27-05-07, 23:32
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Originally Posted by trafy-ctz
faza cu capela sau sala sporturilor s`a invechit...io zic ca ar trebui schimbata locatia
|
Momentan lumea stie de locatia asta .....
La viitoare intalnire stabilim alta locatie
|
|
|
27-05-07, 23:55
|
|
Stage 4
|
Dupa cum am vorbit cu domnul Aaronel si cu Trafy, eu o sa am examen sambata. Intalnirea se putea face si pe la 3, doua ore in plus nu cred ca erau ceva.
Acum explicati-mi de ce nu se poate.
Aaronel mi-a zis citez:"pentru o singura persoana nu se poate muta intalnirea la 3"
Halal comunitate
|
28-05-07, 00:13
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by SSJ_Gohan
Dupa cum am vorbit cu domnul Aaronel si cu Trafy, eu o sa am examen sambata. Intalnirea se putea face si pe la 3, doua ore in plus nu cred ca erau ceva.
Acum explicati-mi de ce nu se poate.
Aaronel mi-a zis citez:"pentru o singura persoana nu se poate muta intalnirea la 3"
Halal comunitate
|
Uite asa am zis: AaronNel (5/27/2007 10:51:30 PM): acu scuze daca sunt rau .. dar ptr o singura persoana sa mutam intalnirea stabilita cu 3 sapt inainte mi se pare ridicol
si spun si pe forum: de ce te trezesti cu o sapt inainte ... si nu ai zis de la inceput
28-05-07, 00:16
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
om trai si om vedea ce s`o intampla pana atunci
sa fim sanatosi sa ajungem toti
in mare parte ...prezent
|
|
|
28-05-07, 00:21
|
|
Stage 4
|
Aaronele, nu are rost sa ma pun la mintea ta...e cam clar
Mi-ai spus ca ai vorbit cu toti ca sa o puneti la ora 13, eu fac parte din comunitate si pe mine m-ati cam sarit.
Vorbisem cu tine si stiai ca nu pot sa ajung la ora aia, deci puteai sa expui si amanuntul asta cand ati discutat voi marii sefi de trib, dar mi-ai spus fara nici un pic de bun simt "am uitat"
Dupa cum ti-am spus, ar cam trebui sa iti masori cuvintele, nu de alta dar e o oarecare diferenta de varsta intre noi, macar atat.
Daca eu am gresit cand am spus ca se putea face intalnirea si cu doua ore mai tarziu..si Aaronel are dreptate cand imi spune fara pic de obraz ca nu e treaba lui ca nu pot eu sa ajung....
|
|
|
28-05-07, 01:05
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Am un Golf 4 cu motor 1.4 ..... puturosenie ..dar deh!! Sper sa pot sa ajung si eu la intalnire!! Mi-ar placea sa vad si eu lumea pasionata din VL!!
|
28-05-07, 01:16
|
|
Stage 5
|
Aaronica hai sa nu ne depasim atributiile sau sa vorbim in numele tuturor. Gandind la rece si de data asta tot tu ai scos-o cu ora 13:00...Si ce te-am tot pisat la cap sa nu te mai grabesti "ca fata mare la maritat" tu tot in weekendul ultimei intalniri ai anuntzat-o pe urmatoarea cu ora fixa cu tot.
1. Ora nu a fost discutata cu nimeni..A scos-o Aaronel si pana nu ar fi aparut probleme de incadrare in program nu am facut caz.
2. Suntem in luna iunie deja, daca e soare ne coacem la 30 grade la Sala Sporturilor? de unde si punctul...
3. Am facut la Sporturi, am mers pe Capela, eu sunt pentru schimbare, la fel cum a zis si Trafy.
Si 4, cel mai important, propun ca ora de intalnire 17:00. Tehnic vorbin nu ar trebui sa ne intindem mai mult de 19:30, asa ca toti au timp sa se intoarca acasa pentru cina sau sa se pregateasca pentru disco de sambata seara. Daca sunt comentarii, desi nu cred ca ar trebui sa fie, ramanem la ora stabilita initial, sau vedem cand pot ajunge mai multi membri.
|
|
28-05-07, 01:37
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
deci .. desi sunt suparat ... salut intrarea lui Dragos si a lu` KuKu .. ii shtiu personal pe aman2 si sunt foarte de treaba ... pacat de dragos k e dinamovist dar asta e ... si eu ashtept sa ni se alaturi la urmatoarea intalnire... sambata 2 iunie.. BE THERE ! ciaos..
|
28-05-07, 08:05
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
mie nu mi`a zis nimeni de ora 13:00..am intrat aseara pe messenger si am vazut status la aaronel...cum a zis si gohan eu intarzii pt ca am alta treaba...aaronele..o singura intrebare am: tu iara te apuci sa faci intalniri cand vrei? nu e mai bine sa intrebi pe forum asa mare cum ai scris si intalnirea daca e de acord?uite mie mi s`a pus pata sa facem intalnire maine la ora 7 de dimineata.cine vine?
|
|
|
28-05-07, 10:27
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Bai fratilor, dar voua nu vi se pare ce suntem singura comunitate care face intalniri dinastea de parca am fi la gradinitza??? no offence, dar din ce am vazut eu pe forum si nu numai.. toata lumea se intalneste pe la orele 22, 23, daca nu si mai traziu..(si orele astea sunt chiar ideale) numai noi ne intalnim "la ora 13 la polivalenta" (parca am fi la gradinitza si ne-am da intalnire sa ne dam in leagan sau sa ne jucam la nisip).. Imi pare rau daca o sa supar pe careva de pe aici cu postul meu.. dar se pare ca ie nevoie de o initiativa pe care nimeni nu o ia.. Ia aduceti-va aminte de "intalnirea nocturana" (din pacate singura), si comparati-o cu una dintre celelalte, ce parere aveti? Eu sunt de parere ca a facut mai mult decat toate celelalte la un loc.. sunteti deacord cu mine???
Deci eu propun ca intalnirea de pe 2 sa se petreaca dupa ora 22
puteti sa incepeti sa votati: pentru sau impotriva
|
|
|
28-05-07, 15:32
|
|
Stage 5
|
PENTRU !!!!!!! deja devine plictisitor la aceeasi ora, aceelasi loc doar cu kinder bueno:P glumeam....plus ca e si aglomeratie, caldura, ati vazut doar
|
|
|
28-05-07, 15:36
|
|
Stage 5
|
1. Cred ca Dragos e DjRain, dar cine e KuKu? ...In orice caz...Vorba lui Caddy...BE THERE pe 2..restul nu mai conteaza...Dar intai sa ne intelegem
2. Presupunand ca ne intalnim la ora 22-23...ok...E sambata seara, in oras...Ce facem? Ultima data cand am propus si ceva "activitate pe 4 roate" s-au tras toti inapoi, si era mai sigur unde vorbiseram atunci decat in centrul orasului . Si sa strangi masini intr-o saptamana sa le aliniezi ca in F&F seara e cam greu. Deci, presupunand ca ne intalnim late at night, sa aud si eu niste variante (luminati-ma aici sau pe mess) si sa nu intelegeti ca nu as fi de acord cu propunerea .
EDIT: Ups, DjRain nu e Dragos...Deci suntem si mai multi
Last edited by TigerGTS; 28-05-07 at 15:52.
|
|
|
28-05-07, 15:37
|
|
Stage 5
|
PENTRU, dar ramane de vazut cine ajunge...
|
|
|
28-05-07, 16:14
|
|
Stage 5
|
stadion, shtrand
|
|
|
28-05-07, 16:15
|
|
Stage 5
|
si eu sunt pentru
sa vorbiti cu kalu sa vedeti daca e de acord ca in fond prezentarea masinii lui este pretextul intalnirii
|
|
|
|
|