HAI-u' a zis-o extrem de clar, NU PROFANA UN M3, chiar daca ai banii necesari. E pacat. Sunt multi posesori de E30 si multi inca viseaza la un E30, chiar daca nu se mai produce de 18 anisori. Ar fi pacat. Eu unul as veni pe pista si te-as blama. Acum, ca am fost destul de "dur" cu tine, chiar daca nu-s drifter si inca nu am un urs, dar sper eu sa vina saptamana viitoare, iti pun intrebarea urmatoare:
Conform citatului "Intentionez ca anul viitor sa debutez in Campionatul de Viteza in Coasta al Romaniei si as vrea sa imi fac o masina capabila de drifting pentru asta pentru ca sunt pasionat de drifting." tu vrei sa ai o masina pentru doua scopuri total diferite.
1. sa mergi la VTM (Viteza pe Traseu Montan sau Coasta sau cum l-ai denumit tu) si;
2. sa ai o masina de drift pentru bucuria ta personala si eventual sa te dai cocos pe strazi prin iasi pe Copou sau langa Iasi pe varianta(stii tu unde, la gratare), sau in fata prietenilor.
1 cu 2 nu se pupa absolut deloc. La VTM nu driftezi decat din GRESEALA (ca daca ai driftat ai pierdut timp si rezultatul este "papa"). La drift, nu-ti trebuie masina de coasta, vezi sfaturile lui Tengu.
Hai s-o iau altfel. La coasta, mai bine incepi cu tractiune fata(eventual 4x4[s-a mers la coasta cu M3 GTR 1997]), ce-ti permite buzunarul. La drift, ask TENGU, dar ATENTIE, nu uita de factorul financiar.
Daca vrei rally, si-ti permite buzunarul, apuca-te de o scoala de soferi de rally, recomand Titi Aur(google it[apropo omu' are un e30 pentru mers cu spatele]).
Daca vrei drift, si-ti permite buzunarul, asculta-l pe Tengu, ca in Romania e cel mai in masura sa vorbeasca despre subiect si, poate, o sa aiba un vorbitor de romana ca si concurent in D1 Hungary.
@Tod3rik frana de mana hidraulica este un accesoriu pro. Se foloseste in WRC, in drift (cine are banu')si in unele clase de turisme(extrem de rar). Frana de mana pe urs, cel putin eu nu am auzit ca s-ar fi pus, chiar si la drift. Frana de mana hidraulica este pe ulei si nu, nu curge ulei pe disc.
P.S. Daca nu mor de blesteme maine, sper sa fi fost de ajutor

P.S.2@ drist iasi pentru orice competitie auto incearca mai intai sa faci rost de sponsori. Creeaza din timp un mic caiet de "vandut", colaboreaza cu niste firme din Romania care-ti aduc macr o piesa pe an si cu multa media.