07-07-07, 13:40
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Si-a luato .. dar a plekat dupa XPI si l-a luat spre final
Avea sanse
E Geo provocat de Passat 4Montion
|
Asta-i o vb mare: "Don't mater if you win by an inch or a mile, the wining is wining" (scuzati-mi engleza), iar lafel sta treaba si cu startul, daca tu nu sti sa pleci cand ti se da startul ie numai treaba ta.. si pana la urma.. hay sa fim seriosi ie doar un amarat de 1.9l turbo diesel cu 4 cilindrii in linie pe langa un 2.9l cu 6 cilindrii in v, cu putere natural normala si aspirata, nu chinuita, stoarsa si compresata (cat avantaj sa iti dea si 4x4, iti da, dar nu atat de mult, iti trebuie un motor mai puternic pt a beneficia in totalitate de avantajele 4wd, vezi rs-urile de la audi sau skyline-ul de la nissan), plus ca ie si masina moolt mai grea decat corrado, iar suspensiile ei de limousina nu o avantajeaza deloc intro accelerare brusca.. Si mai mor pe astia de zic ca te-au facut la vibrator, mi se pare un gest lipsit de fairplay.. se mint singuri!
Un 1.9 tdi nu va avea sanse nici macar in fata unui 1.8t (ca sa fie comparatia cat de cat egala, ca amandoua au turbo, desi benzinarul ie putin mai mic), apai in fata unui vr6.. NICIODATA! Asta pt cei care ridica in slavi tdi-urile!
Last edited by recBeat; 07-07-07 at 13:44.
|
|
|
07-07-07, 13:50
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Mai ales daca trafy a fost in masina si a vazut cum l-a asteptata geo si apoi iar l-a facut.. ie chiar jenant sa afirmi dupaia ca domne, ca avea sanse Jenant!
|
|
|
07-07-07, 14:04
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
avantaju la 4x4 e in start ( ai vazut cum a plecat TT ) dar va spun 100% ca dupa 120km/h e in pierdere din cauza 4x4`ului. Cum a zis si Cipy: daca nu a plecat de la start cand s`a dat e treaba lui. Compara tu masina de 2 tone ( passat 1.9 tdi ) cu Corrado de 1.3 tone ( 2.9 ) sau uita`te pe net la documentatii si vezi care scoate mai putin suta si dupaia sa vi dumneata domnu aaronel ( inginer volkswagen ) sa ne zici ce si cum
|
|
|
07-07-07, 15:22
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Cata rautate!! Va certati ca niste copii de gradinita!! Ce dracu sperante sa aiba un TDI..fie el si 4motion la un vr6.....am condus passat tdi 4motion de 131 cp si stiu ce poate....e incantator pt o masina de familie diesel....dar totusi!! Acum eu nu va inteleg dc va tot certati....va mai intaliniti odata si va dati....o revansa e intotdeauna bine venita!!! Eu nu inteleg totusi tensiunile astea din comunitate!!
|
07-07-07, 16:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DjRainManFast
Cata rautate!! Va certati ca niste copii de gradinita!! Ce dracu sperante sa aiba un TDI..fie el si 4motion la un vr6.....am condus passat tdi 4motion de 131 cp si stiu ce poate....e incantator pt o masina de familie diesel....dar totusi!! Acum eu nu va inteleg dc va tot certati....va mai intaliniti odata si va dati....o revansa e intotdeauna bine venita!!! Eu nu inteleg totusi tensiunile astea din comunitate!!
|
Nu din cauza competitiei e tensiunea...din cauza anumitor afirmatii...
|
|
|
07-07-07, 17:04
|
|
Stage 5
|
stii care-i faza...
