Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc. |
15-04-11, 14:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Preparare masina pentru drifting
Doiule ... am ajuns la vb ta ... nu mai are rost sa mai postez.... daca le explici ei tot pe a lor o tin  ))))
A si app nu va mai luati dupa topicul lui hondaru parca .... numai stiu cine la pus dar cu 3mii nu iti faci masina d drift. Atat am avut de spus si de acum mucles din partea mea .... numai dau exemple. nu are rost. toti pustii cred ca e ft simplu sa iti faci un proiect de drift ...dar in realitate altii se joaca nfs.
Bafta.
|
|
|
15-04-11, 15:36
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Ma castraveti cu degete (persoanele care au tras cel putin odata o frana de mana hidraulica se exclud)...cine va scrie?
IULIAN care e un debutant...PYR...care e un debutant...MORP...care e un debutant...deci nu CALIN sau DOBRE sau...altul, oameni care au bagat peste 15k in masina. Va scriu niste oameni care ABEA au "terminat" o masina...care abea au facut primi pasi, care is proaspati trecuti prin procesul asta...oameni care nu au v8 si m3, m5 pe masini...au 2.5...3.5....motoare de 500e...nu 2000e. Si ce va zic oamenii astia? Credeti ca se lauda? Credeti ca ne laudam intre noi? Nu frate, nu faci masina de drift cu 3000e!!!
Vreti voi sa credeti treaba asta? Foarte bine!!! FACETI ASTA!!! Eu va spun concret NU. Va incapatanati? Foarte bine, o sa va frigeti grav...si eu am crezut ca fac mare cacat cu o suma ceva mai maricica...si uite ca acum stau si dau din dramba...la fel si altii...se strica una alta...dau din dramba. DE CE???
Pentru ca nu'i atat de usor!!! Cum a zis Iulian, daca ar fi...nu am fi cati suntem, am fi TRIPLU! In loc sa scrieti aberatiile astea pe forum, luati un tutorial, invatati ceva...puneti mana pe sapa...munciti fratilor!!!
Totusi, de ce va mintiti singuri?
|
|
|
15-04-11, 19:11
|
|
Stage 3
|
Da ma hai ca am inteles ce vrei sa zici ca nu-s turc ... e prea putin 3k dar cat mi-ar trebui pt inceput ? de ex unu din voi care aveti masina pt drift cat ati investit s-o puneti pe asfalt si sa te dai dea-latu slaba cum o fi ... investitia minima , tinand cont ca am caroserie.
Last edited by alingb; 15-04-11 at 19:25.
|
|
|
15-04-11, 20:01
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
|
|
|
15-04-11, 23:32
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL
|
 ))))))))))))))))) cu toate ca am promis ca numai zic nmk. U esti sigur de ce anunt a pus el akolo?  ) Esti convins ca licitatia e reala?  )
Bafta ....
|
|
|
16-04-11, 00:34
|
|
 Stage 5
|
Aveam mai demult niste terminati de colegi care se jucau punand masini de mii de euro pe bazar si puneau nr de tel de la vecini=))) sau de la colege=)) . Asa ca... orice este posibil !
Si preturi la un m3 e36 full la 2000E URGENT ! AM NEVOIE DE BANI ! (si alte aberatii dastea)
|
|
|
16-04-11, 00:56
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by pyranha_1984
 ))))))))))))))))) cu toate ca am promis ca numai zic nmk. U esti sigur de ce anunt a pus el akolo?  ) Esti convins ca licitatia e reala?  )
Bafta ....
|
Nu, n-am nici cea mai mica idee, am zis ca poate-l ajuta cu ceva pe alingb.
|
|
|
16-04-11, 10:52
|
|
Stage 3
|
Interesanta oferta dar cat ??? % este reala nu stie nimeni , si oricum chiar daca as primi o oferta cu as aceva refuz ... vreau sa-mi fac eu masina. Am apelat la 4tuning ca poate ma ajuta cineva dar pana acuma doar sfaturi negative dar tot ma descurc cu sau fara un ajutor de aici , dar multumesc oricum celor care au avut interesul sa ma ajute.
|
|
|
17-04-11, 15:03
|
|
 Stage 5
|
cine sa te ajute, daca toti sunt inca fresh, de abia invata ei, sunt o multime de toerii si subiecte pe net, sa stai sa citesti toata ziua...
ce vrei sa iti zica?
ca trebuie sa bagi buni in suspensie, altfel degeaba, iti planeaza masina si nu ai un control bun asupra ceea ce vrei tu sa faci, ai nevoie de motor, cu un 2.5 24v doar derutezi vecinii, ala e bun doar sa intelegi principiile de drifting, sau daca vrei sa inveti metodele, si sa fie cit mai usoara masina, vezi ca e simplu  Dar simplu e doar din text, cand te apuci iti dai seama ca ai nevoie si de...si de...si de...din ce am scris cred ca e suficient de clar ce poti face si ce nu vei putea face, bafta!
am mai citit cateva din comentariile tale, intelege mai intii de la tine, ce vrei tu sa obtii, doar o masina de ars cauciucuri, sau vrei sa intri in competitii?
citeste regulile din campionat, ca sa intelegi citi bani ai de bagat in tine, roll-cage, echipament sportiv, etc. Diff-ul il sudezi dar nu te bucuri prea mult, o sa ai multe de scimbat, la fel si cutii de viteze, seturi de ambreiaj, se uzeaza foarte repede, ziceam de suspensie, nu ma refer la TA Technix, ai nevoie si de bucse mai dure nu doar niste arcuri si gata, go drift, sa mergi cu masina de la etapa la etapa, ai nevoie de combustibil, remorca, timp, bani, bani bani, ca raspuns la intrebarea ta, cu 3000 euro iti faci masina, dar nu se stie ce iti iese din ea.
