Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Topicul acesta a apărut pentru că e nevoie de un loc comun unde cei care ştiu mai multe despre lumea auto şi nu numai din Iaşi să răspundă (dacă vor) celor care vin cu probleme nerezolvate în altă parte.[editat de moderator]
Salutare!Am si eu o intrebare referitoare la un polishat in Iasi.Ce spalatorie imi recomandati sau vreun atelier de car detailing?Preturi?
Multumesc.
am sunat si eu la ei....cam scumput ...inca nu m-am hotarat....si nici nu am auzit de la nimeni cum se lucreaza la iasi...la bucuresti stiu ca sunt the best
Daca masina e zgariata pana la stratul de sub vopsea, nu pana la tabla, se mai poate polisha? cat ar costa pentru o fabie hatchback verde, cea din semnatura,aripa, spoilerul si capota is vopsite anu trecut, restu vopselei nu stiu din ce an e?
salut! trebuie vazut exact ce ai acolo,de bani ce sa-ti spun.... pt cele 2 straturi 1 apraziv,2 ceara,sper sa nu fie nevoie de p2000"smirchel super fin" preturile pleaca de la 150 de ron si pot ajunge pana la 250 de ron. aceasi treaba pe care o fac eu la un service sau o vopsitorie auto te ajunge mai bine de 400 de ron. vb de polishul profesional. da-mi un tel si stabilim o intalnire ca sa pot vedea ce anume trebuie scos. 0746832303 lucian
folosesc produsele celor de la 3M,garaj am dar e mai dificil de bagat masina inauntru pt ca straduta este cam ingusta,prefer sa o fac la client acasa sau la prieteni care au garaj