mie nu mi-e rusine ca am ratat ieri 2 plecari cu MUG-ul...asta e...a treia oara cand ne-am dat n-a avut el loc sa ii dea...oricum eu am doar 101 CP si el 131 CP asa ca e mai mult de farmecul intrecerii...la fel era si cand ma dadeam cu masini mai puternice si etc...chiar daca bateam, chiar daca pierdeam...tot nu ma suparam aiurea...sincer, pana nu te intreci pe bani chiar n-ai de ce sa fi suparat...chiar daca ti se intampla sa iti moara motoru' sau chestii din astea...ai pierdut si gata, mergi si bei un suc cu "inamicul" si mare sfaraiala...dar cum zice si Oli...nu competitia trezeste certurile astea, ci afirmatiile facute de unele persoane care sufera mai tare decat cei ce se intrec...
in fine, nu stiu de ce presimt eu ca in curand acele persoane nu vor mai fi pe aici...
|
|
|
07-07-07, 17:09
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
ma nebunilor....in primu rand aia nu a fost o liniuta oficiala, a fost asa la misto in timp ce plecam. Pt tine aronel, n`am mai dat o data in troianu dupa ce ai plecat tu acasa., am plecat de la limitator, s`a tinut decat la 1`a langa mine, de la a doua pa. Eu nu stiu la ce te bagi tu sa compari pt ca omu se simte jignit si iara provoci certuri, ma refer la baiatu cu MUG, tu crezi ca el cand s`a dat chiar vroia sa ma faca? A fost exact ca in seara aia cand m`am dat cu evo ala, crezi ca nu eram constient ca ma rupe?? Da daca erai tu bagai niste comparatii d`alea de ieseam eu in avantaj )
|
|
|
07-07-07, 17:12
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Si-a luato .. dar a plekat dupa XPI si l-a luat spre final
Avea sanse
E Geo provocat de Passat 4Montion
|
cand sunt provocat de passat 4motion?? cine ma provoaca?
|
|
|
07-07-07, 17:12
|
|
Stage 5
|
oh boy...eu zic sa mergem sa ne calmam la un TEC
|
|
|
07-07-07, 17:14
|
|
Stage 5
Member of: [Suzuki] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
cand sunt provocat de passat 4motion?? cine ma provoaca?
|
Probabil TT. E singuru cu Passat 4motion. El are alt chip parca sau nush ... ceva modificat la soft..Zicea ceva de 160 de cai...
|
|
|
07-07-07, 17:18
|
|
Stage 5
|
unde facem grataru(dak se mai face) si cati bani sa aveam de FES ?
|
|
|
07-07-07, 17:21
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
ma dau si cu el nu`i problem. Da aaronel chiar crede ca MUG putea sa ma faca, cand soferu m`a intrebat ce s`a intamplat in a 2`a? Ca s`a prins ca a fost ceva in neregula, ei bine i`am dat 1`a pana in 5 mii turatii si dup`aia a2`a da nu mi`a intrat, am accelerat in gol, dupa care m`am uitat in oglinda sa vad daca mai vine pt ca omu poate se oprea la start cand a vazut ca am plecat primu, am vazut ca vine asa ca i`am dat totusi a2`a si am continuat si la limitator am incetinit ceea ce mi se pare normal, eu daca treceam cum a trecut mug peste limitator, saream in olanesti asa ca aronele ia datele astea si baga`le la statisticele tale acolo la comparatiile tale hoate
|
|
|
07-07-07, 17:21
|
|
Stage 5
|
pai...bani punem cate 15 RON de fiecare (adica 150.000 ROL) si ar trebui sa ne intalnim asta seara sa ii punem...maine dimineata facem cumparaturile si apoi mergem la gratar...
locatia a ramas undeva pe langa Olt, nu stiu exact, Kalu stie mai bine
|
|
|
07-07-07, 17:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
cate 150000 de fiecare si ne intalnim dimineata la 9 in parcare la interex ca schimbam locatia, am inteles ca e drumu foarte prost acolo unde vroiam sa mergem asa ca mergem aici la trafy la tara, e foarte aproape. Oricum vb la interex.
|
|
|
07-07-07, 17:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
cate 150000 de fiecare si ne intalnim dimineata la 9 in parcare la interex ca schimbam locatia, am inteles ca e drumu foarte prost acolo unde vroiam sa mergem asa ca mergem aici la trafy la tara, e foarte aproape. Oricum vb la interex.
|
la interEx ? a
|
|
|
|
|