Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 24-06-07, 20:52   #331
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Default Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

hmmm...idea nu ar fi rea privita prin prisma faptului ca e vara si ca normal am fi mai liberi, dar maine incepe distractia si e foarte probabil sa se termine pe undeva pe la 15 august, luand in considerare si admiterea, dar asta nu se intampla cu toti si nu as vedea de ce nu s-ar putea intalni restul membrilor, care au timp liber, care sunt in oras si carora le face placere...Acum sa nu ne suparam dintr-o propunere .

Mai important ramane in schimb aspectul intalnirii de pe 14...in legatura cu care asteptam noutati de la cei care mai au...
Old 24-06-07, 21:03   #332
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Deci .... va surade ideea?
Cum spuneam prezenta nu este obligatorie... vine cine poate. Mergem pe acest principiu. Nu poti saptamana aceasta ... incerci cealalta

Pe 14 sper sa ne strangem mai multi. Nu uitati sa va luati prietenii. Totusi voi planuiti sa plecati din oras. Cam la ce ora aveti de gand sa plecati.

Eu propuneam ora 20.00 nu numai ca ar fi avantajos pentru mine dar am avea timp sa ne strangem toti sa cunoastem membrii noi(daca isi fac aparitia). Asa vi la 21.00 nu stai nici o ora. Ce impresie isi fac oamenii cand noi le zicem ca ne strangem si stam si ne plimbam prin oras?

Acum nu stiu. Eu in principiu pot si la ora 21.00 dar cum spuneam 19.30 - 20.00 este super OK

Cheia este la voi
Old 24-06-07, 21:19   #333
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

ma eu sincer sunt de acord, acuma vb din punctu meu de vedere care sunt liber, da e o idee sa ne intalnim undeva saptamanal ca daca o sa ajunga comunitatea la vreo 100 de membri si planifici o intalnire unde sa poata sa vina toti, va garantez eu ca unii sigur nu pot. Asa ca hai sa facem o chestie d`asta sa ne int saptamanal si cine vine vine, cine nu poate sapt viitoare. Parerea mea
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 21:20   #334
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Propun ca Oliver sa faca un Poll in legatura cu Intalnirile Saptamanale - Vinerea - ora 20.00 - Sala Sporturilor sa vedem cine doreste si cine nu doreste
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 22:14   #335
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

kuru poll ... asta e .. a zis si oli k e de acord in principiu .. vrea si geo .. si o`r sa mai fie .. e sf de sapt .. seara .. racoare.. BAFTA la intalniri .. si o sa incerc sa vin si eu daca`mi permite timpul
Old 24-06-07, 22:19   #336
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Deci ramane ca de saptamana viitoare sa ne intalnim ??

In fiecare Vineri - ora 20.00 - in parcarea Salii Sporturilor are loc Intalnirea Saptamanala a Comunitatii 4Tuning Rm.Valcea ???
Old 24-06-07, 22:24   #337
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

eu asa zic .. nu am nimik impotriva
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 22:54   #338
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Referitor la intalnire de pe 14 iulie 2007 ?
Acolo cum ramane ? :-s
Old 24-06-07, 22:55   #339
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Precum stabilit ! E intalnire programata, speram sa strangem cat mai multe masini. Daca lumea isi anuntza prietenii o sa reusim, ca bacul e caput pana atunci. Mai vedem daca in loc de 21:00 o ducem la un 20:30...Dar nu mai devreme...Acum sa vedem ce program are lumea...Take care !
TigerGTS is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 22:57   #340
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by TigerGTS View Post
Precum stabilit ! E intalnire programata, speram sa strangem cat mai multe masini. Daca lumea isi anuntza prietenii o sa reusim, ca bacul e caput pana atunci. Mai vedem daca in loc de 21:00 o ducem la un 20:30...Dar nu mai devreme...Acum sa vedem ce program are lumea...Take care !
Ar fi bine la un 20.00 - 20.15
Ti-as fi recunoscator

Ca daca e 20.00 - 20.15 pana la 20.30 ne strangem

Asa daca e 21.00 pana pe la 21.30 - 21.35 ne strangem voi mai stati un pic si pleacati.

Ideal ar fi 19.45 - 20.00 - 20.15 parerea mea. Ideal pentru mine si pentru toti
Old 24-06-07, 23:52   #341
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

s`a trezit si domnu aaronel sa faca intalniri in timpu bacului...bai baietilor nu a fost vb ca facem intalnirile p... dupa bac? de acuma sa nu va mai aud in privat ca cine a fixat intalnirea atunci sau ce ***...bafta
Old 24-06-07, 23:55   #342
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Mama de ce va agitati atata cu bacul... asta... daca nu stii nimic nu ai dc sa te stresezi daca stii iara acelas motiv... !!! Plus e la 20:00 oralele se termina la 18:00 parca...
Old 25-06-07, 00:24   #343
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

da frate da pana acuma toata lumea: aa nuuu nu facem intalniri ca e bacu, capacitatea si alte smecherii, dupa bac facem intanire, dupa admitere, nu il mai lasati pe aaronel sa fixeze si d`astea ......oricum...ne mai auzim dupa bac...bafta tuturor care dau bacu
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 25-06-07, 00:32   #344
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by trafy-ctz View Post
da frate da pana acuma toata lumea: aa nuuu nu facem intalniri ca e bacu, capacitatea si alte smecherii, dupa bac facem intanire, dupa admitere, nu il mai lasati pe aaronel sa fixeze si d`astea ......oricum...ne mai auzim dupa bac...bafta tuturor care dau bacu
Aoleu ... trafy nu a zis Geo ca e OK , Oliver , Caddy.... la astea saptamanale vine cine poate.

Pe 14 iulie e intalnirea mare dupa BAC sa sarbatorim ca ati scapat

Ce e asa greu de inteles?
Old 25-06-07, 00:33   #345
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

trafy .... nu te mai supara atat .... pt k e vrb de o intalnire saptamanala ... nu cont daca vii tu sau nu .. daca vin eu sau nu .. cont k e akolo .. vine cine poate...

Poate sapt asta o sa se stranga 20 .. si sapt viitoare 1 dar .. nu c ont .. nu e nimik oficial .. pur si simplu o " iesire in orash ca baietzii " .. eu unu asa o privesc...
daca e vin si eu .. daca e nu vin .. sa vad . sa am chef... pt k nu cont e SAPTAMANALA :P
CaDDy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -