04-06-07, 10:47
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
O sa vina ... dar sunt foarte multe si dureaza pana ascund numerele la masini. Nu stiu daca diseara sunt gata ca plek la ziua lui Costin_Allien )))
|
|
|
04-06-07, 10:50
|
|
Stage 5
|
Cate dvd-uri sunt cu toate filmele si pozele de la toate intalnirile? Ca poate mai e si altcineva interesat in afara de mine. Eu vreau toata colectia A, si data viitoare, poate facem mai multe poze si cu oamenii, nu numai cu masinile
|
|
|
04-06-07, 10:52
|
|
Stage 5
|
Cred ca 2 DVDuri. Daca esti in oras o putem rezolva mai spre seara...Doar ca multe sunt in stare initiala...Mai ales video..Trebuie rasucite...SI nu cred ca se pune problema de ascuns nr. intre noi...
|
|
04-06-07, 11:02
|
|
Stage 5
|
Numerele nu sunt o problema.
Dar de azi dimineata pana vineri seara sunt in Sibiu. Pana ma intorc eu, numai bine se mai monteaza filme,se mai prelucreaza poze. Nu e nicio graba, cand aveti timp sa va ocupati..
|
|
|
04-06-07, 11:10
|
|
Stage 5
|
O sa ascundem numerele la pozele pe forum. Sa scap eu cu scoala asta si o sa ma apuc sa fac un DVD cu toate pozele si filmele de la toate intalnirile si il impartim la toata lumea.
04-06-07, 13:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
vreau si eu dvd cu poze si filme ca nu le am toatE am filmu de ieri cand l`a plimbat Geo pe Cipy cu Corrado dar din pacate nu il pot uploda ca nu mere
|
|
|
04-06-07, 15:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
O sa ascundem numerele la pozele pe forum. Sa scap eu cu scoala asta si o sa ma apuc sa fac un DVD cu toate pozele si filmele de la toate intalnirile si il impartim la toata lumea.
|
Mama de cate ori am auzit placa asta...Incepe sa devina un clisheu inutil si enervant...
|
|
|
04-06-07, 16:50
|
|
Stage 5
|
Ok, au trecut 48 ore de la intalnire si am uitat ceva foarte important, spre rusinea mea -> Mii de multumiri tuturor celor care au venit la ultima intalnire, cu sau fara roti, mii de multumiri celor care si-au anuntzat prietenii sa vina (motiv pentru care va multumim si va rugam sa ii anuntzati si pentru urmatoarea intalnire, astfel incat sa depasim si acest nou record), mii de multumiri celor care ar fi dorit sa vina si nu in ultimul rand, mii de multumiri lui Geo care s-a dat rau de tot peste cap sa fie gata pentru Sambata. La fel ca Trafy tin si eu sa va multumesc tuturor celor care ati facut tot posibilul si iata ca la doar a 4-a intalnire incepe sa se simta. La mai mare !
|
|
|
04-06-07, 19:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Ok, au trecut 48 ore de la intalnire si am uitat ceva foarte important, spre rusinea mea -> Mii de multumiri tuturor celor care au venit la ultima intalnire, cu sau fara roti, mii de multumiri celor care si-au anuntzat prietenii sa vina (motiv pentru care va multumim si va rugam sa ii anuntzati si pentru urmatoarea intalnire, astfel incat sa depasim si acest nou record), mii de multumiri celor care ar fi dorit sa vina si nu in ultimul rand, mii de multumiri lui Geo care s-a dat rau de tot peste cap sa fie gata pentru Sambata. La fel ca Trafy tin si eu sa va multumesc tuturor celor care ati facut tot posibilul si iata ca la doar a 4-a intalnire incepe sa se simta. La mai mare !
|
A 5-a daca o punem si pe prima
|
|
|
21-06-07, 10:59
|
|
Stage 5
|
In ciuda problemei care mi s-a ivit o sa incerc sa ma achit si de datoriile cu care sunt insarcinat aici, asa ca, sa anuntzam urmatoarea intalnire din timp:
Sambata - 14 iulie, ora 21:00, intalnire ca de obicei in Parcarea Salii Sporturilor.
Data trecuta, la discutiile preliminare toata lumea a fost de acord cu intalnirea pe seara si cu deplasarea in afara orasului - locatia si activitatea sunt surpriza (35-40 km pana la locul cu pricina - prietenii stiu de ce ). Daca in continuare se va ramane la aceasta optiune, va rog sa va anuntzati prietenii sa ne strangem macar cat data trecuta.
In ceea ce priveste programul, facem o sedintza foto rapida pe inserate / intuneric pana am pleca din oras si restul o sa va transmit la fata locului. In continuare, asteptam propuneri.
|
|
|
21-06-07, 11:54
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
pacat ... prima intalnire la care o sa lipsesc ( ( ( ( ( off
|
|
|
21-06-07, 12:17
|
|
Stage 5
|
Nu o putem amana cu o saptamana sau ... cand poate Adytza. Cum am facut data trecuta cu Gohan ... ?
|
|
|
21-06-07, 15:49
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
|
poate vin si eu
|