Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
|
ba maronele...sa moara mama...ai ajuns la os ? sau inca mai ai de supt ? ca vad ca i-o sugi lu' TIR ceva de speriat...sa mor de mai are nevoie de femei...te f**e in cur, iti da la mumu...tot tacamu' si mai e si moca...de fapt din cand in cand o plimbare cu masina...
da, a stat si si-a admirat masina singur...sincer dupa anumite discutii, parea altfel de om...revin la prima mea parere...cu care ramane omul in general...prima impresie...care a fost una de figurant...la fel si ieri cand a trecut pe langa mine de parca eu eram cu trabant si el cu lamborghini...frate, deja lumea nu se mai haleste...si au masini de 40,000 de EUR...daca ar fi avut frate Bentley and stuff ? nici nu vreau sa ma gandesc...Valcea devine un oras din ce in ce mai mic...problema nu e de loc...ca loc e...doar ca "smecherii" vor din locurile altora...si ei n'au loc pe strazi...
maronele...la ce nervi am pe unii copii din comunitatea asta...cand mai scoti un retardism din ala de'al tau pe gura aia de copil prost...sa te astepti la 2-3, daca nu chiar 4 perechi de palme...asta daca sunt eu prin jur...
ieri a fost cel mai prost exemplu de bisericute...incep sa dau dreptate in anumite privinte lui Geo...nu inteleg de ce a fost suparat si pe mine...adica inteleg, dar nu e logic...cel putin din punctu' meu de vedere...
dar ieri...a venit un baiat cu un Passat albastru (nu stiu cine e, ca nu am retinut) cu inca un baiat si o fata...si au stat ei pe o masina si-au vb si apoi au plecat...a venit baiatu' cu Mazda...inafara de faptul ca m-a salutat...nimic...s-a strans iar lumea la masina...alta bisericuta...a venit TIR...alta bisericuta...frate ce-i asta ? "are cu ce" ? pai si tu maronele mai ai tupeu sa zici ca pentru tine nu conteaza masina, ci omul ? vai de capu' tau...la varsta de 14 ani, nu stii nici macar ce vrei la micul dejun...da' pai de la viata...
vineri cand am vazut ca stam in 6 grupuri am zis hai la o terasa, macar stam toti...eu am venit cu ideea...ca vedeam ca eram pe grupuri de interese sau ceva...desi eu mergeam de la grup la grup sa mai cunosc pe 1-2...sa mai schimb o vorba...cu ocazia aia l-am cunoscut pe Gohan care pare baietas de treaba...si pe mai multi...dar daca mereu sunt bisericute...unde e comunitatea ? eu cel putin intalnirile le vedeam ca un mare cerc...unde toti vorbeam sau discutam...radeam, etc...sau cum am fost aseara la terasa, la masa aia mare patrata...sa ne vedem intre noi, sa ne auzim intre noi...etc...nu iar pe grupuri si acolo...ca imi zicea mie cineva de ce vreau sa aranjam mesele asa...
in fine, astea par chestii minore...dar sunt de fapt lucrurile ce trag totul in jos...