Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 22-06-07, 13:28   #316
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]
Default Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:
Originally Posted by SSJ_Gohan View Post
Pai de mai Aaronele, cand te apuci de ceva trebuie sa si termini si asta intr-un timp cat mai scurt
Pai stiu dar daca ai stii ce bine merge calcul meu. Tre sa iau Adobe Premiere. La sharat Ironbutt pe DC++ , l-am downloadat dar e bulit.

In MKR mi se blocheaza cand e lumea mai draga. Tre sa-i dau format zielele astea.

Voi ganditi-va daca sunteti de accord sa facem acel DVD de prezentare
Old 22-06-07, 14:05   #317
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

ma ... deocamdta a.. dale`n ... ne mintzi de aproape o luna .. k pui filmele de la ultima intalnire... pune`le dracu si asa cu numere.. k doar nu am facut nimik ilegal ... NUMAI PUNE ODATA FILMELE !!! si dvd`u o sa`l facem noi ..
Old 22-06-07, 14:29   #318
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

de dvd o sa ma ocup eu, cu autorun, autocolant dala pe dvd, carcasa, frumos, prezentare la inceput, muzica, meniu...vreau ceva calumea si o sa le propun celor de la 4tuning sa puna la revista si un dvd cu masinile modificate care sunt prezentate in revista..adica filmulete din timpu modificarii sau alte smecherii...ramane de vazut asta..deocamdata tre sa ne ocupam de VL
Old 22-06-07, 14:30   #319
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post
ma ... deocamdta a.. dale`n ... ne mintzi de aproape o luna .. k pui filmele de la ultima intalnire... pune`le dracu si asa cu numere.. k doar nu am facut nimik ilegal ... NUMAI PUNE ODATA FILMELE !!! si dvd`u o sa`l facem noi ..
Filmele au vreo 400-500 mb ... nu era vorba de numere era vorba de marime.
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 14:35   #320
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

ale reaq de filme... k de le decupai si puneai pe you tube cate 50 de mb... si tot le faceai .. dureaza o luna k sa le faci ? ) si asta numai din incapatanarea ta aronele .. k nu ai vrut sa`i dai dvd`u lu` Nea`Gohanel

deja presimt o introducere d`aia de neam prost ... MADE BY AARONEL DESIGN poate ma insel
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 14:36   #321
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Quote:
Originally Posted by trafy-ctz View Post
de dvd o sa ma ocup eu, cu autorun, autocolant dala pe dvd, carcasa, frumos, prezentare la inceput, muzica, meniu...vreau ceva calumea si o sa le propun celor de la 4tuning sa puna la revista si un dvd cu masinile modificate care sunt prezentate in revista..adica filmulete din timpu modificarii sau alte smecherii...ramane de vazut asta..deocamdata tre sa ne ocupam de VL
Astia de la revista au probleme mari cu foile care zboara la prima rasfoire. Cred ca ar face bine sa rezolve intai partea asta, apoi sa se gandeasca si la altceva. Si pretul e si asa mare..Eu prefer revista concurenta
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 14:42   #322
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Daca sunteti asa rai nu mai vedeti filme.
Unii le-au vazut, altii nu. Asta e.

Vad ca toate ideile mele sunt respinse si toate sacrificiile care le fac pentru comunitate sunt luate peste picior, de unii.

Multumesc celor care apreciaza ceea ce fac.
Old 22-06-07, 15:39   #323
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

eu ma mir cum de ai atata vointa sa faci atatea fara a primi nimic in schimb. ideea cu dvd-ul cu filmele si pozele e excelenta, eu de mult timp am zis ca vreau o copie, chiar cu filmele needitate si fara autorun, asa cum e el.
daca ai nevoie de ajutor,spune pe forum,dar ceva concret si incercam sa te ajutam.
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 16:32   #324
SSJ_Gohan

Stage 4

SSJ_Gohan's Avatar

Aaronele nu iti respinge nimeni nici o idee, doar ca tu ne tot spui ca o sa le faci..o sa le faci. M-am oferit sa te ajut, tii minte cu m-ai tratat nu, atunci am lasat totul balta si te-am lasat pe tine sa iti bati capul.

