1. Tin sa-i multumesc lui cosmin_cosmin_1 ca este singurul care apreciaza munca mea
2. Si eu m-am gandit la un logo sau o sigla dar n-am nicio idee in minte.
"AaronNel Design & site-ul " poti spune ca este un logo
3. Referitor la locatie, v-am spus... imediat dupa ce termina CaDDy BAC-ul facem poze la RIO si la cel care ia nota cea mai mare la BAC( am promis cadou o sedinta foto) si o sa vedeti locatii noi.
4. Am 3-4 locatii noi in minte... le veti vedea.
5. Lucrez cum vreau eu... fiecare are stilul sau de editare al pozelor.
6. CaDDy nu vreau sa par rautacios dar nu mi se par stralucite pozele tale cu Passatul lui TIR si nu zic asta ca esti concurent mie
ca altfel nu-mi plac pozele. Adevarul este ca nici programul nu te ajuta prea mult si cum mi-ai zis pe mess faci asta din pliktiseala eu din pasiune. Iti accord un 7 - 7.50
7. Nu iau in seama vorbele carcotasilor.
8. Stiu ca unii imi dati sfaturi dar nu este obligatoriu sa le iau in seama
9. Gohan ... pasiunea pentru editat poze a inceput de la VT. Nu am MB sau GB de tutoriale aceste lucruri le invat pe parcurs, prin incercari.
10. Dau blur la unele poze(vezi Sedinta foto
Opel Astra G / Opel Corsa ) acolo unde consider eu ca este cazul.
11. Inca odata va repet: ma semnez cum doresc eu pe poza. Este munca mea si nu-mi place sa fie calcata in picioare de oricine sau cineva sa cineva sa se laude cu lucrarile mele.
12. Nu stiu ce aveti voi cu AaronNel Design, vi sa pus pata pe el si pe mine am impresia. Eu zic ca am inceput sa ma semnez foarte finut(vezi pozele cu Passatul lui TIR)
13. Dupa unii din voi ar trebui sa tac din gura si sa ma retrag