Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 14-02-09, 09:36   #2491
Alexik

Stage 5

Default Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

sincer nu vad rostul discutiilor...de dat m-am dat destul (e partea a doua ca nu m-am dat mereu la intalniri - cele care erau inainte), si cum i-am zis si lu' sebi nu mai simt nevoia sa ma dau...eu veneam asa, amical acolo...iar de comentat am comentat la adresa astora care pur si simplu merg cu viteza...caci dupa parerea mea una e sa te dai cot la cot cu cineva, alta e sa alergi ca nebunu' cu viteza (vezi atatea cazuri cu accidente mortale)

in rest, toate bune , ne mai auzim
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 11:47   #2492
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

cei care au in sange viteza...nu se vor lasa niciodata ..te asigur,

.....am facut filmuletul...spre dezamagirea mea...se vede slab de tot,e 3gp,dar daca ti fereastra mica cand te uiti la filmulet intelegei..drumul e bun,fara gropi,are cam 1.5-2km lungime...eu am trecut si peste olt,peste pod ca sa pot intoarce...eu am mers cam cu 1x0 ca sa vedeti cum se comporta...care vrea filmuletul.... speed_vibrate (eu il am 3gp...daca aveti convertoare...poate se va vedea mai bine ) numai bine !
Old 14-02-09, 12:06   #2493
radu_nb1

Stage 5

radu_nb1's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

numai id-uri de raceri aici o sa fac un grup in messenger RACERI Pilotii Neinfricati
radu_nb1 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 12:17   #2494
andreyWOB

Stage 5

andreyWOB's Avatar

Member of:
[SEAT]

Fratilor deci nu-mi vine sa cred.... aseara am fost ne-am intalnit si a fost bine mersi si apoi dupa ce toata lumea a ajuns acasa in fata calculatoarelor au inceput certurile...
Treaba cu bisericutele o sa fie mereu.... dar o sa ne mutam cate unu de la o biserica la alta ca sa ne impacam toti intre noi
Old 14-02-09, 13:09   #2495
ice_wysss

Stage 5

ice_wysss's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nu ma bat cu pumnii`n piept,nici nu vorbesc ce nu`i drept!
ice_wysss is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 13:51   #2496
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

ok.,..sterg filmuletul si gata..a fost o promisiune ...dar renutn si gata...daca asa se interpreteaza pe aici lucrurile...
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 14:21   #2497
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

bai tata, discutia nu era despre tine
poate doar ce'a zis radu, tine filmuletul , sa'l arati lui kalu si BJP
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 15:03   #2498
L4uR

Stage 5

L4uR's Avatar

imi zice si mie diseara unde ne intalnim?...ca vine si lupalb...si poate mai vine cineva
L4uR is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 15:21   #2499
VL 77 SYD
VW Driver

Stage 5

VL 77 SYD's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by ice_wysss View Post
Ce te astepti sa fie ?Gratar?Fete nud?Bani la plecare?...Bine ca exista si intalnirile astea...sa nu uitam ca sunt baieti care se dau pt spectacol..ar trebui sa le multumim,daca se strica masina unuia care se da mai in fiecare seara,aplaudacii nu cred ca mai sunt asa de fericiti...hai sa vedem si partea buna a lucrurilor..sa ne multumim cu ce facem pana la urma...
Poate o sa radeti dar nu ma intereseaza, eu cand vin sa va vad, vin de la 33 de km si ca sa ajung inapoi mai fac inca atat. Nu ma obligat nimeni si o fac cu mare placere. Nu o data am venit, poate am stat toti doar 20 de minute si am plecat acasa, dar alea 20 de minute au facut toti banii si cand spun asta nu ma refer la spectacolul pe 4 roti. Pt mine ca vin de la distanta asta nu este un sacrificiu, sacrificiu fac baietii care se dau, care isi termina masinile pt noi (discuri, placute, ambreiaje, planetare, anvelope, cutii de viteze si lista ar putea continua la nesfarsit, ei stiu mai bine). Nimeni nu apreciaza cu adevarat ce fac ei pt noi, cei care doar privim. Nimeni nu stie cat ii costa pe ei a doua zi distractia noastra si atunci sa nu mai aruncam vorbe-n vant doar de dragul de a fi pe forum. Putin respect nu ar strica iar despre bisericute vorbesc doar cei care le fac.

