18-09-08, 18:21
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
nu e nimic, da la un suc tot iesim ca se supara CeaSKa
|
|
|
18-09-08, 19:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Mda....Jmekerdemik eu nu stiu de unde ai inteles chestia asta cu masinile scumpe...dar eu de ex am un corrado din 92 care pe mobile.de il gasesti si la 3000 euro...dar am stat de vb cu oameni cu RS4, subaru, evo, M etc. Eu stiu la ce te referi cand ai dat exemplu subaru si M. Baiatu cu subaru cred ca e cel mai umil de acolo desi are o varsta....este foarte de treaba si e mai pasionat de masini ca multi de`acolo....chiar ieri vb cu el de subiectu asta cu bisericutele si intalnirile si a zis ca sa nu ne luam de copii ca asa era si el si ca va inteege....in fine. La faza cu M`u ala care era acolo si vb de un M are un M5 si mintise in privinta anuui masinii....iar un tovaras incerca sa`i demonstrze ca nu are dreptate. Noi ne cunosteam de mult si scopu intalnirii cel putin pt unii dintre noi era sa discutam la ce ora plecam la legale si cati mergem. Eu l`am tratat ca lumea si pe Ionut GBP care nu are masina ...am venit si cu taxiul la intalniri etc. Poate or fi si oameni printre noi cum ai zis tu dar cel putin eu nu sunt prieten cu vreunu dintre ei, sper sa intelegi. Apropo, cand o sa facem MR la valcea...eu o sa am cea mai slaba masina din club...si nu o sa ma supar pt ca nu am complexele astea.
DONN...nu`ti face probleme ca nu toti ne stiam dinainte...toti am trecut prin prima intalnire....si daca stii sa te integrezi foarte bine....daca vii si stai l 10 m distanta si nu vb cu niemeni asta e treaba ta. cand o fi sa vii lasa`mi cel putin mie nr de tel PM si vin si t iau de undeva. OK?
|
|
|
18-09-08, 20:07
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
ai gresit cand ai zis ca o sa ai cea mai slaba masina. Nu vreau sa zic sa se supere dar cea mai mica motorizare o sa fie a lu Cipy cu corsa... ( cipi nu te supara si nu te fa rau sa iti pui GSi )
|
|
|
18-09-08, 20:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Da Kalu`, te`am inteles, si sper k si tu ai inteles unde vreau s`ajung.........Iar referitor la acea persoana cu M5.......venise cu mine, adik eu il luasem.......k pana la urma si el e membru 4tuning.......de vreo 3-4ani.......numai k nu venise niciodata la intalniri.....Ma pot eu contrazice cu tine k Corrado tau e din `89 si tu sa zici k e din `92 ? Ai asistat la discutia asta, ai auzit si stii la ce ma refer......
Stima !!!
|
|
|
18-09-08, 20:45
|
|
Stage 5
|
kalu....eu nu am nimic...nu o sa stau la 10 metri....logic,dar eu sunt mai asa...."timid" nu sunt prea indraznet sa zic asa...dar sper sa iasa bine...iti dai seama ca daca sutn subiecte vb ...eu unu nush ce subiect sa deschid sa facem conversatie...dar sper ca va iesi bine...daca voi sunteti intelegatori...:P
id meu e speed_vibrate !nr o sa til dau pe prv...sau mil dai tu :P
p.s. o mica problema ....s`ar putea sa vin cu un preten...ca io nu prea plec singur de obicei de acasa....imi spuneti daca e problema....
|
18-09-08, 22:55
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
) de mine ce mai ziceti ? nu am mai fost la intalnire demult .... )
unii au zis ca nu ma lasa cu masina, dar nu cred ca stiti cate probleme am avut cu ea si cati bani am "donat" sa o repar.
Mi`ar place sa mai iesim k altadata si normal cu cei noi forumisti sa mai stam de vb sa ne cun .... ...Alexik, mai ti minte?: TU ESTI ALEXIK DE PE 4TUNING ? (cand ne`am cunoscut) )
|
|
|
18-09-08, 23:24
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
era frumos... acum 1 an ... 2
deci facem ceva ? a ramas stabilit pt sambata ....
EU o sa vin probabil cu un prieten cu seria 3, daca nu cu passatu , Kalu , Ionut GPL , Donn ... doritori ? amatori ? profesionisti ? .... anuntzati`va
si ca sa nu mai zica nimeni nimic ... ne intalnim la stadion TOTI la ora stabilita.... stam un pic de vrb / facem cunostinta ... si dupa facem un tur de oras... apoi la un suc ( deja e frig sa stam undeva afara, mai ales seara ... parerea mea )
|
18-09-08, 23:35
|
|
Stage 5
|
partea cu cunoscut..o tura de oras in "sir indian" imi place si am timp...dar nu zic nimic..vedem atunci cat timp am la dispozitie :P eu vreau sa vin...
|
|
|
19-09-08, 14:20
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
ai gresit cand ai zis ca o sa ai cea mai slaba masina. Nu vreau sa zic sa se supere dar cea mai mica motorizare o sa fie a lu Cipy cu corsa... ( cipi nu te supara si nu te fa rau sa iti pui GSi )
|
nici eu n-am frate complexe de genu' , stai lin
Am 1.2 16v si nici macar 75 de cai.. (care vrea sa-l fac? )
|
|
|
19-09-08, 14:55
|
|
Stage 5
|
eu recbeat....ca cu cielo....ma intrece si o dacie... ) dar pana la urma sa privim partea buna a lucrurilor(sper sa nu se supere nimeni) . . sunt persoane care umbla cu dacia 1300 sau lada/skoda...dalea vechi...care abia ajung la destinatie...cu mari emoti...sa ne mutumim cu ce avem si e de ajuns...eu unu sunt multumit...
|
|
|
19-09-08, 15:41
|
|
Stage 5
Member of: [LANCIA] [VW] [Shadows Racing Team]
|
ma fac eu cu voi ... cu scuterul )) ,am citit tot ce sa scris pe aici si am vazut faza cu bisericutele, eu am fost intr-una dintre ele dar din cauza ca m-am intalnit cu un fost coleg de generala si am stat cu el de vorba.asta nu inseamna ca nu stam cu voi din nu stiu ce cauza.poate altii au alte subiecte de vorbit pe care voi nu vreti sa le auziti.
|
|
|
19-09-08, 16:44
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
eu vin la intalnire....cand e si la ce ora? Bagati un anunt oficial cu bold si rosu ca pe vremuri )
|
|
|
19-09-08, 17:08
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Intalnire 4tuning Rm. Valcea - Sambata / 20 sept
Ora 20:00 / Stadionul Zavoi - partea cu Olanesti
|
|
|
19-09-08, 23:46
|
|
Stage 5
|
sper sa il gasesc ) adica va vad pe voi si il gasesc sigur :P
|
|
|
20-09-08, 03:02
|
|
VW Driver
Stage 5
|
intrii in oras... faci stanga SI treci prin fata MALL=ului ..si o tii drept... treci de o parcare , un parc... si o sa fie un limitator... dupa acel limitator incepe stadionul .... SI O SA sa ne vezi parcati pe acolo
|
|
|
|
|