re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Vreun service de BMW stie cineva? Sau un mecanic bun? Am inteles ca dealerul/ "reprezentata" nu are un service tocmai la standarde... Si sincer nu as vrea sa platesc preturi de reprezentanta... As fi mers in continuare la fostul meu mecanic dar mi-a lasat impresia ca la bmw nu prea se pricepe... Si nu as vrea sa "se invete" pe masina mea...
la red hall spala super bine..e ce-a mai scumpa di iasi cred...dar merita fiecare ban..eu am spalat la blue sky si nu am fost multumit de loc.. daca dade-am cu pumnu in aripa curgea o gramada..i.am luat eu turbojetu lu ala din mana .. eu o spal in podu de piatra nu mai stiu cum se numeste e o spalator icu 2 hale...mica..e ieftin..dar sunt foarte multumit ...vis-a-vis de suflaky
se vorbea mai la inceputu topicului de evacuari..eu am facut evacuarea..din catalizator pana in finala din inox de 60..dar mai departe m-am inpotmolit..care stie unde pot sa imi fac .restu? sa scot cadalizatoru sa pun teava de inox pana la racordu flexibil si sa imi prind si finala vreu o finala powerfull..Rao daca mai este pe forum? acolo la garaj in frumoasa se poate face asa ceva ? imi lasi un raspuns sau cineva.daca stie pe unde as putea ..multumesc
niste magazine bune si marfa buna si nu scumpe...unul in metalurgie inainte de petromul ala .e la parteru unei case...super de treba baieti si marfa de calitate
si mai jos de belvedere cum vii spre cug unde este peco ala o ei la dreapta si ajungi pe straduta din spate si acolo este 1 tot cu piese bune si de calitate..
Sigur putem ajunge la un rezultat, trebuie doar sa vii intr o zi la garaj si functie de complexitatea lucrarii si nevoia materialelor putem sa o facem in aceeasi zi sau a doua zi.
salutare ,RAO face treaba de nota zece si e un baiat de nota zece.!!!
P.S.- daca vrei sa scoti catalizatoru la benzina si sa pui tava nu te sfatui ,sound super tare )insa nu te mai intelegi cu nimeni in jur ,rao stie de la mine ) ,bafta
In primul rand iti multumesc foarte mult pentru aprecieri si ma bucur ca pot colabora cu oameni ca tine, in al doilea rand ai mare dreptate cu anularea catalizatorului, aviz amatorilor.