cu ideea ca tra sa fie si invinsi ...

In ceea ce privesjte organizarea, din punctul meu de vedere a fost chiar ok.

In ceea ce privesjte matizu ... respect, chiar nu'i loc de invidie.

Felicitari organizatorilor si participantilor !
Old 16-10-06, 22:00   #144
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by tekno View Post

pentru bacau, trist dar adevarat... intrabarea mea ii cand da steaua gol pe ghencea va mirati?
Ce legatura este?oricum e ironic postul tau si deacum te indrepti spre `rasism`..Am zis sa discutatm doar despre masini si nu despre oameni..
cristi_407 is offline  
Old 16-10-06, 22:08   #145
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

nu e vorba de oameni... yo vad chestia asta cu matizu' pe locul intai ca pe un gol dat de steaua in ghencea, la ei acasa, ma intelegi?
tekno is offline  
Old 16-10-06, 22:15   #146
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

la munca depusa in ultimele zile, la schimbarea radicala (si inca nu e gata) merita matizul un loc pe podium
CJ-86-UHE is offline  
Old 16-10-06, 22:18   #147
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

polou clar merita un premiu... eu zic ca la interior cel putin trebuia sa ia ceva... asa matizu e inca in lucru, tot body kitul e lucrat manual, dar trebuie sa recunoastem ca inca nu e pregatita de show! tot respectu pentru munca tot respectu e o masina foarte buna de show si sunt sigur ca atuncea cand va fi gata va lua multe premii dar aicea nu a fost best car in the house pentru ca inca nu era pregatita... si mie mi s-a parut suspect premiul luat de octavia pentru interior... am fost imediat dupa aceea ca sa vad domle ce am ratat, eu nu tineam minte nimic deosebit.... ori cum ca masina e foarte reusita si octavia... dmx-u ... pacat ca a fost descalificat, nu e maina mea preferata, am alte masini care le apreciez mult mai mult, dar trebuie sa recunoastem ca e o masina de show care merita un premiu....
in legautra cu cine are drumuri mai bune si care si-a cumparat prima boxa in masina... fiti seriosi... comportati-va si voi ca niste oameni care stiti sa si pierdeti! a fost ce a fost dar nu cred ca puteti sa spuneti ca a fost un show nereusit.... clujan fiind si spun ca rezultatele nu au fost chiar obiective... dar eram sigur inca dinainte decernarii ca se va intampla ceva de genu, si daca nu era descalificat dmx-u si astra sunt sigur ca si ele luau multe premii