Caroserie E36 coupe, ideala, neindoita, nelovita, 100 euro, mai vrei, mai adaugi pentru aripi, mai vrei punte spate, adaugi, capota iti faci din fibra sau orice altceva usurat, scoti geamurile in afara de parbriz, pui plexiglas, motor de 2.5 cu cutie iti gasesti pina in 800 euro, dar cum ramane cu piesele care trebuie sa le procuri noi? Toate astea ti le scriu si eu doar din teorie, pentru ca inca incerc sa chibzuiesc un proiect, e aminat, stii de ce? nu sunt suficienti banii...
Last edited by JD_RFTR; 17-04-11 at 15:10.
|
|
|
18-04-11, 23:51
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Eu am investit in jur de 6000euro numai in conserva actuala, sa nu mai vorbim de fosta de pe care au ramas multe. As putea spune ca e aproape de adevar....ar mai trebui inca vreo 2000 bagati pe ici pe colo, sa fie OK. Cu 3000....nush daca ajungi sa faci doua schimburi de masa. Numai o suspensie buna e peste 1000, un motor bun....sub 1500 nu pupi.....si hop deja esti la 2500....nu mai vorbesc de rollcage, si alte "maruntisuri".
Multa bafta.
|
|
|
18-04-11, 23:56
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by AudioClass
Eu am investit in jur de 6000euro numai in conserva actuala, sa nu mai vorbim de fosta de pe care au ramas multe. As putea spune ca e aproape de adevar....ar mai trebui inca vreo 2000 bagati pe ici pe colo, sa fie OK. Cu 3000....nush daca ajungi sa faci doua schimburi de masa. Numai o suspensie buna e peste 1000, un motor bun....sub 1500 nu pupi.....si hop deja esti la 2500....nu mai vorbesc de rollcage, si alte "maruntisuri".
Multa bafta.
|
mrs ... asa m-am mai trezit si io , atunci in cazu asta io bag **** in el bamve ca oricum l-am luat moka macar nu-mi pare rau , il arunc in garaj si il voi face cand am sa am banii necesari.
|
|
|
20-04-11, 11:12
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Apucate linistit de treaba asa usor usor , ca nu e chiar cum zic cei de pe aici.Intradevar ceva profi nu faci cu 3000 , dar ei au uitat de unde au plecat?Acum 3-4 ani toti aveau masinile ca acum? Ca sa inveti sa te dai cat de cat e buna orice coaja facuta putin .Intra pe www.trampdrift.co.uk si vezi acolo proiecte cu 500-1000 euro si se dau baietii nu au nicio treaba.Ca sa te dai pt placerea ta e arhisuficient .Uite exemplu meu ...600 euro masina(bmw e21) , 30 euro o scoica DTS , 30 centurile , 85 arcuri dure , cam 100 euro intarit telescoape (trebuie facut) , 250 euro pe la tablarie ca avea ceva rugina , sudat grup 25 euro .Cam atat ; mai urmeaza hidraulica , care costa cam 30-35 euro si nu stiu inca 200 euro sa fie pt alte maruntisuri care sigur apar. Deci un total de 1360 , punem 1500 si iti garantez ca pt a face acest sport de placere , nu sa te ti dupa greii de la noi e arhi suficient.Gandeste-te , tu mai ai inca 1500 pe langa bugetul meu , deci eu zic ca ar merge sa te apuci.Da-mi un pm cu id-ul tau si vorbim mai multe acolo. O zi buna
|
|
|
20-04-11, 11:15
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
pune'ti tu frana de mana hidraulica pe masina cu 35e si toti astia de aici care am uitat de unde am plecat o sa stam in cap pentru tine  )
|
|
|
20-04-11, 11:30
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Dar ce vorbe .....am uitat de unde am plecat...  , cred ca glumesti frate cu expresii de astea de "baietas de cartier". Ai impresia ca cei care au acum bagati ceva mai multi bani in masina, pt. ei este prima masina? Te asigur ca nu, si eu am avut o coaja, din care am invatat ceea ce am avut nevoie, si inca invat mult. Preturile care le expui tu acolo, unele sunt niste aberatii, auzi, frana de mana hidraulica, functionala la 35 euro. Bagati-va fratilor mintile in cap. AlinGb, daca vrei poti sa incepi sa construiesti la masina, 3000 de euro sunt un inceput, dar vei vedea ca pe parcurs o sa creasca investitia. Daca vrei doar o masina de cercuri si burnout, 3000 sunt un buget chiar prea mare, dar pt mai mult.....
|
|
|
20-04-11, 12:44
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Da frana de mana cu 35 euro care chiar blocheaza bine.Nu este la nivelul celor folosite de voi , dar isi face treaba .Este un baiat in tm cu un e36 facut cu bani putin si masina destul de competitiva , o sa il vedeti la etapa de la Timisoara si va garantez ca veti ramane placut surprinsi .L-a costat cam 2000 euro 1.8is compressor + megasquirt , suspensii intarite + cateva maruntisuri .Cand am zis ca ati uitat de unde ati plecat ma refeream ca nu toti ati avut de la bun inceput masini de zeci de mii de euro pe care ati invatat. Toti am inceput pe masini ieftine si nu foarte puternice , deci pt a invata e ok suma de 3000 euro . Eu zic ca se misca destul de bine .Legat de preturi , nu am de ce sa va mint , atata m-a costat nu stiu de ce spuneti ca sunt aberatii  ?
https://www.youtube.com/watch?v=YvPS5jCqMZg
|
|
|
|
|