08-12-11, 13:28
|
|
Stage 5
|
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
Originally Posted by aalex691
Salutare. Am si eu o intrebare...
Se poate monta acest model de alarma (sa functioneze si functiile de care dispune) pe un Astra H din 2004 ? http://accesoriiauto.webs.com/alarmacarvoxcx2300c.htm
Citisem mai demult un topic pe aici, era cineva cu o skoda din 2008, si i s-a spus ca trebuie sa isi cumpere modul CAN pentru a o monta. Totodata, pe un alt forum am primit raspuns (de la cineva care se pricepe) ca este aproape imposibil sa o montez deoarece Astra H este pe CAN...
So...?
|
Imposibil mi-a explicat un tip o data care a lucrat la opel care-i faza cu acest CAN, dar s-a asternut praful pe cunostintele mele si mi-e sa nu zic o mare prostie.
Eu am gasit aproape la 400 de lei alarma viper pentru astra h, care-i pretul celeia pus de tine?
|
08-12-11, 13:31
|
|
Stage 4
|
E la promotie, 400 lei. Faza este ca eu as vrea ceva cu pager daca se gaseste...si sa nu dau 1000 ron pe ea.
Asa simpla, se poate pune. Tocmai mi-a zis cineva ca are de 5 ani o alarma MAAT, doar ca simpla...
edit: uite ce raspuns am mai primit "aalex691 chestia e ca la tine merge alarma de genul caca pe bat = urla daca se deschide portiera, are senzor prezenta eventual, de perimetru. In rest alte functii sunt imposibil de implementat pe o masina cu retea CAN. "
Clar...
Last edited by aalex691; 08-12-11 at 13:33.
|
|
|
08-12-11, 13:31
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by mituc
Fara o interfata care sa le faca pe cele 2 sa se inteleaga nu poti. Daca vrei o solutie ieftina pentru moment probabil ar trebui sa te reorientezi catre un emitator dintr-ala FM cu suport de sdcard, mp3, etc.
|
Cu toate ca sunt impotriva acestei solutii , dar chiar am gasit niste modulatoare FM care scot sunet destul de clar si ok si merita ca solutie temporara , o sa poti folosi un usb stick fara probleme.
|
|
|
08-12-11, 13:36
|
|
Stage 5
|
UOTE=aalex691;4766485]E la promotie, 400 lei. Faza este ca eu as vrea ceva cu pager daca se gaseste...si sa nu dau 1000 ron pe ea.
Asa simpla, se poate pune. Tocmai mi-a zis cineva ca are de 5 ani o alarma MAAT, doar ca simpla...
edit: uite ce raspuns am mai primit "aalex691 chestia e ca la tine merge alarma de genul caca pe bat = urla daca se deschide portiera, are senzor prezenta eventual, de perimetru. In rest alte functii sunt imposibil de implementat pe o masina cu retea CAN. "
Clar...[/QUOTE]
Cum am zis, imposibil. Eu am alarma din fabrica,dar mi-o fura cu tot cu alarma =))
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Cu toate ca sunt impotriva acestei solutii , dar chiar am gasit niste modulatoare FM care scot sunet destul de clar si ok si merita ca solutie temporara , o sa poti folosi un usb stick fara probleme.
|
Un exemplu te rog, ca si eu is curios, m-am saturat sa tot fac cd-uri track =))
|
|
|
08-12-11, 14:01
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MihaiCsl
UOTE=aalex691;4766485]E la promotie, 400 lei. Faza este ca eu as vrea ceva cu pager daca se gaseste...si sa nu dau 1000 ron pe ea.
Clar...
|
Cum am zis, imposibil. Eu am alarma din fabrica,dar mi-o fura cu tot cu alarma =))
Un exemplu te rog, ca si eu is curios, m-am saturat sa tot fac cd-uri track =))[/QUOTE]
Am o amica careia taicasu ia cumparat asa ceva si sincer chiar mi a placut cum se aude. nu stiu modelul dar o sa fac 2 3 poze ca sa vedeti dupa ce sa va uitati.
|
|
|
08-12-11, 14:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Am o amica careia taicasu ia cumparat asa ceva si sincer chiar mi a placut cum se aude. nu stiu modelul dar o sa fac 2 3 poze ca sa vedeti dupa ce sa va uitati.
|
Ok, merci. :P
|
|
|
08-12-11, 19:24
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Un modulator FM performant te costa cel putin 200 ron! E de ajuns sa dai un search pe goagle si vezi. Au fost promotii la Carre si Furri la cateva modele,am cumparat si eu la fantasticul pret de 25 ron cu citire doar de pe USB(maxim 8gb) + telecomanda. Super ok, se aude bine!!! Face toti banii!!!
