pai 1kg de carne de fiecare nu mi se pare prea putin, ca daca vin 20 de insi, 20 de kg.... nu cred ca toata lumea mananca 20 de kg...si in plus, daca e sa ne strangem nu ne strangem sa ne "imbuibam" ci sa ne intalnim...pt poze...filmulete...etc...
P.S.Sunt sigur ca nu o sa fie 20 de insi.... desi ar fi prea frumos...
Cred ca era Ibiza...Iar referitor la Paltinis ar merge duminica o tura. E skitest Rossignol! Adica te duci cu buletinul si claparii si iti dau skiuri(modelele de anul viitor) gratis sa te dai.
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Originally Posted by Cypri
Cred ca era Ibiza...Iar referitor la Paltinis ar merge duminica o tura. E skitest Rossignol! Adica te duci cu buletinul si claparii si iti dau skiuri(modelele de anul viitor) gratis sa te dai.
Pt urmatoarea intalnire si eu vreau o indemanare...si sunt aproape sigur ca o sa mai fie una! Am mai vb si cu niste tipi de la pitesti si au fost incantati de idee! Si asta de acum o sa fie mult mai interesant...asa am eu in cap acum :P dar pt asta voi avea nevoie si de ajutor,multa intelegere si disciplina! Pt ca altfel o sa renunt...nu vreau incidente!
fratilor, urmatoarea intalnire .... pai hai sa facem intalnire spre Paltinis, si aveti traseu gata facut, Valcea-Sibiu-Paltinis.... cu poze, filmulete si tot tacamu`..... e chiar si cu politie pe traseu