Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 14-07-07, 00:26   #631
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

parka nu venea TIR maine ...
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 14-07-07, 00:28   #632
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post
la arene acolo in grupu pietonilor cand mancam seminte ne`a zis aronel ca e plecat si ca poate vine maine )...sau ceva de genu )
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 14-07-07, 00:28   #633
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post
Daca nu vine un LAS ca refuza provocarea mea ))
Eu il astept cu talpile incinse
Abia astept sa-i dau fum)
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 01:09   #634
vl16vip

Stage 1

vl16vip's Avatar

In opinia mea azi a fost o zi linistita si reusita... Dimineata la 9 ne vedem in parcare la Interex ca sa plecam la gratar.
vl16vip is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 04:13   #635
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

ba frate da cine merge maine la gratar ?
Old 15-07-07, 16:07   #636
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Bai si am venit si eu la intalnire si nu a venit lumea... ofofofo
TIR is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 18:39   #637
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Quote:
Originally Posted by TIR View Post
Bai si am venit si eu la intalnire si nu a venit lumea... ofofofo
)) poi din cate am observat eu ai venit la intalnire sa`ti admiri singur masina ai stat numai langa ea )
Old 15-07-07, 18:42   #638
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP View Post
)) poi din cate am observat eu ai venit la intalnire sa`ti admiri singur masina ai stat numai langa ea )
E si normal. Are cu ce
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 19:48   #639
Alexik

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Aaronnel^ View Post
E si normal. Are cu ce
ba maronele...sa moara mama...ai ajuns la os ? sau inca mai ai de supt ? ca vad ca i-o sugi lu' TIR ceva de speriat...sa mor de mai are nevoie de femei...te f**e in cur, iti da la mumu...tot tacamu' si mai e si moca...de fapt din cand in cand o plimbare cu masina...

da, a stat si si-a admirat masina singur...sincer dupa anumite discutii, parea altfel de om...revin la prima mea parere...cu care ramane omul in general...prima impresie...care a fost una de figurant...la fel si ieri cand a trecut pe langa mine de parca eu eram cu trabant si el cu lamborghini...frate, deja lumea nu se mai haleste...si au masini de 40,000 de EUR...daca ar fi avut frate Bentley and stuff ? nici nu vreau sa ma gandesc...Valcea devine un oras din ce in ce mai mic...problema nu e de loc...ca loc e...doar ca "smecherii" vor din locurile altora...si ei n'au loc pe strazi...

maronele...la ce nervi am pe unii copii din comunitatea asta...cand mai scoti un retardism din ala de'al tau pe gura aia de copil prost...sa te astepti la 2-3, daca nu chiar 4 perechi de palme...asta daca sunt eu prin jur...

ieri a fost cel mai prost exemplu de bisericute...incep sa dau dreptate in anumite privinte lui Geo...nu inteleg de ce a fost suparat si pe mine...adica inteleg, dar nu e logic...cel putin din punctu' meu de vedere...

dar ieri...a venit un baiat cu un Passat albastru (nu stiu cine e, ca nu am retinut) cu inca un baiat si o fata...si au stat ei pe o masina si-au vb si apoi au plecat...a venit baiatu' cu Mazda...inafara de faptul ca m-a salutat...nimic...s-a strans iar lumea la masina...alta bisericuta...a venit TIR...alta bisericuta...frate ce-i asta ? "are cu ce" ? pai si tu maronele mai ai tupeu sa zici ca pentru tine nu conteaza masina, ci omul ? vai de capu' tau...la varsta de 14 ani, nu stii nici macar ce vrei la micul dejun...da' pai de la viata...

vineri cand am vazut ca stam in 6 grupuri am zis hai la o terasa, macar stam toti...eu am venit cu ideea...ca vedeam ca eram pe grupuri de interese sau ceva...desi eu mergeam de la grup la grup sa mai cunosc pe 1-2...sa mai schimb o vorba...cu ocazia aia l-am cunoscut pe Gohan care pare baietas de treaba...si pe mai multi...dar daca mereu sunt bisericute...unde e comunitatea ? eu cel putin intalnirile le vedeam ca un mare cerc...unde toti vorbeam sau discutam...radeam, etc...sau cum am fost aseara la terasa, la masa aia mare patrata...sa ne vedem intre noi, sa ne auzim intre noi...etc...nu iar pe grupuri si acolo...ca imi zicea mie cineva de ce vreau sa aranjam mesele asa...

in fine, astea par chestii minore...dar sunt de fapt lucrurile ce trag totul in jos...
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 20:24   #640
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Alexik clar dai cea mai mare lipsa de maturitate... si te faci singur de ras... dak te pui la mintea unui copil de 14 ani. Lasa sa zici u ca is eu figurant problema ta cine ma site ma site si gata... Dak eram figurat nu dadeam mana cu nici unu dintre voi si gata. In plus nu sunt genu de om sa ma bag in seama aiurea pt ca nu mi se pare normal nu stiam lumea nu ma bag. Am stat si am vb cu Goe si cu Mugea pt ca pe ei ii stiu de atata timp... cine a venit si a vb cu mine am vorbit am raspuns la intrebari.

P.S. Eu nu stau sa imi admir masina pt ca pt mine masina e de plimbat putin imi pasa de ea. Dupa cum am mai spus masina mea nu impresioneaza cu nimic asa ca nu am dc admir.
Old 15-07-07, 21:40   #641
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Quote:
Originally Posted by TIR View Post
Alexik clar dai cea mai mare lipsa de maturitate... si te faci singur de ras... dak te pui la mintea unui copil de 14 ani. Lasa sa zici u ca is eu figurant problema ta cine ma site ma site si gata... Dak eram figurat nu dadeam mana cu nici unu dintre voi si gata. In plus nu sunt genu de om sa ma bag in seama aiurea pt ca nu mi se pare normal nu stiam lumea nu ma bag. Am stat si am vb cu Goe si cu Mugea pt ca pe ei ii stiu de atata timp... cine a venit si a vb cu mine am vorbit am raspuns la intrebari.

P.S. Eu nu stau sa imi admir masina pt ca pt mine masina e de plimbat putin imi pasa de ea. Dupa cum am mai spus masina mea nu impresioneaza cu nimic asa ca nu am dc admir.
poi asta nu e un motiv sa nu stai cu grupu...tu ai stat acolo langa masina cu un baiat ....eu cand i`am cunoscut prima data nu am venit i`am salutat si dupaia mi`am luat metri de grupu lor(sa nu mai zic de celalate persoane)...poate ca erai prea ocupat ca sa stai cu noi cum zici tu de obice`i
Old 15-07-07, 22:05   #642
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Ideea e ca m-am convins... ce fel de oameni sunt pe acolo asa ca... Sincer nu imi trebuie sa fiu prieten cu nici unul cu astfel de atitudini.

Si nu ma justific la nimeni pentru comortamentul meu.
TIR is offline   Reply With Quote
Old 16-07-07, 09:34   #643
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

hai sa invatam sa scriem corect romaneste, apoi sa ne luam de comportamentul celorlalti.
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-07, 10:22   #644
Alexik

Stage 5

e tare ca sunt multi ce vor sa faca pe interesantii doar...nimic deosebit...

in fine, bafta voua mai departe...ne mai vedem.
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 16-07-07, 11:02   #645
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Daca acu stam si ne certam din orice lucru... chiar ca ajungem la destramarea de tot a acestei comunitati.
Haideti sa mai lasam de la noi si sa incercam sa nu le mai facem observatie lui X sau lui Y pentru ce fac la intalniri. Important este ca vin si cu timpul se invata.

Peace