https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850
Old 14-02-09, 15:58   #2500
radu_nb1

Stage 5

radu_nb1's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Donn nu ma refeream la nimeni, vorbeam singur doar ca imi plac id-urile de mess
radu_nb1 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 18:04   #2501
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Fratilor ..aia la gradinita cred ca privesc o comunitate mult mai matur...sincer! Pe forum aici numai copilarii prostesti! Am zis ca nu o sa scriu nimic...dar sincer chiar nu imi vine sa cred! Kalule tata....dc iti bati capu cu ei? Si acum probabil o sa zic ceva care o sa supere pe multa lume si o sa isi schimbe parerea despre mine! Eu de felul meu sunt o fire mai retrasa si nu incerc sa imi fac pretenii cu toata lumea numai asa ..de dragul de a avea "pretenii"! Eu am devenit mai cunoscut din cauza ca am rupt masina mai mereu cand veneam...dar sincer..cum de fustratii astia de pe forum sunt exact aia care nu prea vin la intalniri...sau daca vin stau peste strada sau in grupul lor? fratilor a venit cineva la mine,kalu, dragos, claudiu etc lista poate continua...,si zic de ei...pt ca sunt exact aceia care nu stau sa isi bata mintea pe forum si sa nu priceapa nimeni, si a fost ignorat? eu nu cred.......cum de unii ne intelegem bine dupa foarte putin timp decand ne cunoastem? pt ca discutam despre masini si vb intre noi cum putem...pt ca intre 30 de insi ...crede-ma e greu sa ii impaci pe toti! Nu sta nimeni sa isi bata capul ca dc X nu a vb cu Y asta seara...sau ca X sa uitat urata la Y...astea le fac exact fustrati astia care vin si comenteaza pe aici! Kalu e prea cuminte...si ar trebui sa apreciati ce a facut pt valcea si pasiunea si rabdarea...si dc sa nu spunem efortul care il depune ca sa aveti voi la ce holba ochii pe monitoare acasa! Ar trebui sa va fie rusine sincer......in spatele monitorului toti suntem frumosi, destepti...si mai am eu ceva cu unii mari "raceri",..frate nu ma halesti ...vin-o si zi-mi ..ba cucule nu te halesc tata..pt ca nu imi place fata ta....numai incepeti cu anecdote si copilarii pe forum...si nu inteleg care e ideea asta cu iesitul in fata...sau nevoia de a face ceva ca sa iesi mai special.....intotdeauna intr -o comunitate fiecare are locul lui si importanta lui...daca vrei sa faci ceva...fa-o intai ...arata-te ...ca lumea sigur te va observa...pe forum credeti-ma ...intr-o luna fac 2000 de posturi si ajung cel mai temut "racer" intre copiii de 17 ani! Gata mi-am spus si eu o parte din fustrari pe aici..stiu ca inutil ....dar ganditi frate logic si constructiv....ca daca se continua asa ....o sa iasa urat!