Ideea cu DVD-ul este una buna, dar nu sunt eu in masura sa spun daca e bine sau rau, uite ca sa nu zici nu stiu ce eu sunt de acord desi nu stiu ce as putea sa prezint despre mine .

Hai nu te mai supara asa ca o fata, esti barbat dao incolo de treaba
Old 22-06-07, 16:39   #325
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

ma... nu te iau peste picior.... si nu am zis k nu recunosc k unele chestii le faci bune .. dar are perfecta dreptate gohanel .. te`ai batut cu pumnu`n piept k faci si dregi .. si nu ai facut nimik ... ai vazut si tu k totzi vrem sa vedem filmuletele .. tocmai .. sa fim totzi egali * NU " unii le`au vazut... altzii nu" * ar trebui sa le vedem totzi mai scade si tu calitatea filmelor .. mai decupeaza secventzele inutile..micsoreaza marimea... si asta e filmu... NU a zis nimeni k vrea filmuletz LACRIMA pe youtube... daca sunt doritori .. pot lua dvd`u de la tine sau de la cine mai are eu unu vreau pur si simplu sa vad imaginea... kit k e lacrima sau de calitate mai slabutza.. k inteleg eu ce si cum e akolo sau daca sunt numere de inmatriculare sau nu ... dar in fine.. nu`tzi mai zic reaq nimik .. vad k eshti genu` " imi iau jucariile si plec akasa "

P.S.: gata cu offline`u ... k ne`am abatut de la topic
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 16:42   #326
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1 View Post
eu ma mir cum de ai atata vointa sa faci atatea fara a primi nimic in schimb. ideea cu dvd-ul cu filmele si pozele e excelenta, eu de mult timp am zis ca vreau o copie, chiar cu filmele needitate si fara autorun, asa cum e el.
daca ai nevoie de ajutor,spune pe forum,dar ceva concret si incercam sa te ajutam.
Aici ma simt de kko, ca am promis ca o sa iti pasez materialele cel tarziu weekendul trecut, dar dupa ce am patit-o m-am naucit dracu` de tot . Daca ai un drum prin Nord imi zici cu putin timp inainte si iti pregatesc DVDul. Sorry.
Old 22-06-07, 21:54   #327
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Gohan nu am zis niciodata ca nu sunt de accord sa ma ajuti. Ti minte cand am discutat si mi-ai zis ca daca vreau imi mai arati niste chestii in Photoshop in aceasta vacantza si am fost de accord.

Problema este ca nu am programe care sa miceasca calitatea filmelor sau alte dracovenii. Lucrez cu Movie Maker. Imi doresc Adobe Premiere dar la ce net am eu il iau cu viteza luminii )

Nu e vorba ca imi iau jucariile Caddy dar vad ca tu tot timpul ai ceva de comentat in ce fac. Gohan, Oliver, Trafy si cine mai zicea mi-a placut. Au comentat cand am facut ceva rau iar cand am facut ceva bun m-au laudat.
Old 24-06-07, 19:27   #328
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Intalniri Saptamanale

Ce ati spune daca am avea acum pe timp de vara Intalniri saptamanale ? Stabilim o zi si o ora fixa si un loc fix si in fiecare saptamana ne vedem acolo.

Eu as propune: Vineri , Sala Sporturilor(unde ne adunam mereu) ora 20.00

Am vazut ca acest lucru se intampla la majoritatea Comunitatilor.

Se prezinta cine poate. Aici nu se pun absente
Old 24-06-07, 20:40   #329
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

ma aaronele...tu iara incepi..daca tot ati votat un moderator de ce nu lasati sa fixeze el tot ? dupaia iar apar vorbe ca faci intalniri aiurea
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 20:47   #330
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by trafy-ctz View Post
ma aaronele...tu iara incepi..daca tot ati votat un moderator de ce nu lasati sa fixeze el tot ? dupaia iar apar vorbe ca faci intalniri aiurea
Nu am fixat intalnirea. Doar am propus. Ramane ca voi sa decideti daca e OK sau nu.

Este doar o PROPUNERE
- Copyright 2024 4Tuning -