13-02-08, 21:41
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
frate tu nu stii ca politistii daca dau de ceva ce are mai mult de 3 butoane cheama o blonda in ajutor?? (no offence pentru blondele existente sau inexistente pe forum) Ei nu se descurca , de aia pentru ei exista un singur buton de reset, ca nu stiu sa dea ctrl+alt+del.
|
14-02-08, 04:03
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by lupalb
frate tu nu stii ca politistii daca dau de ceva ce are mai mult de 3 butoane cheama o blonda in ajutor?? (no offence pentru blondele existente sau inexistente pe forum) Ei nu se descurca , de aia pentru ei exista un singur buton de reset, ca nu stiu sa dea ctrl+alt+del.
|
Nu ii subestima.....crede-ma ca sunt si politisti destepti.....nu se uita tablagii....se uita tot aia de la crima organizata and shit......pt ca abia asteapta sa vada ceva legat de pariuri si faze mai grave....dar la noi nu e panica....sau prins ca sunt la stadiu de intalniri si discutii despre masinii si atat...rar se mai da unul dintre noi! Dar parca totusi nu e bine sa stie chiar tot....ca numai de ai dracu ne trimit o rutiera )
|
14-02-08, 10:18
|
|
Stage 5
|
Frate, sincer, tu daca ai fi politai la crima organizata, si ai avea traficanti de droguri in oras, criminali, violatori, "hackeri" (a se citi "scameri") si alte chestii asa, tu ai sta dupa niste copii care isi ard gumele intr-o parcare privata?? Poa sa trimita si pe mama lu Stefan cel Mare, atata timp cat noi suntem pe loc privat, nu vad care ar fi problema..... unde ne intalnim noi cred ca e ultima lor "provocare" ....pentru ca daca ai putina materie cenusie in cap, iti cam dai seama defapt ca noi nu facem pariuri, noi suntem doar niste "copii" obsedati de masini, care vor sa si le modifice cat mai mult LEGAL, si sa participe cu ele la prezentari (stiu, asta e visul meu cel putin) si in ultimu` rand la curse....dar ideea principala e ca noi vrem sa ne intalnim sa VORBIM, sa ne aratam masinile , sa ne cunoastem (cei noi veniti cu cei "vechi") si cam atat.
Daca aia vor sa trimita politia la noi, pai sa o trimita frate, ce ne poate face politia?? Ok, nu mai depasim viteza de 50 la ora, dar dupa cum zicea trafy dupa niste clasici in viata : "arde-o incet, ca graba strica orice efect". Oare la ce am scris eu aici sunt mai mult de 10 caractere?? imi intra intr-un post?
|
|
|
14-02-08, 10:33
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Daca tot vor sa ne strice distractia crede-ma ca pot. Aia nu cred ca e parcare privata pt ca e semn de trecere pt pietoni si e pe malu Oltului ( nu se vinde teren la distanta mai mcia de 500M de Olt ). Crede`ma ca politia stie tot ce se petrece in Valcea dar atata timp cat facem intalnirile seara sau ziua intr`un loc retras nu vad de ce s`ar lua de noi oricum se stie ca nu se depaseste 70km/h Oricum daca vor sa vina ii asteptam, ii alergam putin si ne schimbam locatia...NU NE POT OPRI ! Deja fenomenu curselor ilegale e in crestere in Valcea. haha ce am dat din mine )
|
|
|
14-02-08, 10:39
|
|
Stage 5
|
Frate, de la intalnire pana la "cursa ilegala" e un pas si-o treapta.... Ce voi sunteti nebuni daca vedeti politia sa ii dati blana?? mai mult de amenda pentru disturbarea linistii publice nu au ce sa ne dea, pentru ca daca stau sa ma gandesc , daca ii vedem mergem in parcare undeva, si acolo chiar nu au nici o treaba oamenii, pentru ca nu esti pe drum public, esti in parcare, loc public dar necirculat, si cand faci cerculete nu cred ca depasesti 50/h nu? Cat despre fenomenu` asta cu street racing.... mie mi se pare un pic aiurea , atata timp cat le faci retras undeva, sa vina si ei....poate numai sa participe.Daca vor treaba asta, le fac invitatie de pe acuma.
|
|
|
14-02-08, 20:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lupalb
Frate, de la intalnire pana la "cursa ilegala" e un pas si-o treapta.... Ce voi sunteti nebuni daca vedeti politia sa ii dati blana?? mai mult de amenda pentru disturbarea linistii publice nu au ce sa ne dea, pentru ca daca stau sa ma gandesc , daca ii vedem mergem in parcare undeva, si acolo chiar nu au nici o treaba oamenii, pentru ca nu esti pe drum public, esti in parcare, loc public dar necirculat, si cand faci cerculete nu cred ca depasesti 50/h nu? Cat despre fenomenu` asta cu street racing.... mie mi se pare un pic aiurea , atata timp cat le faci retras undeva, sa vina si ei....poate numai sa participe.Daca vor treaba asta, le fac invitatie de pe acuma.
|
ce disturbare frate )se numeste margine de oras )....poate vin ******* alea de prin padure.... )
|
|
|
15-02-08, 11:41
|
|
Stage 5
|
sa dea Domnu, laure, ca nu strica sa dam o ****....oricum, ori la alea, ori la ei....tot **** se numeste )
Mai e o zi, mereti la spalatorii fratilor, sa va faceti masinutele frumoase.
|
|
|
15-02-08, 11:58
|
|
Stage 5
|
unii la spalatorii, altii la examene ) fiecare cum apuca
|
|
|
15-02-08, 12:31
|
|
Stage 5
|
trafy trafy, ce ti place tie sa iti plangi de mila.Lasa frate ca si noi am avut,....unii au trecut, altii au picat.... se mai intampla
|
|
|
15-02-08, 18:43
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
trafy ..cu ce merem maine la intalnire ? ca maine 98 % ajung ...trebuie sa mai vin si eu ...mie dor de intalniri
|
|
|
15-02-08, 18:49
|
|
Stage 5
|
io maine ajung cu taxiu frate ca am facultate si cand ies iau taxi de la 24. Daca vrei te sun si ne intalnim la Biserica in Nord si plecam de acolo sau daca nu pleaca taicameo maine ne intalnim asta seara sa iti las cheile de la masina si actele si cand iti dau beep vi sa ma iei de la nr 2...dar nush sigur sa vad cum sta treaba cu patronu
|
|
|
15-02-08, 19:10
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
pai normal...vb cu patronu...
daca nu ...Ma suni si pe mine cand iesi de la facultate...pls...ca asa nu am cu cine sa vin
si vedem unde ne intalnim ...ok ?
|
|
|
15-02-08, 21:23
|
|
Stage 5
|
Cine Are Cateva Bidoane Umpleti`le Cu Apa Si Aduceti`le..nu De Tot..putina Apa Acolo Cat Sa Stea Ca Sa Putem Face Terenu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
15-02-08, 21:29
|
|
Stage 5
|
sper ca de data asta nu o sa fie numa circuit, ca eu vreau si CP vs CP.... drag frate...
|
|
|
15-02-08, 21:39
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
nu prea ai unde drag acolo ca e drumu prea ingust.
|
|
|
|
|