Last edited by DjRainManFast; 14-02-09 at 18:10.
DjRainManFast is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 19:25   #2502
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

cum au fost si cei de mai sus .. o sa fiu si eu mai jos ) offline

acuma fara nici o chestie... ziceti voi ca se schimba unii, ca nu mai e la fel ca acum 2 ani .. DA, POATE ... cine stie

mie sincer chiar mis e pare ca e altfel ca acum 2 ani, nu ne mai intalnim sus pe capela si stam de vorba si facem poze la toate masinile si dam tura de oras toti in coloana pe avarii ...DAR daca lucrurile astea s-au schimbat .. asta nu inseamna ca s-au schimbat in rau... toate pe lumea asta se schimba... si se vrea din bine in mai bine ( incepand cu mentalitatea )
dar sincer nici eu nu gandeam acum 2 ani cum gandesc acuma .. deci implicit si eu m-am schimbat , poate si altii...
Eu de 2 ani de cand am plecat din Valcea la facultate .. nu mai sunt in fiecare weekend acasa sa vin mereu la intalniri si poate voi care sunteti aici vi se pare asa.. dar eu care nu am venit decat de 2-3 ori pe la intalniri si asta daca le prindeam si pe alea cand veneam de la cluj... nu am obs chestia asta .. si pana acum 3-4 zile nu stiam multa lume ... nu stiam decat de pe forum niste nick`uri ... Sapro, Jmeker, Ice, AndreiWob si lista continua... nu ii stiam .. dar am intrat in vorba cu ei,am vrb cu ei, am glumit.. si ma inteleg bine ( zic eu )

legat de bisericute ... intelegeti si voi odata ca s-a mai discutat poblema asta de nu-sh cate ori .. de ne-am plictisit toti ... INTALNIRE 4tuning.. e aia care se anunta pe forum .. cu surle si trambite.. sa venim cati mai multi .. etc, plm... nu intalnirea aproape seara de seara pe care o fac unii
Acuma ce ati vrea sa faca " aia mari " cum ziceti voi ? ( ma refer la kalu, cucu, dragos.. etc ) .. sa va spuna personal pe mess / sms / sa va sune .. de fiecare data cand se intalnesc si sa va intrebe daca nu ati vrea si voi sa veniti ? acuma .. ganditi si voi un pic.

uite eu de exp... am vazut ca scrie ceva pe forum de intalnire .. l-am sunat pe kalu daca mai sunt acolo si daca mai stau .. si a zis ca mai stau , nu-i probl .. sa vin linistit .... nu am asteptat pe nimeni sa ma sune sau sa ma anunte ca sa vin.. ca nu se intampla niciodata daca vrei ceva te duci ... nu astepti sa vina la tine

legat de cei care se dau ... RESPECT ... nu va mai luati dupa X si Y care nici nu au permis.. sau daca au .. degeaba. nu ma umflu eu in pene .. ca nici eu nu m-am dat decat de max 2-3 ori ..dar macar .. nu am cu ce , poate daca aveam alta masina era altfel.. dar cei care se dau mereu ... si iti rup masinile ... nu va ganditi la ei ? da .. se dau si pt ei .. ca e o placere .. dar si pt dragul aplaudacilor... ca sa aibe ce comenta...

v-ati gandit cat efort a depus kalu ca sa vina la prima intalnire cu masina ? cand inca nu era gata .. si a stat toata noaptea sa o termine .. sa ne-o prezinte noua ..
sau la indemanare acolo la viitorul dovali cand a last-o acolo... sau cate randuri de cauciucuri a distrus Stig al nostru ? ... probabil ca nu

astea sunt parerile mele ..
Old 14-02-09, 19:33   #2503
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

si credeam ca eu sunt Sandra Brown ) hai ma gata sa revenim la normal....observ ca rabufnirile astea au loc din an in an ) asa ca hai s`o lasam pe anu viitor vedem ce`o mai fi pana atunci.

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 19:37   #2504
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

pai am stat am stat .. mi`am facut schite pe o foaie .. si in final am scris =)))

ai dreptate ... discutiile astea au fost de nush cate ori pana acu,a.. si o sa mai fie si de acum incolo

kalule.. unde socatem si noi masinutele .. ca tot e ziua trogloditilor pe Kisselef ? sau la Ghencea ? )
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 19:47   #2505
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

pai ne vedem pe kiselef si dup`aia hotaram daca ramanem sau ghencea
)