ori cum per total eu zic ca a fost un show frumos, reusit, multe masini(sa speram ca asa va fi si data viitaore chiar daca tura aceasta nu a fost chiar toata lumea fericita, romania nu isi permite sa fie despartita in nu stiu cate parti, daca la show-uri ar fi numai masini din acea zona nu o sa reusim nici odata nimica) sa speram ca data viitaore vor fi si mai multe masini si o jurizare mai putin subiectiva... multa bafta tuturor
RA_2fast4u is offline  
Old 16-10-06, 22:47   #148
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by smoke View Post
. era numai concept prezentat la expo.. si matizu avea stand.. pt ca era inchiriat.. pe Emotion Customs. alias AutoMircea pt 2 masini.. vectra si matizu.
GATA CEARTA CLUJ/BACAU
1.Ca idee matizul e super dragut,jos palaria,dar mai e mult de lucru si multi bani de bagat,dar stim ca se va face in continuare,doar mircea is nemnormalisj ,dar s-a intalnit subiectivitatea in voting oricat de frumoasa e masina! dar asta nu se poate skimba,decat cu juriu din afara tarii!
2.Sfigmo a zis la inceput ca masinile care reprezinta firmele,sau masinile demo nu au cum sa se inscrie la concursuri (se pare ca aici s-a gresit f tare)
3.Octavia era frumoasa ,dar interiorul era STOCK dar a primit premiu ,iar exteriorul avea EXTRA-uri (gen paravant,bandou cromat,etc,care nu constituie tuning)
4.Jurizarea de felul acesta e defectuoasa intr-adevar,dar e o solutie mult mai buna decat cea a formarii unui juriu din organizatori (ganditi-va la show-urile din oradea cine ia premiile )
5.NU CSR A ORGANIZAT ACEST FESTIVAL ci SFIGMO AUDIO ,iar in calitate de coorganizator l-a avut pe Razvy (TIME SQUAD) , organizare unde au EXCELAT si eu consider ca a fost aproape PERFECTA! (atat ca mai sareau kinderii gardul si nu ii prindea saracul motor pe toti ) )
6.Cei din CSR ar trebui sa va moderati tonul pt ca totusi,vorbim cu oaspeti,fara de care orice show s-ar organiza in cluj ,vizitatori nu vor mai fii deoarece se plictisesc de masinile vazute zilnic pe strada.
7.Piry esti moderator si ar trebui sa iti asumi responsabilitatea de moderator macar acum si sa stergi posturile de-a dreptul stupide (ex:cele ale lui tekno in care doar JIGNESTE),iar tekno daca te-ai saturat de postura de moderator roaga vreun copil sa iti ia locul.
8.Polo este o masina misto,chiar frumoasa,dar ganditi-va si voi..este un proiect mai vechi,deja lumea cunoaste masina pe toate laturile,la fel cum sunt cunoscute multe din tara care au parte de mediatizare mai stufoasa,asa ca este normal ca vor vota intrarile neasteptate de proiecte noi (gen matiz,fiat 500 )
9.Ma mira intr-adevar gandirea romanului.Masini lucrate foarte finut si frumos si bun gust nici nu au fost bagate in seama (ex:alfa 147 din bm parca)
10.Ca ultim subpunct sa nu vorbim de corectitudinea introducerii a biletelor de vot in urne,greselile mari au fost sanctionate CORECT si pe MERIT ,dar cei care ati scapat fara sa fiti sanctionati sa nu credeti ca nu stim si nu am vazut! s-a trecut doar cu vederea pt ca totusi e un SHOW unde lumea trebuie sa se distreze.
11. IMPARTIM ACELEASI PASIUNI...DECI SA LASAM INVIDIA LA O PARTE . NU JIGNITI EFORTURILE UNORA DE A FACE O MASINA...INDIFERENT DACA IASA FRUMOS SAU URAT (AICI E EXEMPLU GENERAL NU E VB DE MATIZ),IAR CEI CARE ATI FACUT MASINA SUPORTATI CRITICILE FRATILOR,NU SARITI LA SCANDAL,pt ca niciodata nu va iasa un lucru perfect! Si pe mine m-a jignit ala cu Gti de la kamikaze dar i-am spus ASA IMI PLACE MIE,NU TRE SA ITI PLACA TIE (oricum la ce impresii are si ce taran e,s-a vazut cine ce poate)
12.Nu credeam ca o sa spun vreodata asta,dar FELICITARI LAJU,UFO si SMOKE pt Proiect. Eu am fost tare incantat de masinuta (desi nu ma suportati da ma doare-n cur)
Cu respect fata de toata lumea ,vreau sa spun ca daca s-ar face asa show-uri "nereusite" prin restul tarii as fii prezent la toate! Felicitari Sfigmo,Razvy,Flaviu,Bogdy, (motor ca l-a prins de 3 ori pe ala ce a sarit gardul)
,etc.Showul a fost asa cum trebuie sa fie unul adevarat.Atat ca Romanul trebuie sa invete sa treaca peste CIUDA,INVIDIE,URA,RANCHIUNA si mai ales peste CIOBANEALA!

--si ca sa va demonstrez ca nu va mai certati dupa postul meu...fiti atenti ce gagica am combinat gratie masinii mele
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC04225.jpg
Views:	93
Size:	66.5 KB
ID:	163281  

Last edited by sandrei; 16-10-06 at 22:50.
sandrei is offline  
Old 16-10-06, 23:05   #149
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

un ultim PS: Masinile care se compara aici provin din 2 categorii distincte Street Legal si Show Car .Si tu claudiu,ar fii trebuit sa stii acest lucru si sa tratezi problema cu impartialitate,mai ales ca esti dintre moderatorii acestui SITE si sa nu te implici.
Iar cei care spun de body-kituri de pe net...ma faceti sa rad baieti Deja se vorbeste de 2 categorii de consumatori,iar rautatea nu isi are rostul (banii sunt bani,asta e.unii au mai multi,altii mai putini,etc)
sandrei is offline  
Old 16-10-06, 23:05   #150
PaulMIG

Stage 5

PaulMIG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]

Bravo Sandrei. Si din partea mea nota 10 pentru organizare, shtiu ca s-a depus un efort ff mare.
PaulMIG is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -