14-02-12, 14:06
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
Originally Posted by IS19CIP
Cine imi zice si mie un magazin/service de Parbrize in Iasi pe langa Ager Service altele ? Locatia , si un site ceva daca au Va multumesc
|
Nu-mi zi ca si tie ti-a sarit o piatra in parbriz... Am "talent" la de astea...
Stiu unul in spate la Mitropolie, pe langa petrom-ul ala, intr-o curte acolo.
14-02-12, 14:09
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by mihayyy2000
Nu-mi zi ca si tie ti-a sarit o piatra in parbriz... Am "talent" la de astea...
Stiu unul in spate la Mitropolie, pe langa petrom-ul ala, intr-o curte acolo.
|
Ba da Mihai , fix langa cheder.. pe mijloc.. nu se vedea tare am fost lam stopat.. si dupa sa spart si in stanga si in dreapta , au un site ceva ?
|
14-02-12, 14:13
|
|
Stage 4
|
Salutare,
Stie cineva unde se face sudura in plastic la noi in oras? eventual un pret, ceva detalii in plus.
Multumesc
|
|
|
14-02-12, 14:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ba da Mihai , fix langa cheder.. pe mijloc.. nu se vedea tare am fost lam stopat.. si dupa sa spart si in stanga si in dreapta , au un site ceva ?
|
Nu stiu daca au insa stiu ca se ocupa de parbrize. Daca stii intersectia aia din dreptul petromului mic. Acolo nu faci nici stanga, nici dreapta, e o poarta si intri acolo intr-o curte si sunt cateva firme acolo.
|
|
|
14-02-12, 14:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ablan
Salutare,
Stie cineva unde se face sudura in plastic la noi in oras? eventual un pret, ceva detalii in plus.
Multumesc
|
As fi avut si eu nevoie la un moment dat de asa ceva insa nu am gasit si am facut piesa respectiva din metal la un strung...
|
|
|
14-02-12, 14:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihayyy2000
Nu stiu daca au insa stiu ca se ocupa de parbrize. Daca stii intersectia aia din dreptul petromului mic. Acolo nu faci nici stanga, nici dreapta, e o poarta si intri acolo intr-o curte si sunt cateva firme acolo.
|
O sa merg , sa caut .. ma bucur ca nu sa spart in sus pe mijloc.. , si ca sa dus in laterale...
|
|
|
14-02-12, 15:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Cine imi zice si mie un magazin/service de Parbrize in Iasi pe langa Ager Service altele ? Locatia , si un site ceva daca au Va multumesc
|
Este un depozite de parbrize, dupa podul din Bularga spre Bucium dupa semafor faci prima la stanga si apoi dupa linia ferata drepta.bafta
|
|
|
15-02-12, 09:24
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [Opel] [AUDI]
|
cel mai eftin la marctec gasesti de cielo ii vreo 120 ron + montajul inca 80-90 ron !! www.marctec.ro
|
|
|
15-02-12, 20:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GAby645
cel mai eftin la marctec gasesti de cielo ii vreo 120 ron + montajul inca 80-90 ron !! www.marctec.ro
|
Mersi Gaby
|
|
|
16-02-12, 22:58
|
|
Stage 5
|
Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau ca in primavara sa imi schimb la masina toate amortizoarele si arcurile. La amortizoare m-am oprit la Kayaba pe ulei. As dori totusi sa cobor putin masina ( nu f mult) deci ma intreb daca se merita sa pun arcuri sport pe amortizoare normale. Se merita la drumurile noastre? Coboara prea mult masina? Trebuie sa precizez ca in primavara voi face la masina si un scut din aluminiu de 2 sau 3 mm. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
|
16-02-12, 23:04
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Rih85
Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau ca in primavara sa imi schimb la masina toate amortizoarele si arcurile. La amortizoare m-am oprit la Kayaba pe ulei. As dori totusi sa cobor putin masina ( nu f mult) deci ma intreb daca se merita sa pun arcuri sport pe amortizoare normale. Se merita la drumurile noastre? Coboara prea mult masina? Trebuie sa precizez ca in primavara voi face la masina si un scut din aluminiu de 2 sau 3 mm. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
|
Merita un drop de 30-40 max de mm ca nu omoara nimic , in felul asta poti pune si amortizor stoc dar si sport daca e sa fie pe viitor. niste arcuri bune sport sunt cele de la weitec , h&r , eibach etc... totul tine de bugetul tau
|
|
|
16-02-12, 23:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Merita un drop de 30-40 max de mm ca nu omoara nimic , in felul asta poti pune si amortizor stoc dar si sport daca e sa fie pe viitor. niste arcuri bune sport sunt cele de la weitec , h&r , eibach etc... totul tine de bugetul tau
|
mersi mult. am sa ma uit peste aceste marci de arcuri sa vad ce preturi au.
|
|
|
17-02-12, 20:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
Quote:
|
nu se merita, caci o sa bulesti amortizoarele... noi nu avem drumuri pt ele... daca pui si amortizoare mai scurte da.... e de ajuns un hop, o secunda dea neatentie, si ai bulit amortizoru... iti spun din experienta.... la arcuri sport, trebuie si amortizoare mai surte
|
17-02-12, 22:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bakal
nu se merita, caci o sa bulesti amortizoarele... noi nu avem drumuri pt ele... daca pui si amortizoare mai scurte da.... e de ajuns un hop, o secunda dea neatentie, si ai bulit amortizoru... iti spun din experienta.... la arcuri sport, trebuie si amortizoare mai surte
|
Aha. Deci sa inteleg ca ori raman pe normal (amortizoare + arcuri) ori trec pe sport ambele. Si atunci te intreb.. daca trec pe sport ambele nu imi coboara masina prea mult? Eu mai mult de 30-40 mm nu as vrea...
|
|
|
18-02-12, 00:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan]
|
Quote:
Aha. Deci sa inteleg ca ori raman pe normal (amortizoare + arcuri) ori trec pe sport ambele. Si atunci te intreb.. daca trec pe sport ambele nu imi coboara masina prea mult? Eu mai mult de 30-40 mm nu as vrea...
|
in functie de masina pe piata exista mai multe tipuri de suspensii, cu diferite grade de coborare... tu alegi...
|
|
|
|
|