Quote:
Originally Posted by DjRainManFast
Salutare!! Abia acum am reusit sa am acces la internet si am intrat pe forum! Alexik ...eu sunt baiatul acela care am venit cu passatul albastru la intalnirea aia cand a fost si mazda albastra...nu soferul ci pasagerul....ai dreptate..bisericute....eu nu am venit cu masina mea pt ca nu am putut...dar am mai participat la intalniri si o sa mai particip..momentan sunt plecat din tara dar pe 11 august revin....nu sunt figurant(cel putin asa cred) o parte din membri ii cunosc ...dar nu pe toti.Atunci toata lumea se divizase ..ce era sa fac eu?? daca se lua initiativa sa ne strangem toti intr-un cerc comun fi sigur ca nu ramanea eu separat! Pacat ca sunt tensiuni...promit ca la urmatoarea intalnire o sa ma prezint in fata tutoror...dar sincer mie nu imi prea imi place tonul discutiilor...putin ironice..parerea mea!!
|
imi cer scuze dar momentan nu-mi vine in minte figura ta...oricum, sper sa ne cunoastem mai bine...eu nu te-am acuzat pe tine de ceva anume, sau pe cel cu passat-ul...
faza e ca atunci...ma plimbam eu pe la toti...prima data am mers la Kalu ca sa-i zic sa mergem toti la terasa...sa facem o masa mare, sa putem vorbi toti si asa mai departe...apoi si pe la restul...si pana la urma am mers la terasa dar eram de 2 ori mai putini aproape...oricum, eu sper sa ne cunoastem toti mai bine...ca nu cred ca toti sunt baieti rai
asa ca...eu cel putin ma consider baiat de treaba, acum ramane la latitudinea altora sa isi spuna parerile...obiective, bineinteles...
oricum, v-am salutat si ne vedem pe 1 (adica maine) sau cand o fi sa fim mai multi...
bafta