Quote:
Originally Posted by smoke
. era numai concept prezentat la expo.. si matizu avea stand.. pt ca era inchiriat.. pe Emotion Customs. alias AutoMircea pt 2 masini.. vectra si matizu.
|
GATA CEARTA CLUJ/BACAU
1.Ca idee matizul e super dragut,jos palaria,dar mai e mult de lucru si multi bani de bagat,dar stim ca se va face in continuare,doar mircea is nemnormalisj
,dar s-a intalnit subiectivitatea in voting oricat de frumoasa e masina! dar asta nu se poate skimba,decat cu juriu din afara tarii!
2.Sfigmo a zis la inceput ca masinile care reprezinta firmele,sau masinile demo nu au cum sa se inscrie la concursuri (se pare ca aici s-a gresit f tare)
3.Octavia era frumoasa ,dar interiorul era STOCK dar a primit premiu ,iar exteriorul avea EXTRA-uri (gen paravant,bandou cromat,etc,care nu constituie tuning)
4.Jurizarea de felul acesta e defectuoasa intr-adevar,dar e o solutie mult mai buna decat cea a formarii unui juriu din organizatori (ganditi-va la show-urile din oradea cine ia premiile
)
5.NU CSR A ORGANIZAT ACEST FESTIVAL ci
SFIGMO AUDIO ,iar in calitate de coorganizator l-a avut pe Razvy (TIME SQUAD) , organizare unde au EXCELAT si eu consider ca a fost aproape PERFECTA! (atat ca mai sareau kinderii gardul si nu ii prindea saracul motor pe toti
) )
6.Cei din CSR ar trebui sa va moderati tonul pt ca totusi,vorbim cu oaspeti,fara de care orice show s-ar organiza in cluj ,vizitatori nu vor mai fii deoarece se plictisesc de masinile vazute zilnic pe strada.
7.Piry esti moderator si ar trebui sa iti asumi responsabilitatea de moderator macar acum si sa stergi posturile de-a dreptul stupide (ex:cele ale lui tekno in care doar JIGNESTE),iar tekno daca te-ai saturat de postura de moderator roaga vreun copil sa iti ia locul.
8.Polo este o masina misto,chiar frumoasa,dar ganditi-va si voi..este un proiect mai vechi,deja lumea cunoaste masina pe toate laturile,la fel cum sunt cunoscute multe din tara care au parte de mediatizare mai stufoasa,asa ca este normal ca vor vota intrarile neasteptate de proiecte noi (gen matiz,fiat 500 )
9.Ma mira intr-adevar gandirea romanului.Masini lucrate foarte finut si frumos si bun gust nici nu au fost bagate in seama (ex:alfa 147 din bm parca)
10.Ca ultim subpunct sa nu vorbim de corectitudinea introducerii a biletelor de vot in urne,greselile mari au fost sanctionate CORECT si pe MERIT ,dar cei care ati scapat fara sa fiti sanctionati sa nu credeti ca nu stim si nu am vazut! s-a trecut doar cu vederea pt ca totusi e un SHOW unde lumea trebuie sa se distreze.
11. IMPARTIM ACELEASI PASIUNI...DECI SA LASAM INVIDIA LA O PARTE . NU JIGNITI EFORTURILE UNORA DE A FACE O MASINA...INDIFERENT DACA IASA FRUMOS SAU URAT (AICI E EXEMPLU GENERAL NU E VB DE MATIZ),IAR CEI CARE ATI FACUT MASINA SUPORTATI CRITICILE FRATILOR,NU SARITI LA SCANDAL,pt ca niciodata nu va iasa un lucru perfect! Si pe mine m-a jignit ala cu Gti de la kamikaze dar i-am spus ASA IMI PLACE MIE,NU TRE SA ITI PLACA TIE (oricum la ce impresii are si ce taran e,s-a vazut cine ce poate)
12.Nu credeam ca o sa spun vreodata asta,dar FELICITARI LAJU,UFO si SMOKE pt Proiect. Eu am fost tare incantat de masinuta (desi nu ma suportati da ma doare-n cur)
Cu respect fata de toata lumea ,vreau sa spun ca daca s-ar face asa show-uri "nereusite" prin restul tarii as fii prezent la toate! Felicitari Sfigmo,Razvy,Flaviu,Bogdy, (motor ca l-a prins de 3 ori pe ala ce a sarit gardul)
,etc.Showul a fost asa cum trebuie sa fie unul adevarat.Atat ca Romanul trebuie sa invete sa treaca peste CIUDA,INVIDIE,URA,RANCHIUNA si mai ales peste CIOBANEALA!
--si ca sa va demonstrez ca nu va mai certati dupa postul meu...fiti atenti ce gagica am combinat gratie masinii mele