Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 13-11-07, 19:42   #991
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
Default Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

LOL.....si eu pateam la fel cu Kilometri.....tata ala e comunist rau frate....si acum se mai uita la kilometri ) dar il ignor ) stiu cum e....e nasol.....eu si acum am discuti legate de masina urat din parte celor care sau luat de robert ..sincer vorbesc.....mai ales ca inca multi sunt cam in aceasi situatie cu el ...dar comenteaza!!! Si eu am fost la fel....in afara de faza ca nu venea nimeni cu mine cand luam masina.... pt ca tata era in italia iar ca mama aveam mai multi km inca de la 16 ani ))
Roberte bafta....si condu in functie de limitele tale.....nu te lua dupa ce zic alti!! Fiecare merge cum ii place si cum considera...sa sti ca nu iti creste respectul mai mult daca mergi tare!!! Mai ales daca mergi tare si prost!!!
Old 13-11-07, 20:42   #992
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

va multumesc pt sustinere
ne vedem la urmatoarea intalnire
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 13-11-07, 20:44   #993
thex

Stage 5

thex's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[RENAULT]

am vazut pe la alte comunitati niste filme facute de la intalniri si data viitoare as vrea sa fac si eu unu daca nu va suparati:P
thex is offline   Reply With Quote
Old 13-11-07, 20:52   #994
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

ma bucur cand il vad pe Robbert prin oras si ma bucur ca nu a uitat sa salute cum au facut altii bv tata tine`o tot asa si vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi)
Old 13-11-07, 21:35   #995
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi)
si eu vreau acelasi lucru
Old 14-11-07, 01:43   #996
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

ma .. saritzi akum totzi pe mine .. ) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el stie el mai bine pariu :P :P:P
Old 14-11-07, 14:52   #997
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post
ma .. saritzi akum totzi pe mine .. ) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el stie el mai bine pariu :P :P:P
si am zis ca l'ai castigat
cert e ca mi l'a dat sa merg cu el, si odata am fost si singur in masina
Old 14-11-07, 22:32   #998
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

bv

la mai multzi km fara incidente si mai multe drumuri cu a seizu` solo
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 16-11-07, 14:37   #999
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Quote:
Originally Posted by ---===ALEX===--- View Post
masina conteaza domne` nu drumu , oliviane, iar trasasi tata pe nas ceva ? )
Las-o moale AMA, glumim, glumim dar aici nu prea isi are locul... Deplasata afirmatie...
TigerGTS is offline   Reply With Quote
Old 16-11-07, 14:39   #1000
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Robbert View Post
sunt si eu incantat cum ati fost si voi la inceput, nu mai comentati ca ati fost si voi la fel
oliviane, tu aveai mereu la status, ca mergi la condus cu maica;ta si nush ce cand luasei permisul. deci erai incantat. caddy , tu una doua iti ridicai in slavi "toaregul" asa ca fiti si voi intelegatori ca si voi ati fost incepatori la un moment dat
si drumul mi s;a parut foarte misto ca am mers pe noapte , si la intoarcere aveam drumu liber ah, si sa nu uitam, nu cred ca pe voi v'ar lasa indiferenti o plimbare cu o masina mai buna .
nici nu te cunosteam inainte sa am permisul nene Deci nu aveam id-ul tau, deci nu aveai de unde sa sti ce status-uri aveam eu. In + nu vad de ce te ataci...
Old 16-11-07, 14:42   #1001
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
Ba de ce sunteti ma nesimtiti cu Robert??? Caddy nu mi`o lua in nume de rau da tu vb de " cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? Pai tu nu aveai grija cu KM sa nu vada taicato cat ai mers?? Si nici tu Oliver nu aveai deplina lbertate cu masina asa ca nu`l mai luati la misto pe copil. Si eu m`am bucurat cand am facut prima data Pitesti Valcea si am luat permisu la 21 de ani nu la 18.
Da Kalu..Nu aveam deplina libertate...Ca sunt SOMER... sti ce inseamna? adica nu produc bani...Si daca nu ai bani nu ai benzina.. Cum de am mers in zilele bacului la 2 noaptea pe dealul negru?... Si in ciuda acestui aspect cred ca in 95% din situatii am mers unde a fost vorba sa mergem...
Old 16-11-07, 17:08   #1002
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Originally Posted by TigerGTS View Post
nici nu te cunosteam inainte sa am permisul nene Deci nu aveam id-ul tau, deci nu aveai de unde sa sti ce status-uri aveam eu. In + nu vad de ce te ataci...
eu te aveam in lista ca vroiai sa'mi vinzi niste filme si pana la urma nu mi'a convenit pretul, tu mi'ai sters id'ul dar la mine a ramas .
si nu m'am atacat
Old 16-11-07, 21:16   #1003
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by TigerGTS View Post
Da Kalu..Nu aveam deplina libertate...Ca sunt SOMER... sti ce inseamna? adica nu produc bani...Si daca nu ai bani nu ai benzina.. Cum de am mers in zilele bacului la 2 noaptea pe dealul negru?... Si in ciuda acestui aspect cred ca in 95% din situatii am mers unde a fost vorba sa mergem...
si ti se pare normal sa faci afirmatia care ai facut`o lu Robert? Tu cand ti`ai luat permisu si ai facut primu drum cum a fost? Sau esti si tu prntre aia care au zeci de mii de km fara permis?? Daca tie ti se pare corect si crezi ca esti cel mai corect de pe forumu asta atunci tot respectu da ma cam indoiesc sincer. Tu stii mai bine....

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-07, 17:50   #1004
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
si ti se pare normal sa faci afirmatia care ai facut`o lu Robert? Tu cand ti`ai luat permisu si ai facut primu drum cum a fost? Sau esti si tu prntre aia care au zeci de mii de km fara permis?? Daca tie ti se pare corect si crezi ca esti cel mai corect de pe forumu asta atunci tot respectu da ma cam indoiesc sincer. Tu stii mai bine....
Nu Geo...mie nu mi-a fost niciodata rusine s-o spun si toti care m-au intrebat au primit acelasi raspuns...Eu am facut maxim 10 Km fara permis...Nu cred ca m-ar fi auzit cineva spunand vreodata ca am mers eu fara permis, ca n-am mers... Celalalt aspect ma fac ca nici nu l-ai scris si eu nici nu l-am citit si ma opresc precizand ca la cate glume proaste s-au facut pe forumul asta v-a gasit acum altruismul...cand nici nu era cazul.
Old 24-11-07, 14:31   #1005
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

nici o intalnire ? un gratar ceva ? ca e frumos afara
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -