Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 27-06-07, 18:47   #361
Alexik

Stage 5

Default Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

am sa o prezint, dar inca nu am poze clare cu ea...aveam pe calculator niste poze, dar le-am sters odata cand am vrut sa sterg mai multe chestii...ma rog, greselile se platesc...masina o voi prezenta la sectiunea aia, apoi voi updata cu poze.

vinerea asta nu stiu daca ma pot prezenta la intalnire...de fapt sigur nu voi putea, caci voi fi la Bucuresti, la facultate (deh, ultimul examen din "stresiune")...dar de vinerea viitoare, promit sa fiu la Polivalenta la ora 20:00...

oricum, abia astept sa ne intalnim...pe multi probabil va stiu din vedere de prin oras...la fel cum stiu si multe din masinile voastre...dar sa ne si cunoastem e mai interesant...poate pana vineri imi pun si chip-ul.

respect!
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 18:50   #362
Adytzu_JerrY

Stage 5

Member of:
[Opel]

Nu`i nimic ca nu poti sa ajungi ,
Te asteptam sa ne intalnim dupa ce termini cu "stresiunile"... !
Bft !
Adytzu_JerrY is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 18:52   #363
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Te asteptam cu cea mai mare placere ! Anyone is welcome ca sa folosesc termenul tau ! Speram sa iti faca placere...Sa nu te astepti la prea multe tunate (noroc cu Geo si TT, daca omit pe cineva ma scuzati), asa ca nu iti face grijji! PS: Cheama si prietenii! Cat mai multi, cat mai bine !
Old 27-06-07, 18:54   #364
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Ca sa te informam, pe parcursul verii, fiind oamenii mai liberi, intalnire saptamanala vinerea la 20:00 la Sala Sporturilor dupa cum a zis si Aaronel, dar mult mai important, te asteptam pe 14 iulie la o intalnire mai de amploare!
Ora va fi undeva intre 20:00 - 20:30 si dupa vedem noi pana unde ne intindem in noapte, tot la Sala Sporturilor
TigerGTS is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 18:57   #365
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by Alexik View Post
am sa o prezint, dar inca nu am poze clare cu ea...aveam pe calculator niste poze, dar le-am sters odata cand am vrut sa sterg mai multe chestii...ma rog, greselile se platesc...masina o voi prezenta la sectiunea aia, apoi voi updata cu poze.

vinerea asta nu stiu daca ma pot prezenta la intalnire...de fapt sigur nu voi putea, caci voi fi la Bucuresti, la facultate (deh, ultimul examen din "stresiune")...dar de vinerea viitoare, promit sa fiu la Polivalenta la ora 20:00...

oricum, abia astept sa ne intalnim...pe multi probabil va stiu din vedere de prin oras...la fel cum stiu si multe din masinile voastre...dar sa ne si cunoastem e mai interesant...poate pana vineri imi pun si chip-ul.

respect!

Okay .. perfect

Bafta la examene si te asteptam vinerea viitoare.
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 19:10   #366
Alexik

Stage 5

Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Te asteptam cu cea mai mare placere ! Anyone is welcome ca sa folosesc termenul tau ! Speram sa iti faca placere...Sa nu te astepti la prea multe tunate (noroc cu Geo si TT, daca omit pe cineva ma scuzati), asa ca nu iti face grijji! PS: Cheama si prietenii! Cat mai multi, cat mai bine !
nu ma astept la tuning extrem si nici nu e o problema ca nu exista...mie intotdeauna mi-a placut tuningul la motor mai mult decat cel de la exterior, desi e frumos sa vezi masini modificate cu bun gust...care sa atraga privirile tuturor...

de chemat prietenii...nu stiu ce sa zic, nu pe multi ii intereseaza chestii de genul intalnirilor dintre pasionatii de masini...dar am sa incerc...

Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Ca sa te informam, pe parcursul verii, fiind oamenii mai liberi, intalnire saptamanala vinerea la 20:00 la Sala Sporturilor dupa cum a zis si Aaronel, dar mult mai important, te asteptam pe 14 iulie la o intalnire mai de amploare!
Ora va fi undeva intre 20:00 - 20:30 si dupa vedem noi pana unde ne intindem in noapte, tot la Sala Sporturilor
am sa incerc sa ma prezint si la asta, momentan nu promit decat ca am sa incerc

Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Okay .. perfect

Bafta la examene si te asteptam vinerea viitoare.
sa fie si abia astept sa ne vedem oricum, tinem legatura pana atunci
Old 27-06-07, 19:12   #367
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by Alexik View Post
sa fie si abia astept sa ne vedem oricum, tinem legatura pana atunci
Lasa un ID de mess ceva .. detalii la rubrica C.V
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 19:29   #368
Alexik

Stage 5

am lasat, pentru cei ce sunt interesati.

imi cer scuze de acum pentru off-topic, dar am vazut ca mi-a mai dat cineva add si nu apare, deci mai bine ctrl+m si treceti acolo id-ul si lasati un mesaj ceva daca nu sunt online si incerc si eu sa va dau add...
Old 27-06-07, 19:38   #369
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Normal ca esti Welcome, parerea mea e ca o sa`ti placa

Ziceti ma care sunteti de acord sa mergem la Goranu acolo sub pod la vreo intalnire?
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 19:40   #370
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

TOTI maestre! Credeam ca ne-am inteles deja

Si nu iti mai cere scuze de off-topic atat timp cat chiar ne transmiti ceva care ne intereseaza alex
Old 27-06-07, 19:44   #371
Alexik

Stage 5

si eu sunt de acord cu locul ala de intalnire...daca ziceti ca e asfaltat recent...desi sincer sa fiu, n-am fost acolo niciodata si nici nu stiu cum se ajunge, asa ca daca cineva imi da niste indicatii scurte ar fi de apreciat

multumesc anticipat
Old 27-06-07, 19:47   #372
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Nici eu nu am testat asfaltul acolo, dar am observat ca intr-adevar e nou acolo cand am trecut pe pod.

Nu iti face probleme cu privire la detalii, de obicei ne tinem la curent . Probabil ca ne intalnim tot la Sala Sporturilor si dupa ne mutam imediat acolo unde zice Geo
Old 27-06-07, 19:58   #373
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

io sunt de acord...tati stie ce face)
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 20:06   #374
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

si eu sunt de acord culocatia.. mai bine akolo .. decat sa ne mai deplasam pana akolo la .. shtitzi voi .. 30-4o km )
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 20:07   #375
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

La 30-40...Imi place expresia asta ...De acum incolo ii spunem "La 30-40" =))
- Copyright 2025 4Tuning -