Dar ca sa dai 200 ron pe un modulator + stick, mai bine iti cumperi un CD PLAYER destept la promotiile din Carri si Furri sau Allllteeex ca sunt destule tot cu port USB sau CARD!!!
|
08-12-11, 19:44
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [VW] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by CRyS`
Un modulator FM performant te costa cel putin 200 ron! E de ajuns sa dai un search pe goagle si vezi. Au fost promotii la Carre si Furri la cateva modele,am cumparat si eu la fantasticul pret de 25 ron cu citire doar de pe USB(maxim 8gb) + telecomanda. Super ok, se aude bine!!! Face toti banii!!!
Dar ca sa dai 200 ron pe un modulator + stick, mai bine iti cumperi un CD PLAYER destept la promotiile din Carri si Furri sau Allllteeex ca sunt destule tot cu port USB sau CARD!!!
|
Cum naiba sa-mi scot eu Cd playerul meu cu navigatie si toate alea care sta superb in bord, si sa-mi pun un cacat dinala !?
Am zis clar, ca vreau o slutie de moment, si am intrebat exact despre ceea ce m-ar interesa. Daca era un modulator o varianta buna, cu siguranta nu il aruncam pe cel care l-am avut.
|
|
|
08-12-11, 19:56
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
De ce nu ai cautat ceva mai profi sa iti pui in bord ce sa aiba si port usb sau pt vreun card? Sau macar un AUX si sa faci redarea de pe pe un smarthphone sau un mp3player... ! Sau bluetooth ... !
|
|
|
08-12-11, 20:07
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
De ce nu ai cautat ceva mai profi sa iti pui in bord ce sa aiba si port usb sau pt vreun card? Sau macar un AUX si sa faci redarea de pe pe un smarthphone sau un mp3player... ! Sau bluetooth ... !
|
momentan nu ii permite bugetul crys si eu i am recomandat sa faca asta , decat sa investeasca aiurea pe mp3 playere si etc sau interfete.
|
|
|
08-12-11, 20:19
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [VW] [2 Roti]
|
Exact. Un DVD 2DIN, o sa urmeze sa ii pun, dar in viitorul apropiat.
M-am saturat sa fac cd-uri track, si de aia vroiam o iesire pentru ipod.
|
|
|
08-12-11, 20:20
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Cand afirmi:
Quote:
Cum naiba sa-mi scot eu Cd playerul meu cu navigatie si toate alea care sta superb in bord, si sa-mi pun un cacat dinala !?
|
Cum sa nu ai bani frate?
Scuza-ma pe mine ca inca ascult muzica in casti de la telefonul meu cu navigatie Samsung Galaxy S si ma plimb cu 41 si 44!
|
|
|
09-12-11, 16:52
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MihaiCsl
Clar...
|
Un exemplu te rog, ca si eu is curios, m-am saturat sa tot fac cd-uri track =))[/QUOTE]
Quote:
Originally Posted by vinyl
Am zis clar, ca vreau o slutie de moment, si am intrebat exact despre ceea ce m-ar interesa. Daca era un modulator o varianta buna, cu siguranta nu il aruncam pe cel care l-am avut.
|
Quote:
Cand afirmi:
Cum sa nu ai bani frate?
Scuza-ma pe mine ca inca ascult muzica in casti de la telefonul meu cu navigatie Samsung Galaxy S si ma plimb cu 41 si 44!
|
Nu compara samsung galaxy S cu modulatoarele [ stiu prea bine ce sunet ofera smartphone urile alea ] si eu vreau sa-mi cumpar un galaxy S sau un S2.
Baieti poftiti un modulator bun : Modelul se numeste tuadia RDS plus , il gasiti in magazinele domo ,altex germanos etc cel mai usor :
http://www.altex.ro/modulator-fm-si-...ck-2-5mm-negru
Modulatorul arata si numele melodiei direct pe playerul masinii daca suporta functia RDS si suporta stick uri usb. Ca pret e undeva de 70 - 80 de ron
Culoarea display ului e albastru si are in dotare si o mica telecomanda
Cateva poze reale :
Last edited by DEVIL's Style; 09-12-11 at 16:56.
|
|
|
10-12-11, 11:45
|
|
Stage 5
|
Daca vrei sa treci la implementarea solutiei finale in mai putin de 6 luni, ori ce bani dati pe solutii temporare sint bani zvirliti in vint.
|
|
|
11-12-11, 14:37
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by vinyl
....
|
in locul tau mi-asi pastra banii
asculta radio pana iti schimbi playerul
nu cred ca mori daca nu-ti asculti muzica
|
|
|
|
|