View Poll Results: ....
|
......
|

|
0 |
0% |
----
|

|
0 |
0% |
29-06-10, 14:56
|
|
 Stage 5
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Originally Posted by drobet@
sorin te-am rugat ceva dar te-ai facut pierdut nui frumos 
|
Drobeta, si eu te rog ceva de o luna de zile si te faci pierdut....vezi?! nu'i frumos
|
|
|
29-06-10, 16:46
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
30-06-10, 01:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Precum se vede miam facut si eu curaj sa postez aici ... nu prea am curaj si nici nu prea am ce sa zic in mare . Doar ca acum chiar tin mortis sa imi expun si eu parerea .
Din ce se vede aici , multi din cei care se zbat pe forum o fac din plictiseala si nu din pasiunea pentru masini . Nu observ niciunul dintre cei care au ce arata pe strada cat de cat . Nu gasesc o mare parte din OSMS aici si nici fostul AMC .... vad doar niste oameni care au folie pe geam , leduri sau alte "briz-brizuri" . Putini de aici au ce arata pe strada pe bune , sau care au chinuit o masina din pasiunea de a o modifica .
Nu zic asta privind de sus , sau macar in vreun fel mai ciudat . Nu zic asta ca si cand eu as avea ce arata pe strada. Zic asta pentru ca simt ca aici e forum de grupa mica , iar cand se discuta ceva despre lumea auto , cineva trebuie sa strice toata discutia cu o cearta inutila de la "tz - shhh " sau alte rahaturi . Nu ne pasa ca am uitat o liniuta , o virgula , sau am scris "pitzipoanca/pitziponc" in loc de pitiponc . Majoritatea vrem discutii adevarate. Nu certuri , nu tampenii .
Vrem topicuri ca asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/7292...se-legale.html
asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1114...test-iasi.html
asta: https://forum.4tuning.ro/36-iasi/6902...nate-iasi.html
Dar adevarat ....multi de aici nici nu stiu ce a fost ... si ce rahat e acum .
Last edited by Low_Ridah; 30-06-10 at 01:45.
|
|
|
30-06-10, 12:01
|
|
Stock
|
hmm..
Eu nu cunosc regulile forumului. Dar DL. ADMINISTRATOR , nu era nevoie sa stergi doar ce am scris eu si sa lasi partile in care eram facuta cu ou si cu otet, dar probabil nu a convenit nimanui ca o fata v-a dat peste nas si ati preferat sa fiu eu cea vazuta rau. Rusinos.
PS: As vrea sa imi sterg contul . Cum se face?
|
|
|
30-06-10, 16:07
|
|
 Stage 5
|
Cei ce vor sa vada cu ce ma ocup,ma puteti gasi la thread dogstyle tunig
|
|
|
30-06-10, 16:21
|
|
 Stage 5
|
haideti sa ii incurajam pe baietii de la frt ca ceia ce fac nu fac numai pentru ei fac pentru iasi si haideti sa ne vedem acolo si sa ne dam mari acolo cu masinile
care le facem care le detinem ,......
|
|
|
30-06-10, 20:09
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2slow4u
|
Nice song dude xD
Pm daca mai ai
|
|
|
01-07-10, 02:56
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by Low_Ridah
Precum se vede miam facut si eu curaj sa postez aici ... nu prea am curaj si nici nu prea am ce sa zic in mare . Doar ca acum chiar tin mortis sa imi expun si eu parerea .
Din ce se vede aici , multi din cei care se zbat pe forum o fac din plictiseala si nu din pasiunea pentru masini . Nu observ niciunul dintre cei care au ce arata pe strada cat de cat . Nu gasesc o mare parte din OSMS aici si nici fostul AMC .... vad doar niste oameni care au folie pe geam , leduri sau alte "briz-brizuri" . Putini de aici au ce arata pe strada pe bune , sau care au chinuit o masina din pasiunea de a o modifica .
Nu zic asta privind de sus , sau macar in vreun fel mai ciudat . Nu zic asta ca si cand eu as avea ce arata pe strada. Zic asta pentru ca simt ca aici e forum de grupa mica , iar cand se discuta ceva despre lumea auto , cineva trebuie sa strice toata discutia cu o cearta inutila de la "tz - shhh " sau alte rahaturi . Nu ne pasa ca am uitat o liniuta , o virgula , sau am scris "pitzipoanca/pitziponc" in loc de pitiponc . Majoritatea vrem discutii adevarate. Nu certuri , nu tampenii .
Vrem topicuri ca asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/7292...se-legale.html
asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1114...test-iasi.html
asta: https://forum.4tuning.ro/36-iasi/6902...nate-iasi.html
Dar adevarat ....multi de aici nici nu stiu ce a fost ... si ce rahat e acum .
|
RESPECT
...cafeneaua iesenilor ar trebui inchisa daca ar fi dupa mine...nu stiti sa va "bucurati" de ea...stiti doar sa abuzati de ea cu certuri si discutii tampite. Serios prieteni...de pe tot 4tuningul care il citesc, acesta este threadul cu cele mai multe certuri...certuri care nu se mai termina...iar daca voi nu reusiti sa va moderati, sa discutati constructiv...ar trebui macar pentru o perioada sa fiti cenzurati complet.
P.S. Faceti Moldova de rusine in ochii tuturor...si e pacat.
... PUNCT
|
|
|
01-07-10, 09:42
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [RENAULT]
|
Sa trecem la masini.
O'neal ne putem lua de mana, tu fara dinti ( fara bara fata) eu in fundul gol (fara bara spate)  )
Ne dam o intalnire?
|
|
|
01-07-10, 10:37
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by 2slow4u
Sa trecem la masini.
O'neal ne putem lua de mana, tu fara dinti ( fara bara fata) eu in fundul gol (fara bara spate)  )
Ne dam o intalnire?
|
Categoric Andrei  ) facem un intreg  )
|
|
|
01-07-10, 16:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Nissan] [2 Roti]
|
ma gandeam ca ti-ai luato de la iuby aseara o"neal
|
|
|
01-07-10, 16:09
|
|
 Stage 5
|
a mai fost deschisa o data discutia asta cum face sa legalizam tuningul si la noi in tara ?????
cei mai intelepti in ale legii rog mult un raspuns
va multumesc
|
|
|
01-07-10, 22:44
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by drobet@
ma gandeam ca ti-ai luato de la iuby aseara o"neal 
|
nuuuu  )) aolo drobet@... vrei si tu sa intri in grupul nostru ?  )
|
|
|
01-07-10, 23:05
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI] [PEUGEOT]
|
Ar trebui in regulamentul posturilor din threadul iasi sa apara un paragraf nou ,,Daca postul care l-ai pus pe forum are tendinte de a crea certuri sau insulte , vei primi un ban pentru 1 saptaman , si daca mai pui un post cu aceleasi nereguli , vei primi ban , pana ii vei da o bere CIUC(preitenii stiu de ce) lui Bogdan.IS   ,, ca prea sunt certuri de la motive CRETINE pe aici .
|
|
|